Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as dazausi svetainei pries langa pasitaciu bunu ant palanges veidrodeli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 29 lapkričio 2009 - 20:28
QUOTE(Elegant @ 2009 11 27, 23:27)
Maniškė pakankamai ryški...  ax.gif

na reik nulekti i senukus kokius paieskoti,tada bus super man prie veidrozdio,nes kartais nusidazyt gali prieblandoje doh.gif
Atsakyti
koridoriuje doh.gif
nuo sio menesio kraustysiuos su visais bagazais i miegamaji,nusipirkau specialu kosmetikos staliuka su visokiais pribumbasais ir apsvietimais thumbup.gif ... dziaugiuos kaip maza mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
"Špaklinuosi" miegamajame prie veidrodžio, nes ten geras apšvietimas ax.gif
Atsakyti
Vonioje dažausi, virš veidrodžio kabo lempa ir viskas labai gerai matosi smile.gif
Atsakyti
vonioj prie veidrodzio, ten geriausias apsvietimas. vasaros rytais, kai sviesu, pasistatau veidrodi kambary
Atsakyti
Vonioj,kartais tenka masinoj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 03, 16:02)
Vonioj,kartais tenka masinoj laugh.gif

Vairuojant? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
VISADA svetainej su dideliu veidrodziu prie lango, jau taip esu pripratus. Visus pricindalus is savo kambario nesu i svetaine prie TV lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo kambaryje, prieš langą: susikraunu priemones ant rašomojo stalo ir pirmyn biggrin.gif O šiaip buvo laikas, kai mėgau dažytis viską susidėjus ant palangės, bet pagalvojau, kad kaimynai gali stebėt, tai atsisakiau šios idėjos biggrin.gif
Atsakyti
Prie rašomojo stalo, nes ten yra langas ir dienos apšvietimas smile.gif Jeigu būnu pas MB namuose tai ant lovos irgi atsisukus į langą. Žodžiu man tinka bet kur, stovint, sėdint ar gulint, kad tik būtų dienos šviesa ir matyčiau savo klaidas padarytas rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prie rašomojo stalo, kad kuo daugiau šviesos būtų. Kartais tenka vonioj dažytis, bet po to vistiek su veidrodžiu dar prisikišu prie lango, kad pamatyčiau ar nėra kokių klaidų paliktų biggrin.gif
Atsakyti