Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(kamarele @ 2009 12 08, 19:42)
Aš turiu Uma mineraline pudrą ir šepetėlį šitai pudrai, tai galiu pasakyt man patinka, pirmus kartus tai kažkaip sunku buvo man ją lygiai užpudruot bet paskui perpratau sistemą ir dabar viskas gerai tongue.gif Už tokią kainą tai labai patinka smile.gif

geresne nei essence? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 01:23)
neradau atskiros temos apie AA Oceanic priemones. Jomis prekiauja butent daugiausiai Eurokose (bent jau kirtue nesu macius). Labai domina atsiliepimai (nes svarstau ar dabar veidui susipirkt sita serija ar Rasos)
Ypac domina serija nuo pirmu rauksliu 25 + arba 30 metu
user posted image

Gal yra bandziusiu sios firmos gaminiu veidui? 4u.gif

Si naudojau akiu dazams valyti - svelnus, gelines konsistencijos, malonus kvapas, gerai vale tusa. Reikes pakartoti wink.gif
Atsakyti
Gal teko kuriai naudoti VANDINI kuno prieziuros priemones? Ieskau TBS sveisto pakaitalo, kazkaip ju kvapai nebepatinka, labai sintetiniai cool.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Turiu panasu krema,kaip paskutinej nuotraukoj, tik pas mane vertikali pakuote + su blizgiom dalelem. Tai ne velnio nedrekina,naudoju ji kai norisi kunui suteikti svytejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 12 30, 13:41)
Užmačiau vakar Kauno Akropolio Eurokose Aussie šampūnus ir balzamus kelis smile.gif Pamenu kažkada man labai tiko keletas jų šampūnų, bet Lietuvoje jų nebuvo pirkti, gal kas jau išbandėt? Įdomu ar kokybė nesiskiria g.gif

mane irgi sis klausimas domina, gal jau kas bandete? 4u.gif pamenu SM dar visai neseniai vis ieskodavo mergaites siu sampunu, kazin ir naujai atsirade tokie pat geri...
Atsakyti
QUOTE(eglootiaa @ 2010 01 10, 16:29)
geresne nei essence? smile.gif

as esu bandziu abejas pudras, tai ua labai prastai maskuoja doh.gif o essence zymiai geresne man thumbup.gif
Atsakyti
Pamačiau eurokos naują dezodorantą Cd rutulunis aloe vera,bespalvis, gal kas išbandėte, kokie būtų atsiliepimai. Galvoju, jei bespalvias, tai gal ir drabužių neištepa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 00:23)
neradau atskiros temos apie AA Oceanic priemones. Jomis prekiauja butent daugiausiai Eurokose (bent jau kirtue nesu macius). Labai domina atsiliepimai (nes svarstau ar dabar veidui susipirkt sita serija ar Rasos)
Ypac domina serija nuo pirmu rauksliu 25 + arba 30 metu
user posted image
user posted image
user posted image

Gal yra bandziusiu sios firmos gaminiu veidui? 4u.gif

O man šios serjos preimonės netiko, nusipirkau veido kremą ir valomąją pienelį, tai graužė odą, gaila buvo išmesti,tai sutepiau kojoms. Šiaip mano oda normali ir nebuvau pataikius, kad koks kremas netiktų.
Atsakyti
Parekomentuokite kokia nors kauke plaukams, kuri gerai glotnintu , plaukai taptu paklusnus kaip : Gaia, algabo, garnier. Jas jau isbandziau, noretusi kazko kito 4u.gif
Rasau i Eurukos tema nes daniausiai cia apsipirkineju, kadangi prie namu yra smile.gif
Atsakyti
Naudojate gal kas šitas priemones? smile.gif

user posted image

Aš susigundžiau lengvu drėkinančiu kremuku, tai toks visai neblogas pagal kainą smile.gif nors drėkina tai ne per daugiausiai. Idomu, kaip šitos firmos prausikliai, kaukės, šveitikliai g.gif
Atsakyti
merginos, ar esate bandžiusios kremus iš CLINIANS serijos, baigiasi mano kremai kur pirkau,noris kažką bandyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 21 sausio 2010 - 14:21
Gal yra bandžiusių Gabriella Salvete tušą?

user posted image

Štai šį, kaip tik Eurokos akcija, tik 12 litų g.gif
Atsakyti