Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Cherry_ @ 2010 01 21, 00:14)
Parekomentuokite kokia nors kauke plaukams, kuri gerai glotnintu , plaukai taptu paklusnus  kaip : Gaia, algabo, garnier. Jas jau isbandziau, noretusi kazko kito 4u.gif
Rasau i Eurukos tema nes daniausiai cia apsipirkineju, kadangi prie namu yra smile.gif

Seniau esu pirkus tokia didele banke kauke Eurokos, galvoju, kad reiks grizt prie jos. Yra su geltonu, raudonu, zaliu dangteliu. Nepamenu pavadinimo, gal kazkoks italiskas uzrasas, o ir kainuoja apie 7 Lt. Bent jau man, efekt ne kiek nenusileidzia Kerastase. Plaukai pasidaro svelnus ir lengvai issukuojami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 02 02, 20:30)
Seniau esu pirkus tokia didele banke kauke Eurokos, galvoju, kad reiks grizt prie jos. Yra su geltonu, raudonu, zaliu dangteliu. Nepamenu pavadinimo, gal kazkoks italiskas uzrasas, o ir kainuoja apie 7 Lt. Bent jau man, efekt ne kiek nenusileidzia Kerastase. Plaukai pasidaro svelnus ir lengvai issukuojami rolleyes.gif

Mil mil smile.gif man raudona patiko, o geltonos nebaigiau naudoti, apsunkimo man plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 02 02, 20:30)

kaip tik naudoju geltoną mirksiukas.gif nu man labai patinka, plaukai bent jau nesusivėlę būna, galiu vaikščiot palaidais pagaliau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 02, 21:31)
Mil mil  smile.gif  man raudona patiko, o geltonos nebaigiau naudoti, apsunkimo man plaukus  doh.gif

O kokiems plaukams ta raudo noji yra? Ka ji pagal aprasyma daryti turetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 02, 21:10)
O kokiems plaukams ta raudo noji yra? Ka ji pagal aprasyma daryti turetu? smile.gif

Jau tikrai nepamenu, seniai turėjau, dabar išvis neperku kaukių plaukams wink.gif
Atsakyti
Gal jaukas isbandet naujai atsiradusius AUSSIE sampunus ir balzamus?
Atsakyti
user posted image
sitie gal? jei taip tai begu pirkt,nes youtubej daug geru atsiliepimu prisiziurejau biggrin.gif tik sampunai ir balzamai yra?
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 02 04, 23:39)
sitie gal? jei taip tai begu pirkt,nes youtubej daug geru atsiliepimu prisiziurejau biggrin.gif tik sampunai ir balzamai yra?

***** ten kazkaip kitaip atrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 05, 08:03)
***** ten kazkaip kitaip atrode g.gif

tikrai Eurokose kitokie buteliukai, man atrodo, kad idetoj nuotraukoj naujos pakuotes gal g.gif
Atsakyti
Gal žinote kiek Eurokos su akcija kainuoja MF masterpiece max tušas? smile.gif
Arba be akcijos kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 21:50)
Gal žinote kiek Eurokos su akcija kainuoja MF masterpiece max tušas? smile.gif
Arba be akcijos kiek biggrin.gif

Nezinau kiek eurokse,bet PE 28lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 02 05, 10:32)
tikrai Eurokose kitokie buteliukai, man atrodo, kad idetoj nuotraukoj naujos pakuotes gal g.gif

http://images.icnetw...r-373789239.jpg
tokie eurokose
Papildyta:
Gal kas isbandet siuos?
http://www_eurokos_l...0/articleid/435
Atsakyti