QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 01, 21:28)
o man vakar kaip buvo

buciau ir savo gyvybe kogero palikus jei dar 100m nebutu like

zodz situacija:
vaziuoju placiu uzmiescio keliu, priekyje manes vaziuoja fura- ant kokiu 80, na as uzmiesty paprastai ant 100vaziuoju

taigi vis issikisu pasiziuriu- vis kas nors is priekio atvaziuoja- niekaip neina lenkt

dar pavaziuoju- vel issikisu- kelias laisvas

na kagi spaudziu gaza ir lenkiu fura, o tuo metu is salutinio keliuko priekyje uz kokiu 300metru issuka priesais mane kazkokia masinele, kuri pasiziurejo tik i desine, o i kaire tai nedasuto paziuret ar kartais kas nors lenkime neuzemes tos juostos
zodziu, pamacius ta masinele man visos blusos apmire

nes greitis tai buvo apie 120- lenkimas gi vistik. tai dejau ant stabdziu ir dar spejau susistabdyt ir grizt uz furos

zodziu likusius 10km iki autostrados taip ir vaziavau uz jos, nes kazkaip dar kojos drebejo. taip suprantu kad tas issukes is salutinio kelio butu kaltas- ten net ne sankryza- o kazkoks zvyrkelis buvo, bet manau kad man tai jau nebutu rupeje
Siaubas. Va per tokį žmonių neatsakingumą ir įvyksta nelaimės. Šalutinis kelias nereiškia, kad tik iš dešinės visus praleist reikia. Gerai, kad viskas gerai baigėsi, bet įsivaizduoju, kiek streso sukelia tokios situacijos.
Mano tėtis taip buvo padaręs avariją. Važiavo, ir kirto kažkoks vyras iš šalutinio kelio į dešinį šoną. Net sureaguot nespėjo. Bet kirto tai neblogai, įlinko ašis truputį, tai vos nuvažiavo iki remonto vietos. Ir dar apsisuko kelis kartus ant kelio - gerai, kad nebuvo daugiau mašinų. Kai pagalvoji, jeigu būtų į kairę įvažiavę, arba jei būtų kas nors sėdėję keleivio sėdynėj... Košmaras kažkoks.
Va todėl ir nepateisinu nei alkoholio vartojimo kai vairuot reikia, nei kitokio taisyklių pažeidinėjimo. Vairuot - ne žaidimas. Nepasiteisinsi, kad skubėjai ar vėlavai ar dar kažkas.