Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Vakar kaip tik rode salia Rygos esancia ekstremalaus vairavimo aikstele. Labai fainiai irengta, su visokias fontanais, kurie imituoja smarku lietu, balom ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 09:29)
Pamegink ziema kai bus ledas i kokia aikstele ar ant ezeto nuvaziuoti ir paslidineti su masina,jei galas varomas tai isvis smagu turetu buti (arba dabar ant palaido zvyro),tada suprasi ,apie ka as cia mirksiukas.gif  4u.gif
Ir ne patyrime cia esme,tiesiog daug islieto prakaito aiksteleje,sunaudoto benzino ir sudegintu kaladeliu-is to ir rezultatas biggrin.gif

Ačiū, ne. Man mašina susisiekimo priemonė, o ne pramoga.
O išlietas prakaitas aikštelėje ne patirtis?
Atsakyti
Galvojau galvojau ryte ka daryt, vaziuot ar ne be klevo lapo, tuo labiau kad siandien tikejausi daug policijos visur, bet isvaziavau ir taip pasiseke, nei polisijos nei kamsciu nieko, dar greiciau atvaziavau nei visada smile.gif turbut visa kamsatis prasides nuo rytojaus, kai visi saziningai prades lankyti pamokas ir paskaitas..
o as si savaitgali sparciai pazengiau i prieki, pabandziau issukt is marsruto namai-darbas-namai:) visai gerai sekesi, tai net nuotaika pakilo:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif as tai be dideliu yspudziu, kaip visada mano vairavimo laikas- savaitgaliai, nors jauciu kad man ju jau neuztenka, kiekviena karta atsisedus uz vairo jauciuosi lyg sedeciau pirma karta verysad.gif sakiau reiks dazniau pavazinet...tai va visa savaitgali prasimaliau po miesta ir jau nebe baisu issukti is savo marsruto, kazkaip neber skirtumo kokiu keliu vaziuot tik va visokie mb aiskinimai pradeda ziauriai uzknist doh.gif atsisedes ir komentuoja kiekviena posuki, kiekviena kliuti, mat jis nori kaip geriau, kad as viska zinociau ir mokeciau o as cia bereikalingai nervinuos....gal ir bereikalingai bet juk kai reiks pagalbos tai pati ir pasiklausiu.... ax.gif lyg ir ne tokia kvaila esu, suprantu kad reik ziuret y veidrodelius ar apsidairyt pries vaziuojant o tas atsisedes vis "paziurejai y desini veidrodeli , paziurejai i kairi veidrodeli, kam taip arti borto vaziuoju, nu kiek cia pirmyn atgal vazinesi ( parkuojantis ) ir pan. " atrodo kad tokia nevykele esu pati nesusiwokiu ka reik daryt verysad.gif as labai noriu vairuot bet vakar jau buwo paskutinis kantrybes lasas, sakiau daugiau uz jo masinos vairo nesesiu schmoll.gif kad jam wiskas blogai tegu pats ir vairuoja..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 01, 09:39)
Ačiū, ne. Man mašina susisiekimo priemonė, o ne pramoga.
O išlietas prakaitas aikštelėje ne patirtis?

Gal but,bet labai dar trumpa ji pas mane blush2.gif smile.gif O po aikstele pasiduoti sveika,tada gerai pajunti masina,esi su ja kaip viena ir tiesiog pradedi jausti is anksto kaip ji pasielgs (buvo anksciau toks multikas apie Maugli: "mes vieno kraujo-tu ir as" rolleyes.gif ),stabdziu kaladeles del to nedega,nebijok mirksiukas.gif Man tos vairavimo pamokos yra gyvybe isgelbejusios,taigi nieko del to negaila.Ir buvo tada toks keistas jausmas,absoliuciai nieko negalvojau,tiesiog buvo begalinis apstulbimas(...ka jis daro...),o kojos ir rankos pacios padare tai kas reikia,ten tiesiog buvo sekundes reikalas,greitis buvo didelis,mano 100,to,kur man pakiso (beje,lenkimo momentu)-90,asfalto tarp jo ir manes nesimate,reiskia atstumas mazdaug 1,5 metro...brrr...nenoriu prisiminti,dar dabar plaukai piestu stojasi... blink.gif Uz tos masinos vairo vaikas sedejo... blink.gif
Atsakyti
Kažkada internete buvau radusi schemą kaip prisiparkuoti prie kelkraščio tarp dviejų mašinų. Gal kuri netyčia turite tokią?
Šiandien gali tekti parkuotis tokiu būdu. Gal galit trumpai priminti kada reik sustot, kada vairą lygint blush2.gif
Atsakyti
Cia ne tas ko tu prasei,bet...pasismagink mirksiukas.gif Priespaskutinis fainas,ir as taip noreciau moket,ten ant rankinio uztraukia,super smile.gif

http://vaizdelis.lt/search/parkavimas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 01 rugsėjo 2008 - 10:44
Laba

Gal sakau jau ir man is anksto prisideti?... islaikiau 2008.08.30 thumbup.gif VP dar nera, bet... gi tuoj bus.. tik va masiniuko neturiu dar ir nera cia klp su kuo vazineti, nes esu viena kaip pirstas dideliam mieste lotuliukas.gif o i kaima kada grisiu ri teks pavaziuoti, tai neisivaizduoju...

Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70? biggrin.gif kiek zinau telsiuose duodavo islaikiusiems... bent patys islaikiusieji sakydavo, kad gauna.... na,man jau klevo lapuko reiks thumbup.gif Galetu duoti... lotuliukas.gif nei kiek nepriestarauciau (cia klp idomu kaip yra....)
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 11:55)
1. Gal sakau jau ir man is anksto prisideti?... islaikiau 2008.08.30  thumbup.gif
2. Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70?  biggrin.gif 

1. jau įtraukiau ir tave mirksiukas.gif
2. anksčiau duodavo, bet kaip pasitaikydavo.. pvz, mano draugė laikė beveik tuo pačiu metu kaip aš, tai ji gavo, o aš ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 01, 13:11)
1. jau įtraukiau ir tave mirksiukas.gif
2. anksčiau duodavo, bet kaip pasitaikydavo.. pvz, mano draugė laikė beveik tuo pačiu metu kaip aš, tai ji gavo, o aš ne g.gif

1. Dekui rolleyes.gif
2. Poryt bus matyt, ar gausiu, ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
va gal pades sis filmukas apie ta sonini parkavimasi:) http://www.ehow.com/...allel-park.html
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=18383659
Atsakyti