Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vonioje, taip jau ipratau ir kitur nelabai man iseina wink.gif
Atsakyti
As turiu atskira staliuka su veidrodziu ir prie jo dazaus. Dazytis vonioje yra didziausia nesamone. Turime wc kartu su vonia, reiskia kiti seimos nariai negaletu naudotis vien del mano dazymosi. be to, negalima kosmetikos laikyti vonioje, nes temperaturu kaita gadina kosmetika. argi taip sunku namie turetis papildoma veidrodi, jei tuom naudojamasi kiekviena diena? g.gif
Atsakyti
+ vonioje apšvietimas ne tas ax.gif
Atsakyti
Visada miegamajame, nes ten didelis veidrodis, geras apsvietimas, spintoje visa kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 30, 17:29)
koridoriuje  doh.gif
nuo sio menesio kraustysiuos su visais bagazais i miegamaji,nusipirkau specialu kosmetikos staliuka su visokiais pribumbasais ir apsvietimais  thumbup.gif ... dziaugiuos kaip maza mergaite  lotuliukas.gif

kur pirkot ir kiek mokejot? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai dazausi vonioje biggrin.gif
Atsakyti
Miegamajame, priesais langa prie didelio veidrodzio. Patogu,nes salia komodoje visa kosmetika ir dienos sviesa, tad spalvos normalios matosi,nei kad pvz. vonioj,kai atrodo viskas gerai,o dienos sviesoj stipriai per rysku.. smile.gif
Atsakyti
man ir vonioj nesamone.
visada miegamajame dazausi, ir kas svarbiausia, patogiau ne prie didelio veidrodzio, o prie stalinio, galvos dydzio. spintoj turiu dideli, tad uzbaigimui pasiziuriu ten smile.gif
Atsakyti
anksciau dazydavausi vonioje, bet po vienos bemieges nakties ax.gif sugalvojau pasidarysi tualetini staleli miegamajame pries langa, na ir tuo staleliu tapo lyginimo lenta lotuliukas.gif , tikrai visai kitas rezultatas, nes naturali sviesa daro savo, makiazas ne toks pastebimas... thumbup.gif
Atsakyti
dažausi vonioje, bet labai norėčiau turėti kažkokį atskirą kamputį su stilingu staliuku, geru apšvietimu, stalčiukais kad kosmetika gražiai išsidėlioti būtų galima, o ne tai kaip dabar sugrūsta į kosmetines ...doh.gif tik man visiškai nepriimtina kai vyras mato kai jo moteris dažosi, todėl man reikia kažkokios privačios patalpos, nes bendras miegamasis tikrai netiktų, nebent gyvenčiau viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2010 07 13, 18:03)
dažausi vonioje, bet labai norėčiau turėti kažkokį atskirą kamputį su stilingu staliuku, geru apšvietimu, stalčiukais kad kosmetika gražiai išsidėlioti būtų galima, o ne tai kaip dabar sugrūsta į kosmetines  ...doh.gif  tik man visiškai nepriimtina kai vyras mato kai jo moteris dažosi, todėl man reikia kažkokios privačios patalpos, nes bendras miegamasis tikrai netiktų, nebent gyvenčiau viena  4u.gif

O kas cia tokio, kad vyras mato kai dazotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 07 13, 20:14)
O kas cia tokio, kad vyras mato kai dazotes?  smile.gif

as tai dazausi priesais langa, juk tik dienos sviesa teisybe rodo. vonioje patogiausia zinoma, taciau ten apsvietimas daznai turi gelsva ar meslva atspalvi, vadinasi iseijus i lauka makiazas atrodo jau kitaip...
Atsakyti