Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 09 01, 13:45)

Na va, aiskiai pasakyta,kad VISI tures buti su klevukais, kurie neturi 2 metu vairuotojo staza... kad ir likes puse metuku iki naujokelio vardo pasibaigimo, to klevuko reiks ax.gif
Atsakyti
Bet kas juokingiausia, kad dar tu klevu niekur nera pirkti doh.gif ot grazu... kas jau nusipirks, paskelbkit kur radot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 01, 14:22)
Bet kas juokingiausia, kad dar tu klevu niekur nera pirkti doh.gif ot grazu... kas jau nusipirks, paskelbkit kur radot biggrin.gif

maciau tu kanapiu pirkt kioskeliuose prie IKI jeruzalej g.gif bet kaip tycia uzdarytas buvo kioskas vakar.
Atsakyti
Pirkau Rasmito degalineje 4u.gif
QUOTE(slyva @ 2008 09 01, 14:22)

Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 01, 15:25)
maciau tu kanapiu pirkt kioskeliuose prie IKI jeruzalej g.gif bet kaip tycia uzdarytas buvo kioskas vakar.

o reikes nulekt paziuret bo degalinese tai neradau g.gif
Atsakyti
As pirkau sekmadienį gariūnų turguje, ten tokie angarai yra su visokiom ūkinėm,automobiliu reikmenys ivairus. Vienas klevas standartinis kainavo 2 litus-bet buvo ir mazuciu visai-bet pagal taisykles tai tas didesnis turi būti naudojamas:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 01, 15:22)

as irgi dar nemaciau.. Jei kas uzmatysit kur yra KlevuKU KLAIPEDOJ - pasakykyt biggrin.gif
Atsakyti
tikiuos nuoroda veiks
klevo lapas atsispausdinimui

http://www.nezudyk.l...emsvairuotojams
Papildyta:
user posted image

tongue.gif
Atsakyti
o man vakar kaip buvo blink.gif buciau ir savo gyvybe kogero palikus jei dar 100m nebutu like unsure.gif zodz situacija:
vaziuoju placiu uzmiescio keliu, priekyje manes vaziuoja fura- ant kokiu 80, na as uzmiesty paprastai ant 100vaziuoju blush2.gif taigi vis issikisu pasiziuriu- vis kas nors is priekio atvaziuoja- niekaip neina lenkt g.gif dar pavaziuoju- vel issikisu- kelias laisvas bigsmile.gif na kagi spaudziu gaza ir lenkiu fura, o tuo metu is salutinio keliuko priekyje uz kokiu 300metru issuka priesais mane kazkokia masinele, kuri pasiziurejo tik i desine, o i kaire tai nedasuto paziuret ar kartais kas nors lenkime neuzemes tos juostos wacko.gif
zodziu, pamacius ta masinele man visos blusos apmire swoon.gif nes greitis tai buvo apie 120- lenkimas gi vistik. tai dejau ant stabdziu ir dar spejau susistabdyt ir grizt uz furos unsure.gif zodziu likusius 10km iki autostrados taip ir vaziavau uz jos, nes kazkaip dar kojos drebejo. taip suprantu kad tas issukes is salutinio kelio butu kaltas- ten net ne sankryza- o kazkoks zvyrkelis buvo, bet manau kad man tai jau nebutu rupeje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 01, 21:28)
o man vakar kaip buvo blink.gif  buciau ir savo gyvybe kogero palikus jei dar 100m nebutu like unsure.gif  zodz situacija:
vaziuoju placiu uzmiescio keliu, priekyje manes vaziuoja fura- ant kokiu 80, na as uzmiesty paprastai ant 100vaziuoju blush2.gif  taigi vis issikisu pasiziuriu- vis kas nors is priekio atvaziuoja- niekaip neina lenkt g.gif  dar pavaziuoju- vel issikisu- kelias laisvas bigsmile.gif  na kagi spaudziu gaza ir lenkiu fura, o tuo metu is salutinio keliuko priekyje uz kokiu 300metru issuka priesais mane kazkokia masinele, kuri pasiziurejo tik i desine, o i kaire tai nedasuto paziuret ar kartais kas nors lenkime neuzemes tos juostos wacko.gif
zodziu, pamacius ta masinele man visos blusos apmire  swoon.gif  nes greitis tai buvo apie 120- lenkimas gi vistik. tai dejau ant stabdziu ir dar spejau susistabdyt ir grizt uz furos unsure.gif  zodziu likusius 10km iki autostrados taip ir vaziavau uz jos, nes kazkaip dar kojos drebejo. taip suprantu kad tas issukes is salutinio kelio butu kaltas- ten net ne sankryza- o kazkoks zvyrkelis buvo, bet manau kad man tai jau nebutu rupeje cool.gif

