Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*Sindi* @ 2006 11 24, 17:36)
As tai minu takeli is vonios i koridoriu is koridoriaus i vonia,is vonios i kambari prie lango,nuo lango i koridoriu .Kadangi gyvenu nuosavame name,tai vasaros metu dar ir i lauka iskeliauju nusistverus didesni veidrodi.Ir taip pirmyn atgal kokia valanda :lotuliukas:Tuo marsrutu,jau skyle grindyse greit praminsiu. Nu ka padarysi,tokia jau as! blush-anim-cl.gif

o tau vasara saule i akis neplieskia blink.gif
Atsakyti
ziuriu, priklausau daugumai- dazausi vonioje, nes ten geriausias apsvietimas. ten ir kosmetika laikau, nors pati zinau, kad kosmetikai kenkia dregme ir siluma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2006 11 24, 22:12)
o tau vasara saule i akis neplieskia blink.gif

Nu lyg kaip ir neplieskia g.gif Jeigu ka, siaip vasara ir pavesis buna lotuliukas.gif O pas mane kiemas didelis ir pavesi kur saule neplieskia tikrai galima rast ir dar ne viena!!! doh.gif
Atsakyti
As tai kambary,anksciau buvo vonia,koridorius,kambarys,kaip viena kuri rase-takus buvau praminus... Na dabar jau galutinej stotelej apsistojau,ipratau,ir man gerai biggrin.gif
Atsakyti
dazausi svetaineje, kur daugiausia naturalios sviesos, nes kitaip pasidazau ir issigastu saves isejusi i kiema.
Atsakyti
as tai virtuvej blush2.gif nes ten geras apsvietimas!ir visas turtas ten sukrautas kamputy ant palanges ax.gif
Atsakyti
visur,kur tik yra veidrodis... tongue.gif
Atsakyti
Dažausi vonioje, nes patogiausia man ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 03 15, 00:28)
Dažausi vonioje, nes patogiausia man ten... ax.gif

As irgi vonioje smile.gif
O lupas masinoje biggrin.gif
Atsakyti
Aš pradedu koridoriuj, paskui einu į vonią, paskui į virtuvę (pre lango), vėl grįžtu į koridorių... ir t.t.
Atsakyti
Dazausi pirmo auksto WC, nes ten visa kosmetika ir geras apsvietimas biggrin.gif
O lupas, kaip ir Gardenija, masinoj 4u.gif
Atsakyti
taip taip vonioje,o lūpas kolidoriuje lotuliukas.gif
Atsakyti