Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

ryt karčius praneša, o buvau suplanavus į sodrą nuvažiuot susitvarkyt popieriukus motinystės atostogoms. Jei išeis gal ryte anksčiau išvažiuosim kol nebus prikaitinę g.gif nors mes prie miegalių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 07, 18:29)
ryt karčius praneša, o buvau suplanavus į sodrą nuvažiuot susitvarkyt popieriukus  motinystės atostogoms. Jei išeis gal ryte anksčiau išvažiuosim kol nebus prikaitinę  g.gif  nors mes prie miegalių  blush2.gif

o pas mus dar lis maziausiai 5 dienas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 07, 20:34)
o pas mus dar lis maziausiai 5 dienas... verysad.gif

tai pas mus ryt ne tik lietus, bet visas škvalas prognozuojamas, na ką ir norėt po 30 laipsnių karščio doh.gif
Atsakyti
niu jus pavarot... blink.gif blink.gif pripliurpet tvarkingai lotuliukas.gif tai as ir bandau ta liniuote isidet kaip ten parasyta, bet vistiek tik uzrasas gaunas verysad.gif durike as ant tokiu reikalu blush2.gif eisim jau po truputi ruostis miegucio, jei dar ka rasiu po to cia tai pasiplepesim mirksiukas.gif jei ne tai geros nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 21:16)
niu jus pavarot... blink.gif  blink.gif  pripliurpet tvarkingai lotuliukas.gif  tai as ir bandau ta liniuote isidet kaip ten parasyta, bet vistiek tik uzrasas gaunas verysad.gif  durike as ant tokiu reikalu blush2.gif  eisim jau po truputi ruostis miegucio, jei dar ka rasiu po to cia tai pasiplepesim mirksiukas.gif jei ne tai geros nakties 4u.gif

tai nepazymejai burbuliuka ties liniuote ir paveiksleliu, kuris judes liniuoteje smile.gif

Papildyta:
p.s. kol is ukm i vln atvaziavau, tai jus cia ir prikalbejot, kad skaityt nespeju verysad.gif
Atsakyti
pazymiu viska, bet gaunasi tik adresas tos liniuotes, o ne pati liniuote... ax.gif na dar pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 21:11)
pazymiu viska, bet gaunasi tik adresas tos liniuotes, o ne pati liniuote... ax.gif  na dar pabandysiu

na va idejau, bet vistiek tik uzrasa matau, ne taip kaip pas jus visas fool.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 22:28)
na va idejau, bet vistiek tik uzrasa matau, ne taip kaip pas jus visas fool.gif  cray.gif

va sita nukopijuoji ir isidedi i paraso vieta savo nustatymuose?
Tam kad įdėti į forumą, nukopijuokite žemiau esančią eilutę į jūsų parašą forume:

user posted image

nukopini pirmaji linuotes lika - mano nustatymai-redaguoti parasa - spaudi IMG darai paste ir OK- tada apacioj atnaujinti parasa

labanaktukas ir jums manisis jau parpia, reikia eiti ir man prigulti jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 07 rugpjūčio 2008 - 22:04
na ka mes jau ir isimaudem ir pavalgem...sliausim i lovyte... ax.gif labos ir ramios nakteles visom pleputem... bye1.gif
Atsakyti
aciu jaunutia, tik vel beda, kazkodel ir uzrasas liko doh.gif nu dieve dieve beda su tom moterim blush2.gif gerai mergikes, mano kruopa jau senai miega, einu ir as, labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 07 rugpjūčio 2008 - 22:37
nu as cia turbut ta paskutinioji uodega, lotuliukas.gif smagu cia,isbandem siandien nesyne,mano princesei labai patiko,stacia viska mato,visur zvalgosi,akytes tik mirkcioja,buvom visa seimyna pasivaikscioti.
taip fainai priplepejot kol manes nebuvo,KRISTE,tu dingai?????????
.......mamno mazoji telika ziuri,siaubas,gali sedeti ir ziopsoti istisai????????
....Temike,ar manksteles kas darot????????????
labanakt ,ar labas rytas,nebezinau kaip cia pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 07, 18:21)
tai vyrelio nera ,sakai dabar "guliai vasia" ir svetelai lankosi,ane... biggrin.gif  mirksiukas.gif
o vitamino D3 tirpalo juk ir taviskis is LT parvest gali... ax.gif
o del multivit tai gal tikrai pasikonsultuok .O tu ar lygini mazyles drabuziukus?maniskei buvo nusausejus ,tai drauge patare nelyginti,tai kaip ranka nueme,dabar is skalbyklos i dziovykla,dar sausus sulankstau ir viskas...mirksiukas.gif
na mes siandien irgi daug nuveikem,paste eiles atstovem,dokumentus tvarkem,pas gydytoja buvom pasisverti,valgyt padarem,apsikuopem bardaka,dabar laukiam kol tevelis parsibels ir eisim maudyti zyzalyte... smile.gif

tai ar yra ar nera vistiek buna gulialinimas smile.gif
o vit.D manasis parves, lauksim dabar jo... buvom pas daktara Lt siandien, viskas mum gerai ir sake neieskok mama vaikui lygu blush2.gif vat taip vat...
rubelius as is pradziu lyginau, o dabar jau nebelyginu... taip pat paste tvarkem mergytes dokumentus, ishsiuntem, tai 10-ties dienu begyje lauksim paso ax.gif
liudna man verysad.gif
Atsakyti