ryt karčius praneša, o buvau suplanavus į sodrą nuvažiuot susitvarkyt popieriukus motinystės atostogoms. Jei išeis gal ryte anksčiau išvažiuosim kol nebus prikaitinę
nors mes prie miegalių
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 07, 18:29)
ryt karčius praneša, o buvau suplanavus į sodrą nuvažiuot susitvarkyt popieriukus motinystės atostogoms. Jei išeis gal ryte anksčiau išvažiuosim kol nebus prikaitinę
nors mes prie miegalių 
o pas mus dar lis maziausiai 5 dienas...
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 07, 20:34)
tai pas mus ryt ne tik lietus, bet visas škvalas prognozuojamas, na ką ir norėt po 30 laipsnių karščio
niu jus pavarot...
pripliurpet tvarkingai
tai as ir bandau ta liniuote isidet kaip ten parasyta, bet vistiek tik uzrasas gaunas
durike as ant tokiu reikalu
eisim jau po truputi ruostis miegucio, jei dar ka rasiu po to cia tai pasiplepesim
jei ne tai geros nakties
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 21:16)
niu jus pavarot...
pripliurpet tvarkingai
tai as ir bandau ta liniuote isidet kaip ten parasyta, bet vistiek tik uzrasas gaunas
durike as ant tokiu reikalu
eisim jau po truputi ruostis miegucio, jei dar ka rasiu po to cia tai pasiplepesim
jei ne tai geros nakties 
tai nepazymejai burbuliuka ties liniuote ir paveiksleliu, kuris judes liniuoteje
Papildyta:
p.s. kol is ukm i vln atvaziavau, tai jus cia ir prikalbejot, kad skaityt nespeju
pazymiu viska, bet gaunasi tik adresas tos liniuotes, o ne pati liniuote...
na dar pabandysiu
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 21:11)
pazymiu viska, bet gaunasi tik adresas tos liniuotes, o ne pati liniuote...
na dar pabandysiu
na va idejau, bet vistiek tik uzrasa matau, ne taip kaip pas jus visas
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 22:28)
va sita nukopijuoji ir isidedi i paraso vieta savo nustatymuose?
Tam kad įdėti į forumą, nukopijuokite žemiau esančią eilutę į jūsų parašą forume:

nukopini pirmaji linuotes lika - mano nustatymai-redaguoti parasa - spaudi IMG darai paste ir OK- tada apacioj atnaujinti parasa
labanaktukas ir jums manisis jau parpia, reikia eiti ir man prigulti jau
na ka mes jau ir isimaudem ir pavalgem...sliausim i lovyte...
labos ir ramios nakteles visom pleputem...
aciu jaunutia, tik vel beda, kazkodel ir uzrasas liko
nu dieve dieve beda su tom moterim
gerai mergikes, mano kruopa jau senai miega, einu ir as, labanakt
nu as cia turbut ta paskutinioji uodega,
smagu cia,isbandem siandien nesyne,mano princesei labai patiko,stacia viska mato,visur zvalgosi,akytes tik mirkcioja,buvom visa seimyna pasivaikscioti.
taip fainai priplepejot kol manes nebuvo,KRISTE,tu dingai?????????
.......mamno mazoji telika ziuri,siaubas,gali sedeti ir ziopsoti istisai????????
....Temike,ar manksteles kas darot????????????
labanakt ,ar labas rytas,nebezinau kaip cia pasakyt
taip fainai priplepejot kol manes nebuvo,KRISTE,tu dingai?????????
.......mamno mazoji telika ziuri,siaubas,gali sedeti ir ziopsoti istisai????????
....Temike,ar manksteles kas darot????????????
labanakt ,ar labas rytas,nebezinau kaip cia pasakyt
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 07, 18:21)
tai vyrelio nera ,sakai dabar "guliai vasia" ir svetelai lankosi,ane...
o vitamino D3 tirpalo juk ir taviskis is LT parvest gali...
o del multivit tai gal tikrai pasikonsultuok .O tu ar lygini mazyles drabuziukus?maniskei buvo nusausejus ,tai drauge patare nelyginti,tai kaip ranka nueme,dabar is skalbyklos i dziovykla,dar sausus sulankstau ir viskas...
na mes siandien irgi daug nuveikem,paste eiles atstovem,dokumentus tvarkem,pas gydytoja buvom pasisverti,valgyt padarem,apsikuopem bardaka,dabar laukiam kol tevelis parsibels ir eisim maudyti zyzalyte...
o vitamino D3 tirpalo juk ir taviskis is LT parvest gali...
o del multivit tai gal tikrai pasikonsultuok .O tu ar lygini mazyles drabuziukus?maniskei buvo nusausejus ,tai drauge patare nelyginti,tai kaip ranka nueme,dabar is skalbyklos i dziovykla,dar sausus sulankstau ir viskas...
na mes siandien irgi daug nuveikem,paste eiles atstovem,dokumentus tvarkem,pas gydytoja buvom pasisverti,valgyt padarem,apsikuopem bardaka,dabar laukiam kol tevelis parsibels ir eisim maudyti zyzalyte...
tai ar yra ar nera vistiek buna gulialinimas
o vit.D manasis parves, lauksim dabar jo... buvom pas daktara Lt siandien, viskas mum gerai ir sake neieskok mama vaikui lygu
rubelius as is pradziu lyginau, o dabar jau nebelyginu... taip pat paste tvarkem mergytes dokumentus, ishsiuntem, tai 10-ties dienu begyje lauksim paso
liudna man