Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Jorde @ 2008 08 30, 12:53)
Bandysiu daugiau pavažinėti su Mazda, nes kai šiandien važiavau tai šalia sėdėjo draugas tai sakė, jog siaubas, kaip su vairuoji, jam truputi košmaras buvo nuo tokios vairuotojos. Bet tikėkimės su laiku priprasiu aš ir prie jos.

arba jis prie tavo vairaivmo hihihi.gif tu zinok jie visi (na dauguma) - gi yra baisus "asai" ir jau moteriskas vairavimas yra kazkas tragisko.. kad ir kaip vairuotum, visada sakys, kad negerai, nes yra baisus dalykas, jei mergina uz vyriski geriau vairuos - norrs faktiskai taip net nebuna hihihi.gif teisingai nusprendei pavazinet daugiau, greiciau isikirsi i masinu s kirtumus ir igusi. ir nesinervuok, nekreipk demesio i jo burbuliavimus ir pan. jei islaikei - pagrindus turi 4u.gif tik nepamirsk 70 arba 90 zenklo.
Atsakyti
QUOTE(Jorde @ 2008 08 30, 11:03)
Šia savaite išsilaikiau teises, mokiausi su Golfuku, o šiandien į miestą išvažiavau (Vilniuj Justiniškėse) su Mazda, tai man kažkaip sunkiai sekėsi.Anksčiau važinėjau laisvai, o dabar vos pavažiuoti su kita mašina galiu. Ar aš čia nubludijau, ar vis dėl to atsiliepia, kad nepatyrusi vairuotoja atsisėdo prie kitokios mašinos vairo?

Jo,man irgi buvo ta problema,cia del nepatyrimo.Visiskai negalejau vaziuoti su kita masina,kol nesigavo taip kad maniske ilgam remonte atsidure (dviem savaitem ax.gif ) ir as gavau kaip ir issinuomot uz kapeikas toki visiskai sutresusi simto metu senumo antra golfa,kuri dar,be viso kito, po puse valandos uzvedinet reikejo doh.gif tai po to baisaus golfo as jau ant bet ko galiu vaziuot,kad ir ant vaiduoklio be motoro lotuliukas.gif Bet su mazdom tai man sunku (yra teke biski pavairuot),bet ne valdymas (paprasta ten viskas),o tai,kad labai zemai sedet gaunasi,o as megstu aukstai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 14:43)
nes yra baisus dalykas, jei mergina uz vyriski geriau vairuos - norrs faktiskai taip net nebuna hihihi.gif

Zinok buna... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorde @ 2008 08 30, 11:03)
Šia savaite išsilaikiau teises, mokiausi su Golfuku, o šiandien į miestą išvažiavau (Vilniuj Justiniškėse) su Mazda, tai man kažkaip sunkiai sekėsi.Anksčiau važinėjau laisvai, o dabar vos pavažiuoti su kita mašina galiu. Ar aš čia nubludijau, ar vis dėl to atsiliepia, kad nepatyrusi vairuotoja atsisėdo prie kitokios mašinos vairo?

as turejau mazda 323f, man su ja sekesi visai neblogai vazineti, bet tik po to kai pripratau prie masinos smile.gif siandien vairavau tetes masina, tai daaaug baimes buvo, nes labai negerai jauciausi uz jos vairo - masina didele, prie sankabos visai nepratusi. Cia tau manau del to, kad atsisedai prie kitos masinos vairo, juk nepatyrusiam vairuotojui reikia laiko, kad priprastu prie masinos valdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif noreciau ir as i jusu buri ax.gif islaikiau teises 2008 02 27 siandien suteikinejau visoms degalinems informacija apie zalius lapus doh.gif doh.gif doh.gif niekur ju pirkti neradau, dauguma apie lapus isgirdo pirma karta blink.gif dabar atsispaudinau, o spalvotas rasalas baigesi doh.gif tai is kitos puses spalvinu zaliais dukros flomasteriais. kaunietes, gal galit isduoti, kur pirkot lapus? bigsmile.gif taip pat ju neradau nei urmo bazej, nei spaudos kioskuose, nei prekybos centruose, nei automobiliu prekiu parduotuvese. gal jie dar neatspausdinti? arba juos gal regitroj tik dalina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 31 rugpjūčio 2008 - 16:35
Aš šiandien antrą kartą į miestą važiavau, tai jau nei sykio neužgesau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 08 31, 17:34)
sveikos vairuotojos 4u.gif noreciau ir as i jusu buri ax.gif islaikiau teises 2008 02 27 siandien suteikinejau visoms degalinems informacija apie zalius lapus doh.gif  doh.gif  doh.gif  niekur ju pirkti neradau, dauguma apie lapus isgirdo pirma karta  blink.gif dabar atsispaudinau, o spalvotas rasalas baigesi doh.gif tai is kitos puses spalvinu zaliais dukros flomasteriais. kaunietes, gal galit isduoti, kur pirkot lapus?  bigsmile.gif taip pat ju neradau nei urmo bazej, nei spaudos kioskuose, nei prekybos centruose, nei automobiliu prekiu parduotuvese. gal jie dar neatspausdinti? arba juos gal regitroj tik dalina g.gif

as vakar ieskojau tu klevo lapu degalinese, irgi neradau unsure.gif Gal jie dar tikrai neatspausdinti. Ar jau kas radote kur pirkti?
Papildyta:
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 31, 18:00)
Aš šiandien antrą kartą į miestą važiavau, tai jau nei sykio neužgesau thumbup.gif

Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
o ko jūs skubat to lapo ieškot? smile.gif
Atsakyti
tai jau nuo ryt reikia pagal viską smile.gif
Atsakyti
Na jei dar prekyboj nera, tai ir as nesuksiu galvos cool.gif Puse Kauno ismaisiau ir neradau to klevo lapo schmoll.gif g.gif O ryt, kaip tycia, policijos kelyje turetu buti nemazai, gi rugsejo 1 d.doh.gif
Atsakyti
Bet manau nieks dar nebaus
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 31, 18:47)
Bet manau nieks dar nebaus

neturetu bausti, juk lapu prekyboje tai nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 08 31, 17:36)
Na jei dar prekyboj nera, tai ir as nesuksiu galvos cool.gif  Puse Kauno ismaisiau ir neradau to klevo lapo schmoll.gif  g.gif  O ryt, kaip tycia, policijos kelyje turetu buti nemazai, gi rugsejo 1 d.doh.gif

man reikia ryt dukryte vezt i mokykla, o policijos bus prie kiekvienos sankryzos doh.gif pasidariau du piesinukus, uzkisiu zemai langu kampuose, kad krastelis matytusi, geda su piesinukais vazineti blush2.gif
Papildyta:
[quote=Kitty23,2008 08 31, 18:00]
neturetu bausti, juk lapu prekyboje tai nera biggrin.gif
[/quote
teoriskai neturetu bausti, bet kaip praktiskai bus, pamatysim jau rytoj rolleyes.gif
Atsakyti