Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

kas kavytes? bigsmile.gif gathering.gif

vakar sunena ir dukterecia su mb atsigabenom i kauna i cirka ant vandens
(cirkas atskira tema,bet gal buvo mamyciu taip pat ten apsilankiusiu? gal su mano nuomone sutaps kad tas cirkas tai ziauri priemone valiai ugdyti schmoll.gif )
tai poto atgal vaziavau as
galiu pasakyti kad man patinka kamsciuose vaziuoti,burbt metra ir vel stovi,vel burbt ir vel stovi,jokio streso hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 29 rugpjūčio 2008 - 08:05
QUOTE(comep @ 2008 08 29, 08:48)
kas kavytes?  bigsmile.gif  gathering.gif

vakar sunena ir dukterecia su mb atsigabenom i kauna i cirka ant vandens
(cirkas atskira tema,bet gal buvo mamyciu taip pat ten apsilankiusiu? gal su mano nuomone sutaps kad tas cirkas tai ziauri priemone valiai ugdyti  schmoll.gif )
tai poto atgal vaziavau as
galiu pasakyti kad man patinka kamsciuose vaziuoti,burbt metra ir vel stovi,vel burbt ir vel stovi,jokio streso  hihihi.gif

as ne apie cirka, o apie kamscius... biggrin.gif man asmeniskai kamsciuose stovet nepatinka ne del streso, ne del kazko kito, o elementariai laiko ziauriai gaila doh.gif idomu kaip mano marsrute situacija pasikeis nuo pirmadienio, kai jau bus rugsejis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 29 rugpjūčio 2008 - 08:11
jau kaip nelaukiu aš to rugsėjo, mašinų akivaizdžiai padaugės gatvėse doh.gif nors teko man šiandien važiuot taip, kad pora metrų ir sustot, pora metrų ir sustot, poto į tarpelius visokius lįst biggrin.gif patiko visai, kažkaip net įdomiau taip biggrin.gif
Atsakyti
As tai negaliu pakest kamsciu. Del to, kad nemoku pirma pavara vaziuot lotuliukas.gif Jei nebutu ikalniu, tai dar butu puse velnio, bet kaip mane isvargina vaziavimas kamstyje i kalna doh.gif Koja nuo sankabos minkymo net uztirpsta ir dar ta nuolatine baime uzgest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 08 29, 13:17)
As tai negaliu pakest kamsciu. Del to, kad nemoku pirma pavara vaziuot lotuliukas.gif  Jei nebutu ikalniu, tai dar butu puse velnio, bet kaip mane isvargina vaziavimas kamstyje i kalna doh.gif  Koja nuo sankabos minkymo net uztirpsta ir dar ta nuolatine baime uzgest  doh.gif

Reiskia tau reikia kuo daugiau kamsciuose i kalna vazineti,labai greitai ismoktum mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi nera nieko blogiau nei kamstis ikalneje.. o jei dar prisiploja prie uzpakalio kas nors taip visai prie pat prie pat,,... man iskart negera pasifaro.. verysad.gif
Atsakyti
Labukas! Jau kuri laika nevairavau, nes po to kai atsitrenkiau i stulpeli, nebebuvo noro. Bet noras vairuoti po truputi vel atsiranda ir jau vis didesnis, tai laukiu kada atsiras galimybe smile.gif Pardaviau savo masinyte ir siandien nusipirkau kita, kadangi dar nesusitvarkiau visu popieriu, negaliu vaziuoti unsure.gif Dar kaip nepasiseke - dvi dienas pries masinos pardavima grizau su draugu ir mano kieme visai nebuvo vietos kur pastatyti masina, tai vazinejom pirmyn atgal is vieno kiemo i kita kol pagaliau atradom vieta. Vieta buvo ne mano kieme, bet visai salia. Ryte radom isdauzta sonini stikla, kazkam uzkliuvo, kad ne savam kieme pastatyta mad.gif Siaip visada statydavom savam kieme, bet ta vakara VISISKAI nebuvo vietu. Nu ir zmones verysad.gif Daugiau jau nestatysiu kitam kieme, geriau i aikstele varysiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 29 rugpjūčio 2008 - 21:19
QUOTE(cami @ 2008 08 29, 20:37)
man irgi nera nieko blogiau nei kamstis ikalneje.. o jei dar prisiploja prie uzpakalio kas nors taip visai prie pat prie pat,,... man iskart negera pasifaro..  verysad.gif

va cia tai suprantu, Kaune yra tokie vieta, is Jonavos gatves i autostrada vaziuot ir ten darbo daznai kamsciai buna.. ir ikalne, na kad juos velnias, kam prie "uzpakalio" taip prilipt nesuprantu doh.gif gal tycia tipo, kad mato 90? bet patys savo masina rizikuoja...
Atsakyti
Šia savaite išsilaikiau teises, mokiausi su Golfuku, o šiandien į miestą išvažiavau (Vilniuj Justiniškėse) su Mazda, tai man kažkaip sunkiai sekėsi.Anksčiau važinėjau laisvai, o dabar vos pavažiuoti su kita mašina galiu. Ar aš čia nubludijau, ar vis dėl to atsiliepia, kad nepatyrusi vairuotoja atsisėdo prie kitokios mašinos vairo?
Atsakyti
QUOTE(Jorde @ 2008 08 30, 11:03)
Šia savaite išsilaikiau teises, mokiausi su Golfuku, o šiandien į miestą išvažiavau (Vilniuj Justiniškėse) su Mazda, tai man kažkaip sunkiai sekėsi.Anksčiau važinėjau laisvai, o dabar vos pavažiuoti su kita mašina galiu. Ar aš čia nubludijau, ar vis dėl to atsiliepia, kad nepatyrusi vairuotoja atsisėdo prie kitokios mašinos vairo?

Aš Mazdą 626 vairavus esu, tai man irgi sunkoka su ja, tokia gan vyriška mašina pasirodė visu valdymu. Bet reikia tik priprast, ir viskas bus gerai. Kuo daugiau skirtingų mašinų pavairuoji, tuo lengviau prie naujos priprast būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorde @ 2008 08 30, 10:03)

as uzskaityciau nelabai patyrusios vairuotojos varianta + kita masina. mokeis gi su vienokia, buvai perpratus, o cia vistiek kitaip valdos, kitaip sankaba reaguoja, kitaip gazas, stabdis, vairas veikia - gi daug nuanseliu, o patyrimo, kad greit persiorentuoti - nera. taip kad kantrybes, neskubek, svarbiausia vairuodama, ir viskas su laiku 4u.gif man ir dabar persedant prie vyro masinos vairo reikia keliu min kad apsiprast, po to viskas good.gif
Atsakyti
Bandysiu daugiau pavažinėti su Mazda, nes kai šiandien važiavau tai šalia sėdėjo draugas tai sakė, jog siaubas, kaip su vairuoji, jam truputi košmaras buvo nuo tokios vairuotojos. Bet tikėkimės su laiku priprasiu aš ir prie jos.
Atsakyti