Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 05 04, 17:49)
as visuomet ieskau kur geresne sviesa,nes prastoj sviesoj dziaugiuosi,kad pavyko geras makiazas,okai nueinu zvilgtelti i sviesa,tenka l.nusivilti.na viena karta l.anksti ryte teko vykti is vieno miesto i Londona,nespejau pasidazyti,taigi londono stoties tualete daziausi.tai valytoja ir moterys einancios i wc labai keistai i mane ziurejo,kaip as ten pudra maliavojausi biggrin.gif buvo tikrai geda blush2.gif ,bet begaliu rodytis viesumoje be makiazo schmoll.gif

Nebloga vieta dažytis- stoties tualete, pliusas už išradingumą thumbup.gif Man tai teko kartą poliklinikos tualete, prasistumdžius invalidų vežimukus dažytis, ten ligoniams turbūt tik tualetas buvo blush2.gif Nu čia iš tų laikų, kai buvau paaugliukė, ir eidama į m-klą būtinai turėdavau tušu blakstienas perbraukti ir įdegio kremu pasiteplioti doh.gif blush2.gif Taigi atsimenu namie, kažkaip nespėjau, tėčiui į darbą anksti reikėjo, tai aš prieš pamokas į polikliniką užbėgau pasidažyti, ot protas doh.gif blink.gif Bet tuo metu berniuką buvau įsimylėjusi m-kloje, vaikinas pirmasis jis buvo man kitaip sakant, tai man būtinai reikėjo būti gražiai prieš jį blush2.gif lotuliukas.gif (O kodėl aš pačioje m-kloje negalėjau pasidažyti, o lėkiau į polikliniką,tai dabar tikrai nepamenu lotuliukas.gif Gal, kad klasiokės nematytų doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teliuke: 04 gegužės 2008 - 21:27
Arba vonioje, arba svetaineje, kur geras apsvietimas smile.gif
Atsakyti
dazniausiai dazaus vonioje, bet buna kad ir miegamajame ir virtuvej ir masinoj... zodziu pagal situacija tongue.gif
Atsakyti
tenka ir vonioj, ir savo kambary dazytis smile.gif
Atsakyti
dažniausiai vonioje, kartais savo kambaryje, koridoriuje prie veidrodžio smile.gif
Atsakyti
dazausi kur geras apsvietimas.kartais stovedama kartais sededama.patogiausia man sedint 4u.gif
Atsakyti
dazniausiai prie didelio veidrodzio kambary smile.gif ten pat kur rengiuosi, vonioj netureciau net kur visus kosmetikos "turtus" / sepetelius pasidet biggrin.gif

kartais ir darbe arba masinoj, kai truksta laiko doh.gif cia buna "minimalistinis" varintas - tushas ir blizgesys

geriausia zinoma namie, kai viskas po ranka ax.gif

Atsakyti
Dažausi virtuvėje, nes ten geriausias apšvietimas, vonioje man per tamsu smile.gif
Atsakyti
Vonioje, nes ten geriausias apšvietimas smile.gif
Atsakyti
Vonioje. Bet kai dažau blakstienas, visuomet išsižioju bigsmile.gif
Atsakyti
kambary arba vonioj smile.gif
Atsakyti
virtuvėj arba kambarį, nes kitur per tamsu rolleyes.gif
Atsakyti