Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

Sveikos. Gal kuri esat naudojusi nagus lakus is UMA? Ar gerai laiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 03 17, 22:20)
Sveikos. Gal kuri esat naudojusi nagus lakus is UMA? Ar gerai laiko?  4u.gif

iš uma turiu tik vieną dalyką - riebalų perteklių sugeriančius popierėlius, čia tikriausiai dėl to, kad šios firmos stendo nėra pas mane Eurokose
Atsakyti
nusipirkau Eurokos buvo akcija Clinians veido želė - valiklis, buvo akcija, kainavo mazdaug apie 20-23 litus...Siaubas nepirkite to slamsto...panaudojus kelis kartus veida taip isbere, raudonais niežtinčiais plemais, jautiesi kaip nusidilginusi veida...istino... doh.gif Specialiais pasitikrinau sudeti internete, tai kaip perskaiciau koki jie slamsta deda ten, vien konservantai, toksiskos medziagos, ir t.t....mano paskutine preke perkant neziurint etiketes...
Atsakyti
As nusipirkau AA prausikli, taip dziaugiausi, konsultante labai gyre, ten kaip tik sausai ir i alergija linkusiai odai, sake tikrai nesukels jokios alergijos, o man kazkodel po keliu dienu veida plemais ispyle unsure.gif Tokiais raudonais ir perstinciais... Tai nesuprantu, ar cia nuo prausiklio, ar nuo veido kaukes, kuria naudojau... verysad.gif
Atsakyti
vakar buvau eurokose ir atkreipiau demesi i si dalykeli

http://www.beautypla...ler_palette.jpg

taciau niekada nenaudojau concealer'iu, tad noreciau paklausti atsiliepimus, gal bandet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 03 22, 16:39)
vakar buvau eurokose ir atkreipiau demesi i si dalykeli

http://www.beautypla...ler_palette.jpg

taciau niekada nenaudojau concealer'iu, tad noreciau paklausti atsiliepimus, gal bandet? ax.gif

as sian toki nusipirkau biggrin.gif parasysiu,kai isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 03 22, 21:39)
as sian toki nusipirkau biggrin.gif  parasysiu,kai isbandysiu mirksiukas.gif

gerai, butu idomu isgirsti nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 21, 19:38)
As nusipirkau AA prausikli, taip dziaugiausi, konsultante labai gyre, ten kaip tik sausai ir i alergija linkusiai odai, sake tikrai nesukels jokios alergijos, o man kazkodel po keliu dienu veida plemais ispyle  unsure.gif Tokiais raudonais ir perstinciais... Tai nesuprantu, ar cia nuo prausiklio, ar nuo veido kaukes, kuria naudojau...  verysad.gif

Jwi toki ruzava +25 tai ten visiskas s.. sorry uz issireiskima.. man ir dievagojos koks geras ir t.t o negaliu kaip sausina oda ir beria..
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 03 22, 22:23)
gerai, butu idomu isgirsti nuomone  ax.gif

kazkaip as nelb pastebejau skirtuma su maskuokliu ar be jo,bet gal del to,kad nemoku juo tinkamai naudotis g.gif reiktu man kokiu filmuku internete paieskot,kaip cia tas maskavimo priemones teptis blush2.gif
Atsakyti
as sian toki nusipirkau biggrin.gif parasysiu,kai isbandysiu mirksiukas.gif

Turiu as irgi tokį maskuoklį, bet stovi nenaudojamas, man jis kazkoks kietas ir nelabai ka ten ir maskuoja. bereikalingas pirkinys.
Atsakyti
Ar Eurokos būna aliejų voniai?
Vakar buvau akropolio Eurokos, tai radau tik vonios putas arba pirčiai priemones..
O aliejų neužmačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 06, 13:51)
Ar Eurokos būna aliejų voniai?
Vakar buvau akropolio Eurokos, tai radau tik vonios putas arba pirčiai priemones..
O aliejų neužmačiau  rolleyes.gif

prie kasu yra ax.gif
tokios spalvuotos ivairiu formu kapsules, pati bandziau, patiko 4u.gif
Atsakyti