Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Sveikos mamytes ir mazuciai ju vaikuciai!!!
ar priimsit mus su suniuku y savo kompanije?labai noretume pabendrauti su bendraamzeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2008 08 11, 23:08)
ar priimsit mus su suniuku y savo kompanije?labai noretume pabendrauti su bendraamzeis  mirksiukas.gif

labas 4u.gif
mielai prasom wub.gif
Atsakyti
ziuriu cia jus tait draugiskai bendraujet ir dalinates savo dziauksmais ir vargais smile.gif
musu maziukas auga gerai tik viena bedele mazius pradejo tustintis kasantra diena o maitinu as jy misinuku nes mano pienelis jem buvo per liesas ir maziukas nepavalgydavo verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif prasom visos kas tik norit, mielai priimsim, populiarios ziuriu mes cia, ane... ax.gif Siaip netaip uzspaudziau savo zveri laugh.gif visa diena ant papo prakabejo, sakes dar dabar speniai dega doh.gif Klausyk KRISTI as tai nieko pries tik nezinau kaip ta padaryt, tai tu jau ten paskui paaiskink gerai? Nes zinai kaip man su tuo kompu... blush2.gif Na ka, einu demesi parodysiu ir kitiems seimos nariams, geros nakties brangiosios 4u.gif Laikykites FARY-TALE 4u.gif heart.gif heart.gif NEMIGA PIEVOJ, kokios jusu nuotraukos grazios sakes, dar tokiu nemaciau. Kaip is zurnalo virselio, o maziuke kokia faina, tokia svelni, mazute grazuole.... Mano visa seimyna net suleke ziuret 4u.gif
Papildyta:
kur TRUDEME su SGT? unsure.gif unsure.gif PASIILGAU.... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 11 rugpjūčio 2008 - 22:25
Labas vakaras
Na, po dienos darbų ir aš jungiuosi pagaliau smile.gif
SGT, nuoširdžiausi sveikinimai su 1/6 žvakutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kristi, Jaunutia, Saule* - jūsų jaunikaičiai nuostabūs wub.gif
Tamošiuke, Nemiga pievoje, Nakviša - o jau jūsų karalaičių kas per grožis wub.gif
Violeta G, Vitalija, sveikos prisijungusios 4u.gif
Tai va.. nuotraukos man nepavyko įkelti. Nuoroda per photobucket - ne tokioms "apdovanotoms" kaip aš verysad.gif
Kristi, padaryk, kai sakai.. ir mygtukais man paparastai paaiškink. Mintis - superinė. Na, nepykit, kad aš tos nuotraukos vis nemoku įkelti. Juk ne visi talentingi gimsta blush2.gif
Visą dieną mano karalaitė buvo auksinė.. O dabar .. tik ožiukai liko. Visai nenori eit miegot. Akys net žvairuoja, bet vos tik paguldau į lovą.. sirena įsijungia doh.gif Nežinau, kokia naktis laukia g.gif
Tamošiuke, ir aš jūsų visų pasiilgau. Labai jauku jau čia pas mus 4u.gif
Pykstu, sveika prisijungusi 4u.gif
Fairy tale, laikykitės.. O artimiausiu metu - ramios jums nakties ir daug pienuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 11 rugpjūčio 2008 - 22:44
Visos sakot, kad siandien vaikiukai nemiegojo, o manoji - su pavalgymo penkiaminute ismiegojo 6 val., tai apie 7 zadinau, kibinau, nes issigandau - tai ka gi nakti darys, gal su berneliais i sokius eis smile.gif) Zodziu va ka tik nuluzo manoji grazuole, prisedau paskaityt, o jus sviesos greiciu cia prirasiusios, tik spek skaityt... o mintis del prisijungimo prie nuotraukyciu tai puiki ( as va kaip tik fotosesija vakar dariau:)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioletaG: 11 rugpjūčio 2008 - 22:38
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 08 11, 21:55)
Papildyta:
galiu tik paguosti, kad maniškė kasdien nerami, labai mažai dieną miega, neretai ir naktį tenka nešioti, o visą kitą laiką dažniausiai verkia arba valgo tad tenka sugalvoti visokiausių būdų, kaip nuraminti.
diegliukai...

