Vonioje, nes ten visos priemones

Kur geras apsvietimas. Dazniausiai vonioje - viskas po ranka, lempa virs galvos - labai gerai matai kur tepliot, bet vis su veidrodziu tada nulekiu prie lango - pasitikrint - ar dienos sviesa neisduos koki "nusibangavima"....
As pazymejau koridoriu, nes ten visada ir dazausi, nors apsvietimas tai tik lempinis, bet uztat veidrodis
trys zmones gali sustoti ir nuo galvos iki koju i save paziureti, tai as prie to ir dazausi

Dienos mietu, kai dar sviesu lauke tai miegamajame prie lango
O jeigu i koki baliu vakare, tai vonioj, ten normaliausias apsvietimas

O jeigu i koki baliu vakare, tai vonioj, ten normaliausias apsvietimas

Miegamajame, nes ten mano kosmetinis staliukas su veidrodziu ir visa amunicija

dienini makiaza darausi virtuveje prie lango, nes geriausiai matau, kaip atrodysiu dienos sviesoje, tam skirtas ant palanges vidutinio dydzio veidrodelis
o vakarini arba rytini dazniausiai darausi miegamajame, taciau po to nueinu i vonia pasiziureti ar viskas puikiai atlikta, nes ten geresnis apsvietimas, taciau makiaza atlikti vonioje man nepatogu

Dazniausiai vonioje, bet jeigu mano brangusis uztrunka vonioje, tai man lieka tik kur nors svetaineje prisesti arba prie baro stalo

diena tai prie lango,tada geriausiai ir gaunasi,o ryte ar vakare tai koridoriui,nors ten nelb koks apsvietimas,bet i vonia nera noro visu priemoniu neshti

tik koridoriuj
, nes ten veidrodine spinta, geras apsvietimas, ten viskas sudeta (tik kremais tepuosi vonioj), be to turiu iproti dazytis sededama...
ir dazniausiai - ant pagalveles, pasidejus ant grindu

Vonioje, nes ten geras apšvietimas.

dazausi visada prie lango, na nebent vakare tenka, tada jau vonioje. man patinka naturalus ir geras apsvietimas, geriausiai matosi, nelieka jokiu pudros ruozu ar dar ko nors ir veidrodi visada laikau rankoje.