QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 08 11, 21:55)
kokios meniskos foto - grazu
QUOTE(pykstu @ 2008 08 11, 22:42)
Labas vakaras, mielosios,
Noriu ir as pas Jus i foruma, ar priimsit?
prasom prasom
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 11, 23:02)
gal sukurti prisijungima, kur visos zinos slaptazodi ir gales nuotraukytes det ir visos viena kita matysim. m?
o ir idejimas ten paprastas, tereiks prisijungti ir padaryti Add photos.m?
taip visa laika matysim kaip visi vaikuciai auga, ir zingsniuosim koja kojon [/color]
as irgi buvau apie tai pagalvojus
QUOTE(vitalija25 @ 2008 08 11, 23:08)
Sveikos mamytes ir mazuciai ju vaikuciai!!!
ar priimsit mus su suniuku y savo kompanije?labai noretume pabendrauti su bendraamzeis
prasom prasom
QUOTE(vitalija25 @ 2008 08 11, 23:20)
ziuriu cia jus tait draugiskai bendraujet ir dalinates savo dziauksmais ir vargais
musu maziukas auga gerai tik viena bedele mazius pradejo tustintis kasantra diena o maitinu as jy misinuku nes mano pienelis jem buvo per liesas ir maziukas nepavalgydavo
manau kad kas antra diena su misinukais dar nieko tokio, mes irgi misinukais maitinames, karts nuo karto dar MP gauna, buna kad per diena ir 3 kartus pakakina, o buna kad kas antra diena. ziurek ar ilgiau neuzkietes viduriukai, gal tada netiks misinukas. o koki naudojat?
QUOTE(trudeme @ 2008 08 11, 23:56)
fantastika

be zodziu...
QUOTE(trudeme @ 2008 08 12, 00:15)
P.S. Jei randate laisvą minutę, rekomenduočiau paskaityti
Allison Pearson "Ir kaip ji viską suspėja" - knyga apie mus
as kaip tik ja ir skaitau pries miega
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 12, 00:45)
TEMIKE,maudynes,ar megsta,kokiu metu maudot,ar sampunus naudojat.Mano mergina tik ant pilvo vandeny gerai kaip zuvis jauciasi,o po maudyniu labai nemegsta tepama aliejuku ir renktis,sirena uiiiiiiiiiiiiiii,as pati sugreitintai drebanciom rankom rengiu ir prakaituoju.Sunki procedura.
labuka, kaip jums naktele praejo, kaip Milute?
kas liecia maudynes, maudomes mes kas diena pries paskutini maitinima (apie 22-22:30h). kas antra diena naudojam toki ,,L'ERBOLARIO,, (cia turbut firma) bath foam for babies with rice and mallow. pilam i vonyte. pries tai Avon naudojom, bet po keletos kartu ji pakeiciau siuo, nes anas siaubingai putoja ir vaikas maudosi putose... maudomes labai rimti, kartais lyg noretu issisiepti, jos trunka apie 10 min, po maudyniu jau neberekiam, skubinu as greitai i ranksluosti ikisti, tada paimu i rankas ir pabunam kokias pora minuciu, o tada prasideda grazinimosi darbai. zodziu nebesipykstam
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 12, 09:36)
maudomės lakišiaus nuovire
o kur jo gauti? man labai jo reikia
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 12, 10:25)
o jums galvyte dar nesilupa? pas mus tai atrodo oda lopineliais, bet iki siol neatsiskiria
nea, mums niekas nesilupa, jau net antakiukai susitvarke
^^^
sedziu su savo ziogu dabar, ziuri idemiai zandus pakabines, kaip mama SM bendrauja
sia nakti pasakiskai miegojom, turbut uz visa savaite issimiegojo, net negirdejom jokiu griaustiniu ir zaibu. kaip Nojus nuluzo 23h, poto 6h, poto tik 10 h

man taip patinka