QUOTE(mikki @ 2008 11 02, 21:01)
sunki tema.as uztai kad reik islaukti momento kada vaikui nebus per sunku.maniskiui 1,4metu.Soske mes naudojam miegeliui,diena pasiima jei randa kur besimetancia.kol kas neatiminesiu,nes dygsta dantys,naktimis virkauja,kam skriausti vaika.o del kitu nuomones tai man tas pats.Jau geriau 3m praso soskes,nei drasko kad mama duotu papa.Tai mano asmenine nuomone

Geriau nebuciau pasakius
QUOTE(Editukė @ 2008 11 02, 23:07)
Pas mus lygiai ta pati situacija-nenori tūtuko,o čiulpia pirštuką.Žinau,kad reiktų atpratinti,kol tai netapo visišku įpročiu,bet dabar dar rankos nekyla tai daryti

Kažin iki kokio amžiaus reiktų,kad nekiltų didesnių problemų?
Ką tik radau gerą straipsnį apie tai ir nusiraminau,kad vaikui tai tikrai nekenkia-nei psichikai,nei dantukams,nei pirštui.

paskaitykit čia:
http://supermama.lt/.../view/1621/156/
O tu del to klysti, pirsto ciulpimas gali pakenkti paciam pirstui. Mano vienu giminaiciu dukra ciulpe pirsta, nuo leliuko iki mokyklos, niekaip neatpratino ir poto atsidure pas gydytoja - nykstuko raumenys pradejo atropuotis, nykti, pirstas buvo plonesnis
QUOTE(Margareta @ 2008 11 14, 17:37)
te neisizeidzia mamyte, taciau 3m vaikui soske nereiklainga (cia jau priklausomybe) o kad vaikas ja vis ciulpia tai cia teveliai kalti

viskam yra ribos...
mano mazosios soske "peles nusinese" dar net parodem tas peles tiksliau ten buvo ziurkenai narvelyje, kurie pasiciupe jos soske savo namelyje miegojo

ir jokiu problemu, kai susierzindavo pries miega papsakodavom istoria apie peles kaip jos ta soske nusinese ir vaikas nurimdavo bei uzmigdavo

cia buvo kai dukryte buvo 1m ir 5 men.
As niekaip nesuprantu kokie tie visu vaikai genijai, arba mano labai jau atsilikes

Mums greitai 1 metai ir 4men taciau apie tai kad as pasakociau jog pelkes nusinese soke jam simtas metu, nesupranta jis to dar ir jam kai prisireikia tos soskes sakyk ka nori bliaus kol negaus

Miegui ji mums reikalinga daznai, diena naudojam kai buna piktas, maziau zyzimo mano galvai, daug ramiau

Atpratinsiu kaibus didesnis ir samoningai supras pasakojimus apie sosiuko padavonojima, pelytes, mazus vaikus ir pan.