as dazausi svetainei pries langa pasitaciu bunu ant palanges veidrodeli

QUOTE(Elegant @ 2009 11 27, 23:27)
na reik nulekti i senukus kokius paieskoti,tada bus super man prie veidrozdio,nes kartais nusidazyt gali prieblandoje

koridoriuje
nuo sio menesio kraustysiuos su visais bagazais i miegamaji,nusipirkau specialu kosmetikos staliuka su visokiais pribumbasais ir apsvietimais
... dziaugiuos kaip maza mergaite

nuo sio menesio kraustysiuos su visais bagazais i miegamaji,nusipirkau specialu kosmetikos staliuka su visokiais pribumbasais ir apsvietimais

Vonioje dažausi, virš veidrodžio kabo lempa ir viskas labai gerai matosi

Vonioj,kartais tenka masinoj

VISADA svetainej su dideliu veidrodziu prie lango, jau taip esu pripratus. Visus pricindalus is savo kambario nesu i svetaine prie TV

Savo kambaryje, prieš langą: susikraunu priemones ant rašomojo stalo ir pirmyn
O šiaip buvo laikas, kai mėgau dažytis viską susidėjus ant palangės, bet pagalvojau, kad kaimynai gali stebėt, tai atsisakiau šios idėjos

Prie rašomojo stalo, nes ten yra langas ir dienos apšvietimas
Jeigu būnu pas MB namuose tai ant lovos irgi atsisukus į langą. Žodžiu man tinka bet kur, stovint, sėdint ar gulint, kad tik būtų dienos šviesa ir matyčiau savo klaidas padarytas

Prie rašomojo stalo, kad kuo daugiau šviesos būtų. Kartais tenka vonioj dažytis, bet po to vistiek su veidrodžiu dar prisikišu prie lango, kad pamatyčiau ar nėra kokių klaidų paliktų