Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(SGT @ 2008 08 07, 22:44)
tai ar yra ar nera vistiek buna gulialinimas smile.gif
o vit.D manasis parves, lauksim dabar jo... buvom pas daktara Lt siandien, viskas mum gerai ir sake neieskok mama vaikui lygu  blush2.gif  vat taip vat...
rubelius as is pradziu lyginau, o dabar jau nebelyginu... taip pat paste tvarkem mergytes dokumentus, ishsiuntem, tai 10-ties dienu begyje lauksim paso  ax.gif
liudna man  verysad.gif

O tu ir naktineji?
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 07, 22:39)
.......mamno mazoji telika ziuri,siaubas,gali sedeti ir ziopsoti istisai????????
....Temike,ar manksteles kas darot????????????

manajai irgi tv patinka ziureti, bet mes neleidziam mirksiukas.gif
o mankstele as jai padarau kai masaziukus darau...uj kaip jai patinka visi tie dalykai: masazai, mankstos, maudynes, puosimasis...

vat bandau siandien kai viena likus uzmigdyti panele jos kambaryje, jos lovyteje, nes iki siol su mum kambary miegojo lopsy blush2.gif
nekaip mum sekas, akytes trina, bet nemiega, zirzia... o taip norisi kad zuika uzmigtu anksciau negu 1h nakties... aisku anksciau atsikels, bet geriau vaikui gi kai anksciau miegoti eis...

kas dar pas mus nutiko... lygtais viska jau papasakojau...eisiu ir as i lovyte jau...saldziu visom ir iki ryto wub.gif
Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 07, 22:47)
O  tu ir naktineji?

niu pas mane dar tik 22:52 rolleyes.gif

o jei grazuole neuzmigs per 5 min tai eisim maudytis, poto ir valgyt laikas ateis o tada jau ir nulus pati... ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SGT: 07 rugpjūčio 2008 - 23:55
QUOTE(SGT @ 2008 08 07, 22:52)
manajai irgi tv patinka ziureti, bet mes neleidziam  mirksiukas.gif
o mankstele as jai padarau kai masaziukus darau...uj kaip jai patinka visi tie dalykai: masazai, mankstos, maudynes, puosimasis...

vat bandau siandien kai viena likus uzmigdyti panele jos kambaryje, jos lovyteje, nes iki siol su mum kambary miegojo lopsy  blush2.gif
nekaip mum sekas, akytes trina, bet nemiega, zirzia... o taip norisi kad zuika uzmigtu anksciau negu 1h nakties... aisku anksciau atsikels, bet geriau vaikui gi kai anksciau miegoti eis...

kas dar pas mus nutiko... lygtais viska jau papasakojau...eisiu ir as i lovyte jau...saldziu visom ir iki ryto  wub.gif
Papildyta:
niu pas mane dar tik 22:52  rolleyes.gif

mes ir miegam lopsy,bet i lovyte dar ankstoka,o nakciai maitinu apievienuolikta ir miegam iki 3 o kartais iki5ryto.Labanaktis,einu maitint princese ir liulias smile.gif
Atsakyti
niu ka, lovytej uzmigti mum nepavyko, tad ishsimaudem po dusu pirma karta thumbup.gif , pavalgem ir lopsy gulejo gulejo ir uzmigo... kodel ji nemegsta lovytes ? g.gif kaip pripratinti? lopsys jau tuoj mazas bus doh.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif valio pagaliau ir man pavyko liniuote normalia pasidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai labas rytas, nuo sesiu jau grybauju doh.gif nes mazoji sesta tipo valgyt norejo..issikeliau is lovytes, o ji apgavike miegojo toliau blink.gif tai taip ir prasimalem, ji kniurza as ja issiimu ji toliau miega..finale as jau atsikeliau nes ji zaide lovytej, tai kol as nusiprausiau, ji uzmigo ir dar miega doh.gif nu zodziu... o as taip norejau siandien miego blink.gif Tai va taip ta musu naktele ir praejo. O dar trecia keles valgyt, ko jau kokia sav nedare.. O del lovytes tai ir musu nemiegojo, bet viena karta kazkaip zaide zaide ji lovytej ir jau pradejo nervuotis zyst, bet as kazka dariau ir nenuejau jos isimt, tai ji ir uzmigo. Tai dabar stengiames kad ir zyzia neimt iskarto ir ji sekmingai miega lovytej, na jei ta jos 15min galima vadinti miegu 4u.gif Manau ir taviske pripras, tik kad tau turbut kaip ir man vis norisi pasimt maziuke kai ji kniurza..gaila man jos mirksiukas.gif beja...kam kavos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 08 rugpjūčio 2008 - 07:49
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 00:39)
....Temike,ar manksteles kas darot????????????