Siaubas. Va per tokį žmonių neatsakingumą ir įvyksta nelaimės. Šalutinis kelias nereiškia, kad tik iš dešinės visus praleist reikia. Gerai, kad viskas gerai baigėsi, bet įsivaizduoju, kiek streso sukelia tokios situacijos.

Mano tėtis taip buvo padaręs avariją. Važiavo, ir kirto kažkoks vyras iš šalutinio kelio į dešinį šoną. Net sureaguot nespėjo. Bet kirto tai neblogai, įlinko ašis truputį, tai vos nuvažiavo iki remonto vietos. Ir dar apsisuko kelis kartus ant kelio - gerai, kad nebuvo daugiau mašinų. Kai pagalvoji, jeigu būtų į kairę įvažiavę, arba jei būtų kas nors sėdėję keleivio sėdynėj... Košmaras kažkoks.

Va todėl ir nepateisinu nei alkoholio vartojimo kai vairuot reikia, nei kitokio taisyklių pažeidinėjimo. Vairuot - ne žaidimas. Nepasiteisinsi, kad skubėjai ar vėlavai ar dar kažkas.
Atsakyti
Mane siandien bendradarbiai ''papuose'' klevukais thumbup.gif tvarkindai lipnia juostele priklijavo klevo lapus lotuliukas.gif gerai, kad pamaciau buc ir i miesta isrukus! lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 01, 21:28)
o man vakar kaip buvo blink.gif  buciau ir savo gyvybe kogero palikus jei dar 100m nebutu like unsure.gif  zodz situacija:
vaziuoju placiu uzmiescio keliu, priekyje manes vaziuoja fura- ant kokiu 80, na as uzmiesty paprastai ant 100vaziuoju blush2.gif  taigi vis issikisu pasiziuriu- vis kas nors is priekio atvaziuoja- niekaip neina lenkt g.gif  dar pavaziuoju- vel issikisu- kelias laisvas bigsmile.gif  na kagi spaudziu gaza ir lenkiu fura, o tuo metu is salutinio keliuko priekyje uz kokiu 300metru issuka priesais mane kazkokia masinele, kuri pasiziurejo tik i desine, o i kaire tai nedasuto paziuret ar kartais kas nors lenkime neuzemes tos juostos wacko.gif
zodziu, pamacius ta masinele man visos blusos apmire  swoon.gif  nes greitis tai buvo apie 120- lenkimas gi vistik. tai dejau ant stabdziu ir dar spejau susistabdyt ir grizt uz furos unsure.gif  zodziu likusius 10km iki autostrados taip ir vaziavau uz jos, nes kazkaip dar kojos drebejo. taip suprantu kad tas issukes is salutinio kelio butu kaltas- ten net ne sankryza- o kazkoks zvyrkelis buvo, bet manau kad man tai jau nebutu rupeje cool.gif

Ateiciai-jei vaziuoji uz furos nesirauk labai lenkti,jei furistas matys kad nori lenkti-pasufleruos tau kai kelias bus laisvas ir galesi padaryti ta saugiai(ne kiekvienas taip varginasi,bet dauguma),gali drasiai jais pasitiketi.As jau irgi panasiai pasimokiau tai dabar visada sitos taisykles laikausi.Be to,jei fura nevirsija leistino greicio,reiskia,kad priekyje kazkur policijos postas,tai ta irgi zinok,kad nepakliutum kada mirksiukas.gif
Atsakyti