Vakar kaip tik rode salia Rygos esancia ekstremalaus vairavimo aikstele. Labai fainiai irengta, su visokias fontanais, kurie imituoja smarku lietu, balom ir t.t.
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 09:29)
Pamegink ziema kai bus ledas i kokia aikstele ar ant ezeto nuvaziuoti ir paslidineti su masina,jei galas varomas tai isvis smagu turetu buti (arba dabar ant palaido zvyro),tada suprasi ,apie ka as cia
Ir ne patyrime cia esme,tiesiog daug islieto prakaito aiksteleje,sunaudoto benzino ir sudegintu kaladeliu-is to ir rezultatas

Ir ne patyrime cia esme,tiesiog daug islieto prakaito aiksteleje,sunaudoto benzino ir sudegintu kaladeliu-is to ir rezultatas

Ačiū, ne. Man mašina susisiekimo priemonė, o ne pramoga.
O išlietas prakaitas aikštelėje ne patirtis?
Galvojau galvojau ryte ka daryt, vaziuot ar ne be klevo lapo, tuo labiau kad siandien tikejausi daug policijos visur, bet isvaziavau ir taip pasiseke, nei polisijos nei kamsciu nieko, dar greiciau atvaziavau nei visada
turbut visa kamsatis prasides nuo rytojaus, kai visi saziningai prades lankyti pamokas ir paskaitas..
o as si savaitgali sparciai pazengiau i prieki, pabandziau issukt is marsruto namai-darbas-namai:) visai gerai sekesi, tai net nuotaika pakilo:)

o as si savaitgali sparciai pazengiau i prieki, pabandziau issukt is marsruto namai-darbas-namai:) visai gerai sekesi, tai net nuotaika pakilo:)
sveikos
as tai be dideliu yspudziu, kaip visada mano vairavimo laikas- savaitgaliai, nors jauciu kad man ju jau neuztenka, kiekviena karta atsisedus uz vairo jauciuosi lyg sedeciau pirma karta
sakiau reiks dazniau pavazinet...tai va visa savaitgali prasimaliau po miesta ir jau nebe baisu issukti is savo marsruto, kazkaip neber skirtumo kokiu keliu vaziuot tik va visokie mb aiskinimai pradeda ziauriai uzknist
atsisedes ir komentuoja kiekviena posuki, kiekviena kliuti, mat jis nori kaip geriau, kad as viska zinociau ir mokeciau o as cia bereikalingai nervinuos....gal ir bereikalingai bet juk kai reiks pagalbos tai pati ir pasiklausiu....
lyg ir ne tokia kvaila esu, suprantu kad reik ziuret y veidrodelius ar apsidairyt pries vaziuojant o tas atsisedes vis "paziurejai y desini veidrodeli , paziurejai i kairi veidrodeli, kam taip arti borto vaziuoju, nu kiek cia pirmyn atgal vazinesi ( parkuojantis ) ir pan. " atrodo kad tokia nevykele esu pati nesusiwokiu ka reik daryt
as labai noriu vairuot bet vakar jau buwo paskutinis kantrybes lasas, sakiau daugiau uz jo masinos vairo nesesiu
kad jam wiskas blogai tegu pats ir vairuoja.....

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 01, 09:39)
Ačiū, ne. Man mašina susisiekimo priemonė, o ne pramoga.
Gal but,bet labai dar trumpa ji pas mane

Kažkada internete buvau radusi schemą kaip prisiparkuoti prie kelkraščio tarp dviejų mašinų. Gal kuri netyčia turite tokią?
Šiandien gali tekti parkuotis tokiu būdu. Gal galit trumpai priminti kada reik sustot, kada vairą lygint
Šiandien gali tekti parkuotis tokiu būdu. Gal galit trumpai priminti kada reik sustot, kada vairą lygint

Cia ne tas ko tu prasei,bet...pasismagink
Priespaskutinis fainas,ir as taip noreciau moket,ten ant rankinio uztraukia,super 
http://vaizdelis.lt/search/parkavimas/

http://vaizdelis.lt/search/parkavimas/
Laba
Gal sakau jau ir man is anksto prisideti?... islaikiau 2008.08.30
VP dar nera, bet... gi tuoj bus.. tik va masiniuko neturiu dar ir nera cia klp su kuo vazineti, nes esu viena kaip pirstas dideliam mieste
o i kaima kada grisiu ri teks pavaziuoti, tai neisivaizduoju...
Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70?
kiek zinau telsiuose duodavo islaikiusiems... bent patys islaikiusieji sakydavo, kad gauna.... na,man jau klevo lapuko reiks
Galetu duoti...
nei kiek nepriestarauciau (cia klp idomu kaip yra....)
Gal sakau jau ir man is anksto prisideti?... islaikiau 2008.08.30

Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70?

QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 11:55)
1. Gal sakau jau ir man is anksto prisideti?... islaikiau 2008.08.30
2. Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70?

2. Tiesa, turiu kls... O regitroj seniau, gavus teises, ar duodavo zenkliuka 70?

1. jau įtraukiau ir tave

2. anksčiau duodavo, bet kaip pasitaikydavo.. pvz, mano draugė laikė beveik tuo pačiu metu kaip aš, tai ji gavo, o aš ne

QUOTE(Nestta @ 2008 09 01, 13:11)
1. jau įtraukiau ir tave
2. anksčiau duodavo, bet kaip pasitaikydavo.. pvz, mano draugė laikė beveik tuo pačiu metu kaip aš, tai ji gavo, o aš ne

1. Dekui

2. Poryt bus matyt, ar gausiu, ar ne

va gal pades sis filmukas apie ta sonini parkavimasi:) http://www.ehow.com/...allel-park.html