nu mes kartu ir masazelius ir manksteles darom, o manksteles buna su dainom, tai labai patinka biggrin.gif

QUOTE(SGT @ 2008 08 08, 00:44)
liudna man  verysad.gif

neliudek mergyt 4u.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 08, 08:49)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif valio pagaliau ir man pavyko liniuote normalia pasidaryt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai labas rytas, nuo sesiu jau grybauju doh.gif  nes mazoji sesta tipo valgyt norejo..issikeliau is lovytes, o ji apgavike miegojo toliau blink.gif  tai taip ir prasimalem, ji kniurza as ja issiimu ji toliau miega..finale as jau atsikeliau nes ji zaide lovytej, tai kol as nusiprausiau, ji uzmigo ir dar miega doh.gif  nu zodziu... o as taip norejau siandien miego blink.gif Tai va taip ta musu naktele ir praejo. O dar trecia keles valgyt, ko jau kokia sav nedare.. O del lovytes tai ir musu nemiegojo, bet viena karta kazkaip zaide zaide ji lovytej ir jau pradejo nervuotis zyst, bet as kazka dariau ir nenuejau jos isimt, tai ji ir uzmigo. Tai dabar stengiames kad ir zyzia neimt iskarto ir ji sekmingai miega lovytej, na jei ta jos 15min galima vadinti miegu 4u.gif  Manau ir taviske pripras, tik kad tau turbut kaip ir man vis norisi pasimt maziuke kai ji kniurza..gaila man jos mirksiukas.gif beja...kam kavos?

drinks_cheers.gif
maniskiui irgi kazkas pasidare jau antra nakti, kaip naujagymis pradejo nakti keltis doh.gif vakar 3:40h, siandien 2:45h doh.gif tai vakar isikeliau maitinti ir pasiguldziau pasonej, o sianakt soske igrudau i burna (jau jos saukesi) ir mielai jis ja praciunkino iki 5h. nu bet net baisu, bijau kad nepriprastu nakti prie soskes, tada va bus vargo, siaip niekad jam nakti nereikejo, nu bet sia nakti jos reikalavo.

tiesa labas rytas, man Š rytas, kazkas nulupo masins veidrodeli doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mes miegojom gerai thumbup.gif
mankšteles darom ir pasimasažuojam rytais ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
O mums ši naktis sunki. Kaip atsibudo dukrelė 2 val., tuomet 4 val. kėlėsi.. ir iki šiol zvimbia. Kažkaip blaškosi, vietos neranda. Nei ji pamiegojo, nei aš pailsėjau. Valgo taip pat nenoriai - kiek patraukia, spjauna, vėl ieško. Nežinau priežasties.. Tikriausiai, kad savaitgalis artėja. Reikia mamos budrumą patikrinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 08, 11:04)
Labas rytas
O mums ši naktis sunki. Kaip atsibudo dukrelė 2 val., tuomet 4 val. kėlėsi.. ir iki šiol zvimbia. Kažkaip blaškosi, vietos neranda. Nei ji pamiegojo, nei aš pailsėjau. Valgo taip pat nenoriai - kiek patraukia, spjauna, vėl ieško. Nežinau priežasties.. Tikriausiai, kad savaitgalis artėja. Reikia mamos budrumą patikrinti  unsure.gif

temperatūros neturi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 08, 11:08)
temperatūros neturi?  g.gif

Ne. Ir į pilvo dieglius nepanašu. verysad.gif
Atsakyti
mano mazoji nuo pirmos dienos sugrizus is ligonines lovytej miega ir jokiu pretendziju nekelia,ramu,bet mes vis dar du kartus per nakti keliames:2val ir 5val,bet miegot nueina 21val,tik sianakt ismiegoto iki 5.30,bet miegot vidurnakti nuejo.
Atsakyti
Valio valio valio.. Pavyko liniuotę įkelti. Kokia aš protinga.. iš dešimto karto lotuliukas.gif
Atsakyti