QUOTE(pikkolo @ 2008 08 28, 14:45)
Kažko man atrodo, kad mes ne apie tą patį šnekam. Ai, nesvarbu. Geriau išvengti tokių situacijų kuomet reik galvot ką daryt, o kada galvot laiko nėra.
Darau tai kasdien ir nesu užgesusi. Nekalbu apie išsukimą iš šalutinio kelio, o posūkius į dešinę.
Tik niekiap neįsivaizduoju kaip galima priekiu varoma mašina užsinešti

Nebent labai daug prisnigę būtų. Mano vyras dėl šios priežasties posūkius mėgsta su rankiniu išsukinėti, tiek žiemą, tiek vasarą.
ABS negali apsunkinti valdymo, nes kai stabdant mašina pradeda čiuošti, tu jos negali valdyti, o ABS atmetinėja stabdžius, būtent tam kad galėtum valdyti mašiną. Nebent tu esi tiek patyrusi, kad pati moki atmetinėti stabdžius, nes paprastai vairuotojai automatiškai stabdžius spaudžia iki galo.
Na mano viena draugė yra labai prieš ABS, jai tai nereikalinga sistema, nes pasak jos jai yra geriau čiuožti nei bandyti valdyti mašiną
Kai slidu nelabai yra skirtumas kuris ten tiltas varomas,uztenka per staigiai susukti vaira ar pastabdyti netinkamai ir ne laiku-ir jau sukiesi vilkeliu po kelia
O kas tau sake,kad kai masina ciuozia,jos negali valdyti? Masina
reikia valdyti,jei nenori medzio ar dar ko nors rimtesnio pabuciuoti

Lenktynininkai (apie kuriuos kalbejai kazkuriam poste jei neklystu) juk valdo slydima,ar ne? Tai kodel tu negali?
ABS atmetineja stabdzius,ir butent del to gerokai pailgeja stabdymo kelias,kai pakeiciau masina del to ne karta esu per raudona i sankryza ilekus(nesugebejau sustabdyti),gerai kad gerai baigesi

Du menesius kankinausi kol pripratau,gerai dar kad ne ziema buvo(visai buciau prapuolus)

zinau zmoniu,kurie del to avariju yra padare
Beje,niekada kebliose situacijose neminu stabdziu iki galo,jei tai nereikalinga,kartais kaip tik reikia gazo duot ir mikliai dirbt vairu

Ir labai gerai jausti masina

Teisybe pasakius,net nezinau,ka as ten darau ir kaip issisuku,viskas vyksta automatiskai,sudirba refleksai,nes galvoti kazka paprasciausiai nebesuspesi
Ir sakai nesi uzgesusi be gazo posukyje vaziuodama,hmm,yra trys variantai-arba vairuoji automata,arba vaziuoji pirmu begiu,arba laikai ismynus sankaba posukyje (netikes iprotis)-prisipazink,kuris tinkamas?