gal ir taviškei šiandien pilvuką skauda...

vis ir stebiuos, kaip jūs čia suspėjat tiek rašyt, tuoj tema bus išbaigta  smile.gif
na, bet retas atvejis, kad būtų tokia zirzliukė kaip mano.
aš tai neretai nespėju nė pietų pavalgyti, o pusryčius tai vyras palieka man padarytus, maitindama mažę ir valgau.

na, pasirodome ir mes  wub.gif

user posted image

user posted image

Nuostabios nuotraukos, net nuotaika pakele smile.gif

si vasara turbut koks tai nemieganciu-zirziananciu kudikeliu periodas rolleyes.gif nes maniskis dienomis taip pat nemiega... tiksliau "miega" apsikabines pieno fabrikeli... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
arba turiu kelti vyrioka i autokedute ir vaziuoti pasivazinet..... tuomet iminga stipriau ir ismiega iki 3 valandu... bet kiek gi gali vazinet... gi vasara, noris, kad vaikas kieme pamiegotu....
ir valgom MP n+k kartu per diena.... ir dar tiek pat nakti..... atpilam irgi n+k.... ir pienlige nepraeina..... ir verkiam nemazai.... verysad.gif bet uz tai trumpais ramybes periodais - apdovanojam mama fantastiska sypsena biggrin.gif ir mama vel laiminga biggrin.gif

Atsakyti
doh.gif nu ir tempai jusu mamytes, smagiai cia kalbates.

QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 11, 21:49)
UNIJA,tau medali,dirbanti mamyte,simtas pagyru wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif aciu, cia ir tetukui aciu, nes kai as dirbu jis priziuri.
Atsakyti
http://i525.photobuc...08/P1020733.jpg
Bandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 08 11, 22:55)
[

na, pasirodome ir mes  wub.gif

user posted image

user posted image

labai grazios nuotraukytes ir zavus pupuliukas. Man tos nespalvotos nuotraukos tokios menines bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 08 12, 00:56)

wub.gif ner zodziu
Papildyta:
QUOTE(vitalija25 @ 2008 08 12, 00:08)
ar priimsit mus su suniuku y savo kompanije?labai noretume pabendrauti su bendraamzeis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif labas
Atsakyti
Labas vakaras, Unija
Ačiū ax.gif
Labos nakties ir saldžių sapnų visoms ir visiems
P.S. Jei randate laisvą minutę, rekomenduočiau paskaityti Allison Pearson "Ir kaip ji viską suspėja" - knyga apie mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 11 rugpjūčio 2008 - 23:16

Jau padariau ir savo kelias idejau smile.gif

zodziu atsidarot www.fotki.com ir darot prisijungti.

login: ...... ir password: ...... parasykit man AZ kiekviena, atrasysiu koks.

tada kai prisijungiaat, einat i albuma "2008 stebukleliai "
kaip deti foto : kaiteje melynoje juostoje yra Album meniu ir po juo iskart Add photos. spaudziat smile.gif tada kai uzkraus, spaudziat "Add photo at a time".
tada ten kur choose pasirenkat nuotrauka, o kur title parasykit koks amzius ir kieno leliukas smile.gif

kai tai padarot ir daugiau nenorit det nuotrauku spaudziat "upload ant return to album", jei norit dar viena idet tada spaudziat "upload and add another photo"

nieko sunkaus smile.gif daug aprasymo, o tik keli zingsniai smile.gif
galim ir mamytem albuma atidaryt smile.gif ne tik stebuklelaims wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 11 rugpjūčio 2008 - 23:42