Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Brno @ 2008 08 07, 10:30)
O as jau gavau laiskeli is sewandso, kad mano rinkinukas issiustas ir turetu mane pasiekti per savaite  clap.gif Oi kaip laukiu, jau taip nekantru  rolleyes.gif Kol ateis siuntinukas reikia sugalvoti, kur tuos pinigelius graziai "nurasyti", kad trukumas MB akiu nebadytu  doh.gif  mirksiukas.gif

O ką užsisakei? O dėl pinigų plovimo tai jeigu neperdidžiausia suma, tai nueini vieną kartą vieną į pardę maisto, ir štai jums, išleista daaaug pinigų, ir viskas MB maistui, ne kam kitam lotuliukas.gif
Supratai, ką turiu galvoje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 07, 10:38)
O ką užsisakei? O dėl pinigų plovimo tai jeigu neperdidžiausia suma, tai nueini vieną kartą vieną į pardę maisto, ir štai jums, išleista daaaug pinigų, ir viskas MB maistui, ne kam kitam  lotuliukas.gif
Supratai, ką turiu galvoje?  mirksiukas.gif

ahaa, reik sakyti, nupirkau faršo kotletams visai savaitei lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o geriausia tai turėti savo sąskaitą, į kurią jokie B nelenda:))
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 08 07, 07:55)
help.gif
Sveikutės,
Niekaip nenustoju ieškoti, ką čia savam vaikeliui padaryt, ir labai patiko šis paveiskliukas, bet turiu žurnale spalvotą schemą, o spalvų rakto nėra.  verysad.gif Esu rinkusi pati siūlus, bet ten kur žolė, pavieniai kryželiai taip susilieja, kad nesuprasi kokios ten spalvos. Gal kuri užmatėte internete tokią schemą su raktu? Būčiau labai dėkinga.  4u.gif

Aš turiu tokį prancūzišką siuvinėjimo žurnalą ir ten toks tipiškas prancūziškas metrikas, gal nėr labai didelis, bet tikrai ir ne mažas. Mama meška ir tėtis meška su vežimėliu, o vežymėlyje - kūdikis meška:)) man tai jis labai fainas, jis iš tų primityvistinių, bet neprastas, mano akimis:)
galėsiu vakare nufotkinti ir parodyti. jei tiktų, paskolinčiau žurnaląsmile.gif

bet gali ir netikti, jis toks nesaldus ir ne to stiliaus, kaip mano matyti metrikai blush2.gif nepatiks, tai nepatiks, bet gal parodysiu vis tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 07, 09:38)
O ką užsisakei? O dėl pinigų plovimo tai jeigu neperdidžiausia suma, tai nueini vieną kartą vieną į pardę maisto, ir štai jums, išleista daaaug pinigų, ir viskas MB maistui, ne kam kitam  lotuliukas.gif
Supratai, ką turiu galvoje?  mirksiukas.gif

Uzsisakiau Advento kalendoriu, del kurio seilejausi jau n menesiu rolleyes.gif Turiu tokia tradicija kasmet vaikui nauja advento kalendoriu padaryti. Siuvinetu daug internete yra, bet tas labiausiai patiko, toks kartu ir paprastas, bet kartu ir labai mielas paveiksliukas bei spalvos. Ai nzn kaip cia paaiskint. Nemoku nuotraukos ikelt, parodyciau blush2.gif

winia, saskaitos atskiros, mb nelenda, bet pamatys siuntinuka ir zinos, kad ne uz 10 euru pirkau biggrin.gif Be to mato, kad pirkiniai randarbiam nesibaigia doh.gif O kai buvom LT uzeje i GA, tai jam nervai neatlaike, sako as masinoj palauksiu lotuliukas.gif
Na bet as cia juokais pusiau del tu pinigu, maniskis dziaugiasi, kad namuose rankdarbiauju, o ne siaip kur bastausi biggrin.gif
Atsakyti
noriu Jusu nuomones, gal kuri busit susidurusi g.gif kurios firmos silkiniai siulai geresni ar "Crescent" ar "Thread Gatherer: Silk 'N Colors". spalvu pasirinkimas, tai pastaruju didesnis.

