Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
prabalsavau uz virtuve, nes dazniausiai ten dazausi. dazausi sededama prie lango, smutkes ant palanges. patogu zodziu. pas tevus prie kompo stalo irgi prie lango biggrin.gif nu man svarbiausia kad butu geras apsvietimas. tai zodziu galeciau dazytis bile kur, kur yra palange, langas ir dienos sviesa biggrin.gif
Atsakyti
As dazausi miegajamame, prie veidrodzio. Kazkaip patogiausia sita vieta ryte bigsmile.gif
Atsakyti
dazausi vonioje, uzsidariusi duris, nes kitaip mano panos vis lenda ir praso jas padazyti, tai gaunasi trigubas darbas doh.gif
Atsakyti
dazausi vonioje ten labai geras apsvietimas ir veidrodis didelis dazausi atsistojus rolleyes.gif
Atsakyti
As dazausi vonioje. Jei i darba vaziuoju ryte (dirbu pamainomis), dazniausiai dazausi darbe
Atsakyti
Na, aš dažytis pradedu vonioje, pratęsiu koridoriuj, o jei nespėju, tai darbe biggrin.gif
Atsakyti
dažausi koridoriuje, nes ten didelis veidrodis ir geras apšvietimas.
Atsakyti
aš koridoriuje - didžiausias veidrodis, geriausias apšvietimas ir spintelė su visa kosmetika rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu tai darbo diena, pradedu namie, paskui tęsiu pakeliui į darbą automobilyje (vairuoju ne aš), baigiu darbe. Nes iš namų susitvarkiusiai išeit pritrūksta laiko.
Atsakyti
dienini makiaza daraus virtuvej ant palanges smile.gif o vakarini dazniausiai vonioj smile.gif kazkodel g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tai kur - prie veidrodzio hihihi.gif
Atsakyti
Aš vonioje, nes ten apšvietimas thumbup.gif bet toks ir dažymasis, pasitepi pudrytę kaip kremą (nes beveik be spalvos) tada užbrauki blasktienas tušu ir viskas smile.gif
Atsakyti