Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

na man ji pasirodė tokia pusėtina..nelabai radau ką pirkti įdomesnio blush2.gif aišku neblogai, geriau, nei nieko, bet vis tiek skurdokas pasirinkimas, iš esmės tai ne ką jie ten daugiau tų prekių ir parūpino, na dekupažui šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 07, 21:00)
O maniškis ir mašinoje sėdėjo, ir su draugu reikalus tvarkė, ir po visą VCUP pats vaikštinėjo, o aš dar vos trečdalį GA apžiūrėjusi buvau:D Nuostabi ten pardė pasidarė, net nesitikėjau visai, ale biški ir brangoka viskas, kaip manot?  g.gif

Kažkaip man tai GA nelabai įdomi, ten perku tik siūlus. Kažkaip nėra daug pasirinkimo ten. Paprastai viską perku internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 08 07, 21:22)
Kažkaip man tai GA nelabai įdomi, ten perku tik siūlus. Kažkaip nėra daug pasirinkimo ten. Paprastai viską perku internete smile.gif

tai va, aš irgi ten tik DMC paprastus arba madeiros šilkinius siūlus perku, visą kitą irgi internete g.gif

bet man rodos Lietuvoj toks biznis nelabai ir apsimoka, todėl daug ko ir neveža unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 21:27)
bet man rodos Lietuvoj toks biznis nelabai ir apsimoka, todėl daug ko ir neveža unsure.gif

Aha, vat aš irgi apie tai pagalvojau. Man taip pat atrodo, kad ten didelio biznio kažin ar yra..
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 08 07, 21:22)

Ir as vis galvoju,-kad reiktu kada internete ka nusipirkti g.gif . Tik va ,-kur geriausia ir ne taip brangu gaunasi? unsure.gif Vistiek Jus jau susidure su tuo?!
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 08 07, 21:33)
Ir as vis galvoju,-kad reiktu kada internete ka nusipirkti g.gif . Tik va ,-kur geriausia ir ne taip brangu gaunasi? unsure.gif Vistiek Jus jau susidure su tuo?!

aš tai perku visur, kur randu ką nors įdomaus, tai konkrečiai net negaliu nurodyti, kur pigiau, kur brangiau blink.gif

Bet jei norisi pigiau, gal reikia bandyti ebėjuje? nežinau net, aš kainų apskritai neįsidėmiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 08 07, 21:33)

Atsiversk kelis puslapius atgal, ten merginos diskutavo apie internetines parduotuves, muitus, etc. Be to, kažkur temose tikrai buvo internetinių parduotuvių sąrašai, tai gali persieiti per juos - per paiešką susirask tuos sąrašus, turėtų būti įmanoma.
Baisiai pigu nebus, perkant internetu, reikia su tuo susitaikyti. Internete paprastai perkama ne dėl to, kad būtų pigiau, bet kad rastum tikrai kažką įdomaus ar reikalingo, ko nėra LT.
Esu pirkusi 123stitch.com, sewandso.co.uk, abcstitch.com, e-bay, dar kažkur... Visur viskas ok. Muitą ir PVM susimokėjau vienintelį kartą, kai pirkau iš abcstitch.
Atsakyti
tiesa, jei jau tokia kalba apie internetines parduotuves cia vyrauja, gal kam teko apsipirkineti www.kasiulai.lt ? g.gif pati mastau is ten pirkti, bet ar nelabiau apsimoka is kur kitur siustis?
Atsakyti
Dar yra stitchingbitsandbobs.com parduotuvė. Ji Amerikoje, bet dažnai daro nuolaidas, tik dar gali tekti nemenkai palaukti, kad ir kokius tris-keturis mėnesius, nes tuo momentu neturi užsakytos prekės, bet muito mokėti nereikia nepriklausomai nuo užsakymo sumos.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 08 07, 22:16)
Dar yra stitchingbitsandbobs.com parduotuvė. Ji Amerikoje, bet dažnai daro nuolaidas, tik dar gali tekti nemenkai palaukti, kad ir kokius tris-keturis mėnesius, nes tuo momentu neturi užsakytos prekės, bet muito mokėti nereikia nepriklausomai nuo užsakymo sumos.

Emar,
ar tai, ka uzsakai pagal ju rodomas prekes, tai ne garantas, kad jie ju turi? g.gif as kaip tik ruosiuosi is ju uzsisakyti siuliukus, kiek ziurejau, vieniems buvo nuolaida ana savaite, tai sia jau spalvu pasirinkimas toks mazesnis, (jie ispirktas spalvas iseme).
Atsakyti
Aš šią vasarą iš jų pirkau du kartus, tai per maždaug dvi savaites viskas atėjo smile.gif
Atsakyti
Aš iš čia pirkau porą rinkinukų http://www.abcstitch.com/index.php, tai tuoj bus mėnuo, kaip laukiu, nes dar net neišsiuntė. Pagal jų atsiūstą atsakymą, jų misija - nebūtinai būti patiems greičiausiems internete, bet pasiūlyti kuo geriausią pasirinkimą. mastau.gif Bet aš tai kaip jau ir norėčiau rinkinukus gauti. unsure.gif
Atsakyti