Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

Sveikos,
Noriu pasidalinti ir as savo patirtimi:) Turiu drauga, su kuriuo draugauju puse metu, tik yra problemele- mus skiria atstumas verysad.gif As gyvenu LT, o jis uzsienyje. Susitinkam taip: jis pas mane atvaziuoja savaitgaliui, tada as pas ji savaitgaliui, neseniai atostogavau- tai puse atostogu praleidau pas ji. Atostogos buvo nuostabios biggrin.gif Zinokit, niekada negalvojau, kad susirasiu artima zmogu su kuriuo didesne bendravimo dali praleisiu bendraudama internetu verysad.gif Bet turiu pastebeti, kad tokie santykiai reikalauja pirmiausia istvermes, o antra- pasitikejimo mirksiukas.gif Kol kas sekasi puikiai mirksiukas.gif
beje, jis atvaziuoja vel si savaitgali biggrin.gif ui kaip laukiu as jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir galiu pasidalinti savo patyrimais.
Vyro darbas užsieny (kol kas). Grįžta kas dvi savaitės ir tik 2-3 dienom. Kiek tai tęsis nežinom, tiesiog aukojamės dėl pinigų, vardan ateities, kurį laiką.
Atstumas išskirti negali. Jei myli žmonės vienas kitą, be abejo pasitiki (o pasitikėjimas tai jau pasekmė ir jis abipusis), tai šis dalykas nieko nelemia. Be abejo sunku, bet nuolat bendraujam internetu, sms, telefonu. Ištikrųjų tiek daug susirašome, kad jei jis būtų Lietuvoje, nemanau, kad taip būtų, na kad tiek dėmesio sulauktume iš vienas kito.

Kai poras skiria atstumas, manau, pats svarbiausias veiksnys - PASITIKĖJIMAS. Bet ne iš piršto laužtas, o užsitarnautas ir pas abu iškeltas kaip aukščiausia vertybė mylint. Vėl gi, viskas priklauso nuo žmogaus. Ačiū dievui, kad mes su vyru, toks tokį atradom.
wub.gif
Atsakyti
Oi kokia pažystama situacija... doh.gif Mūsų su buvusia meile draugystė taip tęsėsi 3 metus, o pabaiga-atšalo jausmai per atstumą unsure.gif Kai lauki susitikimų, skraidai kaip ant sparnų rolleyes.gif Atrodo, kad kojom žemės nesieki, o išsiskiriant-autobusų stotis palieka gilų randą cool.gif Būnant kartu, atrodo kaip kitos poros gali pyktis, rietis? g.gif Juk taip viskas idealu. Brangini kiekvieną minutę. Ir tik labai stiprūs jausmai, kurie palaiko žmones būnant per atstumą, gali išaugti į vedybas. Deja, mums nepavyko. Bet kažką prarandant, gyvenimas kažką ir duoda. Turiu vyrą ir nuostabų vaikelį wub.gif
Atsakyti
Niu ir aš pasidalinsiu savo istorija. Mes buvome bndraklasiai. Per išleistuves supratome, jog kažką jaučiame, pradėjome draugauti. Jis įstojo į Vilniaus universitetą, aš likau studijuoti Klaipėdoje. Laukiau ir jis laukė ilgus 5 metus. Tai va, jau 1,5 metai kai mes gyvename kartu, mes esame susituokę. Tai va.

Čia manau viskas priklauso nuo to, kaip jus vienas kita mylite ir ant kiek jūsų santykiai jums svarbūs.
Atsakyti
Teko ir mums su vyru patirt atstumo pateiktus isbandymus-tuo metu dar draugavom. Po metu draugystes mano mylimasis isejo i kariuomene-tikrai daug ilgesio dienu, naktu buvo, o kokiu ir kiek laisku wub.gif Tokie saldus susitikimai, bet ir tokie reti. Na ir ka, nieko, isgyvenom-net buvo pabeges Valentino diena ir ta nakti ispudingai pasipirso, sake kas bus tas. bigsmile.gif Tad atstumas tik dar labiau sustiprino nora but amzinai kartu-kai grizo is kariuomenes, tai vasara ir atsokom vestuves wub.gif Tad jei jausmai tikri, manau niekas nebaisu. 4u.gif
QUOTE(Durnaropė @ 2008 08 07, 08:44)
galop salia atsirado kitas, galintis skirti daugiau demesio, bunantis salia, kai reikia, ir meile pirmajam naturaliai atsalo.

jei meile tikra, tai nei protas, nei sirdis kitu demesio nepriims, patikek, pagundu ir asistuoti norinciu buvo, bet tikraja meile sunkiau rast, nei ja apdrabstyt purvais schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif na vistiek lengviau, kai mylimasis bent jau toje pačioje šalyje, bet maniškis toli toli ir susitikti galime pora kartų per metus...

Mergaitės, ar įmanoma išlaukti ketverius metus? ar jūs lauktumėt? 4u.gif
Atsakyti
Jei jis tikrai Tavo MYLIMASIS, o Tu Jo MYLIMOJI - manau laukti verta tikrai... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrucio @ 2008 08 08, 09:45)
Pilnai sutinku.
O šiaip meilę per atstumą išsaugoti yra sunku. Labai. Ir reikalauja didžiulių abipusių pastangų.

Taip sunku,bet dabar dauguma meile bando atstumu ir nesvarbu ar tai draugyste ar tai santuoka ,be pastangu nebuna nieko,o kas nenori tas ir salimai budami neislaiko santykiu
Atsakyti
Ir man nesvetimas sis jausmas, kai brangaus zmogaus nera salia visada kai nori. Ir taip jau 3 metai. Taciau tos susitikimo dienos, savaites buna nepakartojamos. Matomes vidutiniskai karta i 2 menesius, po 1 - 2 savaites. Tada kiekviena minute tampa brangi kaip niekad, laikas beprotiskai greitai lekia, o issiskyrimas buna skausmingas, man reikia kokios savaites apsiprasti, kad vel likau viena. Tikiu, kad nebeilgai tai tesis ir kazkada bus tik prisiminimas tas atstumas ax.gif
Atsakyti
Nors mes su vyru gyvename jau 1,5 metų kartu, esame susituokę, negaliu pamiršti tų dienų, kai aš buvau Klaipėdoje, o jis Vilniuje. Mes lygi pat šiol prisimename kaip buvo sunku, tačiau dabar visvien branginame kiekvieną minutę. Per 8 darbo valandas labai išsiilgstame vienas kito, parėjus namo norisi išbučiuoti ir nepaleisti už glėbio. Stengiames viską daryti kartu. Tikiuosi, kad taip bus visada. Dabar tik vieną dalyką žinau, kad jei reikės kur jam važiuoti, važiuosiu su juo kartu nors ir į pasaulio kraštą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi noreciau pasisakyti smile.gif mes su draugu buvom isskirti atstumo beveik 2 metus, susitikinedavom kas 2 menesius kelioms dienoms...viskas atrode tikrai grazu smile.gif visai neseniai jis grizo i Lt, man sake, kad tik del manes rolleyes.gif iskart pradejome kartu gyventi, taciau tik dbr pajutau, kad mes labai pasikeiteme, as labai atsalau, nuolat ant jo pykstu ir rekiu...net nezinau, gal jau nebemyliu...
Atsakyti
Nerilda, tai yra naturalu, dabar jus apsitrinat liaudiskai tariant. Aš kaip pas savo vyrą atsikrausčiau, vos vėl pas mamos ne pabėgau, o galvojau, kad mes vienas apie kitą žinome.
Atsakyti