Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai miegamajame. Man ten geriausias apsvietimas(dienos sviesos). Ir veidrodis didziausias ten.
Atsakyti
As tai koridoriuje, nes turim veidrodi 1.8mx 1.5m, didziulis toks, su apsvietimu, lemputem tokiom. Labai gerai prie jo dazytis, lentynele dar tokia stikline yra pasidejimui. Tik viena beda yra - labai gerai matosi visi spuogeliai ir pan... blush2.gif
Atsakyti
Jo jo, zinau as ta jausma, kai spuogeliai matosi! tongue.gif biggrin.gif tongue.gif Labai nekenciu!!!
Atsakyti
Aš tai vonioje mėgstu,ji pas mane ne maža ,ten net ir kavos atsigeriu hihihi.gif atsisėdusi ir besidažydama.Na otie spuogeliai,tai pas mane ta pati bėda huh.gif
Atsakyti
Kalidoriuje, nes ten didelis veidrodis ir didesnis apsvietimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 05, 23:37)
Kalidoriuje, nes ten didelis veidrodis ir didesnis apsvietimas wub.gif

as kai dazausi vaikstau is vieno kambario y kita.niu tokia jau esu nuo vieno lango prie kito,bet siaip tai virtuvej prie lango 4u.gif
Atsakyti
vonioj, nes visos priemones ten, veidrodis ir apšvietimas geriausi. Man ten patogiausiai, nors lūpas kartais ir koridoriuj prieš veidrodį pamaliavoju
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2005 05 31, 21:56)
As dazausi pas save kambaryje prie kompo stalo,susidedu viska ant stalo,pasiemu dideli veidrodi ir dazausi,man taip patogiausia.Kartais atsistoju prie lango,kad sviesiau butu,vienoj rankoj laikau veidrodi o su kita maliavojuos  ax.gif

nu aprasei mano dazymosi buda mirksiukas.gif
Atsakyti
Makiažą darausi vonioje,nes ten geriausias apšvietimas, o nagus lakuojuosi darbe-neturiu kantrybės namie sėdėti ramiai, kol išdžius,o darbe vis tiek prie kompo nesusigadina biggrin.gif
Atsakyti
As tai vonioj.ten visa kosmetika, didelis veidrodis ir geras apsvietimas biggrin.gif tik va ir man ta problema su apsvietimu ir spuogais rolleyes.gif pirmiausiai juos bandau uzmaliavot,kad ne taip lystu i akis smile.gif
Atsakyti
As tai kur papuola , tai vonioj , tai kambary prie lango , tai koridoriui kaip uzeina ir kur tuo metu pasirodo patogiausia. ax.gif
Atsakyti
As tai minu takeli is vonios i koridoriu is koridoriaus i vonia,is vonios i kambari prie lango,nuo lango i koridoriu .Kadangi gyvenu nuosavame name,tai vasaros metu dar ir i lauka iskeliauju nusistverus didesni veidrodi.Ir taip pirmyn atgal kokia valanda :lotuliukas:Tuo marsrutu,jau skyle grindyse greit praminsiu. Nu ka padarysi,tokia jau as! blush-anim-cl.gif
Atsakyti