ir dar klausimuks, kokiom minimaliom sumom uzsakinejat is internetiniu parduotuviu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 07 rugpjūčio 2008 - 10:22
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 10:49)
ahaa, reik sakyti, nupirkau faršo kotletams visai savaitei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o geriausia tai turėti savo sąskaitą, į kurią jokie B nelenda:))
Papildyta:
Aš turiu tokį prancūzišką siuvinėjimo žurnalą ir ten toks tipiškas prancūziškas metrikas, gal nėr labai didelis, bet tikrai ir ne mažas. Mama meška ir tėtis meška su vežimėliu, o vežymėlyje - kūdikis meška:)) man tai jis labai fainas, jis iš tų primityvistinių, bet neprastas, mano akimis:)
galėsiu vakare nufotkinti ir parodyti. jei tiktų, paskolinčiau žurnaląsmile.gif

bet gali ir netikti, jis toks nesaldus ir ne to stiliaus, kaip mano matyti metrikai  blush2.gif nepatiks, tai nepatiks, bet gal parodysiu vis tiek smile.gif

Parodyk, o gal tiks... mirksiukas.gif 4u.gif aciuks.gif

O beje iš kokio tu miesto? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 07 rugpjūčio 2008 - 10:53
QUOTE(cacukas @ 2008 08 07, 11:49)
Parodyk, o gal tiks...  mirksiukas.gif  4u.gif

Būtinai smile.gif jei tiks, tai šeštadienį perduosiu žurnalą smile.gif
Atsakyti
cacukui smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

na ir man labai fainulis toks smile.gif vietoj do not disturb galima rašyti vardą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Valio valio, užsisakiau karves iš sewandso, dabar lauksiu. Ten taip paprastai viskas įvyko, kad dar netikiu, kad gerai viską padariau, kažkaip kitur su VisaElectron nelabai nori turėti kas reikalų, tai sakiau, jei nepavyks čia, tai ir nereikia, o pavyko taip greitai, kad nespėjau nei žagtelėti. Laukiu karvyčių. A, o atkreipėt dėmesį, kad ten jeigu mokėti eurais ar svarais tai gaunasi 20 Lt brangiau, jei dolcais - žyyymiai pigiau. Tik, deja, pasirinkti valiutos tai negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 08 06, 18:56)
austra, ar šitų tulpių ieškojai?

Jei taip, parašyk savo e-mail- atsiųsiu.

Ne situ, bet sios irgi grazios, atsiusk i arupeikiene@yahoo.com.
Aciu
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės,

vakar pribaigiau darbelį vestuvinį, kai jau sutvarkysiu iki galo, net pasigirsiu blush2.gif O dabar prašymukas: ax.gif gal užmatėt ar turit user posted image ir/arba user posted image šitą schemutes. Labai prašyčiau pasidalinti linajask@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 10:49)
Mama meška ir tėtis meška su vežimėliu, o vežymėlyje - kūdikis meška:))

lotuliukas.gif
Beje, tas Do not disturb tikrai labai mielas smile.gif Planavau kažkada siuvinėt...

QUOTE(Brno @ 2008 08 07, 11:14)
O kai buvom LT uzeje i GA, tai jam nervai neatlaike, sako as masinoj palauksiu  lotuliukas.gif

Gal jis tiesiog nemėgsta po parduotuves vaikščioti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 08 07, 20:41)
lotuliukas.gif
Beje, tas Do not disturb tikrai labai mielas smile.gif Planavau kažkada siuvinėt...
Gal jis tiesiog nemėgsta po parduotuves vaikščioti  g.gif  lotuliukas.gif

O maniškis ir mašinoje sėdėjo, ir su draugu reikalus tvarkė, ir po visą VCUP pats vaikštinėjo, o aš dar vos trečdalį GA apžiūrėjusi buvau:D Nuostabi ten pardė pasidarė, net nesitikėjau visai, ale biški ir brangoka viskas, kaip manot? g.gif
Atsakyti