Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

Metai laiko - mazas tarpas,juk susitiksit,ne i amerika isvaziuoji,susikambinsit. Ne visi zmones suka i "kaire". Jei jusu santykiai tikrai artimi ir vienas kita gerbiat,tai jis lauks taves,o tu grisi pas ji biggrin.gif
Mus su vyru skyre 100km,aisku maziau nei jus,bet nei vienas nei kitas i sona nejom lotuliukas.gif
Nepergyvenk mirksiukas.gif viskas bus gerai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
300 km ne pasaulio kraštas. Ypač jei tie km yra Lietuvos ribose. Aš su savo draugu susipažinau per internetą. Nuo pat draugystės pradžios mes esam skirtinguose Lietuvos kraštuose (tie patys 300km smile.gif ), matomės tik savaitgaliais, per šventes, na ir atostogaujam kartu. Aišku, kasdien per skype pasikalbam, kartais pasiskambinam ir taip toliau, na bet matomės kartą per savaitę. Ir iš paprastos pažinties gavosi labai rimta draugystė, tikriausiai kada nors ir šeima bus. Aišku tau kitaip, jūs dabar esat arti vienas kito ir teks išsiskirti, o mes kai susipažinom jau buvo tas atstumas, bet žinok tie 300 km yra tikrai smulkmena, jei myli. Visko gali būti, visokių istorijų yra, bet štai mano labai sėkminga. Svarbiausiai neprisigalvoti iš anksto visokių baubų ir pasitikėti vienas kitu. Jei nėra pasitikėjimo tada taip, santykiai per atstumą sunkiai išsilaikys, bet jei santykiai normalūs - nieko neatsitiks smile.gif

P.S. Na ir jei tie 300 km yra tarp Vilniaus ir Klaipėdos, galiu kada nors pavežti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devalvacija: 13 rugpjūčio 2008 - 20:45
Devalvacija, taip tarp Vilniaus ir Klaipedos ax.gif Na as su kiekviena diena matau, kad santykiai stipreja, ir kad tuos metus bandysim istverti, nes vis gi sunku su tuo susitaikyti, kai zmogu matai kiekviena diena ir kai metus laiko matysi 1 karta i savaite doh.gif Bet kaip nors, tiek jis tiek as desim visas pastangas mirksiukas.gif Dekuj, tikrai nuraminot mane ir nukreipet mano mintis geros ateities link mirksiukas.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi turejau draugyste per atstuma, vis dar turiu, ta pacia, per ta pati atstuma, bet mes ir skyremes, ir sukinejom i kaire, ir ko tik nedarem, bet taip atejom ten, kur esam ir del nieko nesigailiu... Tik atstumas kartais nusibosta, o kartais pradedu galvoti, kad kartu gyventi ir nebemokeciau biggrin.gif
Atsakyti
mano draugas anksciau kartais vazinedavo i komandiruotes ir budavo taip, kad nematau jo visa savaite, grizta 2 d savaitgaliui ir vel isvaziuoja. budavo visko- nepasitenkinimo ir pavydo, santykiu aiskinimosi, bet tai musu santykiams nepakenke, mes ir toliau esam kartu biggrin.gif sekmes ir jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Durnaropė @ 2008 08 07, 10:44)
....Nenoreciau daugiau santykiu per atstuma, nuosirdziai sakau, kai ka beveiktum galvoje tik kaip greiciau prieit prie interneto sad.gif

drinks_cheers.gif būtent, daugiau nenorėčiau patirti tokio košmaro
Kiekvienas atvejis skirtingas, priklauso nuo daugybės dalykų, sunku vienareikšmiškai pasakyti - pavyks, nepavyks... Mums nepavyko verysad.gif
Atsakyti
netikejau ir netikiu meile per atstuma+gyvenimiska patirtis tai patvirtina. bet kiekvienam savo.
Atsakyti
Na as gyvenime neturejau jokios meiles per atstuma bet ir niekaip neisivaizduoju kaip tai imanoma?As taip negaleciau,kazkaip nezinai ka veikia tavo mylimas zmogus,ir aplamai nera salia taves tada ir atsiranda kits zmogus nes norisi meiles,silumos,su kazkuo sneketis ne per kompiuteri o su gyvu zmogum,,,,
Tad as neisivaizduoju meile per atstuma kuriisbuna ilgai..... schmoll.gif
Atsakyti
Sakai susitiksit tik karta per savaite?
Man atrodo tai visai nemazai biggrin.gif
As su saviskiu irgi draugauju per atstuma. Mes kai pajutom, kad norim tapti pora, visu pirma, pagalvojom, ar tas atstumas netrukdys?
Zodziu, abu mastem vieningai, kas cia tokio? Ateis laikas, kai ta situacija pasikeis. Galu gale, pripranti, kad negali visada jo matyti salia... Bet aisku, buna sunku ir graudu.
Svarbiausia, kad turit tiksla: "va, po metu busim kartu" rolleyes.gif
Ir paskui jau planuosit savo savaitgalius, sventes.. Kartais pamatai, kad kartu praleidi daugiau laiko nei tikejais pries tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 08, 17:25)
na, šiuo atveju aš kalbėjau apie tikrai rimtus santykius, o ne tik taip atrodančius.

Aš supratau, apie ką kalbėjote, bet gyvenimas nenuspėjamas. Kiekviena diena gali pasiskuti taip, kaip tikrai nesiteikėjau ir tai nepriklauso nuo žmogaus.
Atsakyti
na, 300km tai ne 3000! o jei dar savaitgaliais matysites, tai nera taip jau ir blogai... nors as asmeniskai manau, kad atstumas nera geriausias draugas santykiams schmoll.gif
Atsakyti
Mus su vyru skire 1600 km... aisku labai labai sunku matytis tik per skype, bet yra kaip yra... jeigu zmones myli vienas kita manau gali istveti viska, o tuo labiau galesit matytis savaitgaliais ar kas antra savaitgali...
Atsakyti