Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(picca @ 2011 07 06, 13:20)
Merginos,

Ar kai paguldo dieną prieš planinį cezarį daro klizmą? Ir kokius tyrimus daro? Valgyti tikriausiai dieną prieš operaciją irgi neleidžia?

Ir dar klausimėlis ar kai paguldo prieš operaciją, tai į priešgimdinę palatą, o po gimdymo jau į kitą? Konkrečiai domintų tai AK.

Mane planiniam cezariui gulde ta pacia diena, tai tik ryte turejau nieko nevalgyti ir negerti. Jokiu klizmu nedare. Kiek pamenu, tai tik slapimo tyrimas, na ir, aisku, patikrina, ar susitvarkiusi "ten" esi. Beje, as atvaziavau nusiskutusi, tik, deja, nezinojau, kad ir ant pilvo tuos smulkius plaukiukus nusiskust reikia. Tai sesute man pilva sausai skustuku nuvare schmoll.gif Tad siulau geriau namuose paciai ar su vyro pagalba sia procedura atlikti. Pagulde pradzioje i gimdykla, sulasino laseline ir tiesiai i operacine pati nuejau. Po operacijos guldo i reanimacija. Kiek zinau, kiekviena ten skirtingai laiko. As praleidau ten visa nakti ir tik ryte perkrauste i palata.
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 27, 11:46)
1. aš manau, kad atliks cp ir 37sav  unsure.gif jei žaizdas pradės tempti?  g.gif

2.Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti?  g.gif  blush2.gif prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. .  g.gif kiek tokiu atveju dėti į vokelį? jau daugiau kaip 400lt. tai neplanuoju, visgi bus trys namuose vaikai, ir mums gyventi reikia  cool.gif

1.Mano atveu laukė 38sav. kad vaikutus pilnai būtų išnešiotas 4u.gif
2. jei planin cp paskiria gydytojas ne dėl to, kad pati jo norite ir prašotes, tuomet mokėti nereikia nieko mirksiukas.gif
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 27, 15:53)
1. jei perdetai saves nesigailit ir neaikciojat....o ir nuskausminamus dave tik paracitamoli....
2.as tai nemokeciau...planinis mokamas yra kai pats to prasai, kai tau viskas gerai, bet tu to nori, o kai planini paskiria daktaras delk butinybes, tikrai nebutina deti i vokeli, cia jau kiekvieno zmogaus reikalas, bet ne butinybe smile.gif

1. Man irgi ryte apie 10val.darė cp o jau 18-19val.aš kėliausi ir keliavau pas vaikutį, nes labai norėjau pamatyti blush2.gif mirksiukas.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 15 liepos 2011 - 07:23
mano pirmasis extra buvo (gime 2 dienos pries termina), o antrasis planinis - suplnavom savaite anksciau smile.gif
Atsakyti
Visai neseniai per kursus sake, jog siais laikais jokiu skutimu nereikia. Bet cia kalbejo apie naturalu gimdyma. Idomu kaip su cp g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2011 07 15, 20:54)
Visai neseniai per kursus sake, jog siais laikais jokiu skutimu nereikia. Bet cia kalbejo apie naturalu gimdyma. Idomu kaip su cp  g.gif

Man pries CP patikrino, matyt jei nebuciau susitvarkiusi - skustu vietoje.
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 07 15, 20:58)
Man pries CP patikrino, matyt jei nebuciau susitvarkiusi - skustu vietoje.

drinks_cheers.gif Tikrai taip smile.gif Reikia būtinai tą vietelę susitvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Tuomet ka reiskia susitvarkyti konkreciau? Visiskai viska pasalinti?
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2011 07 15, 21:53)

man pries pirma cp kuris buvo atliktas neplanuotai...ir i ligonine taip pat skubiai patekau, todel net nespejau susitvarkyti, tai mane irgi ligoninej ant stalo skuto doh.gif antra karta pries vaziuojant viska susitvarkiau , kad netektu to atlikti issiviepusiai seselei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2011 07 15, 21:53)

As visada viska pasalinu, tai man tokiu klausimu ir nekilo smile.gif
Manau svarbiausia pjuvio vietoje kad butu svaru, bet jei cezaris planinis - galima pasiklausti gydytojo, kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 07 16, 11:06)
As visada viska pasalinu, tai man tokiu klausimu ir nekilo  smile.gif
Manau svarbiausia pjuvio vietoje kad butu svaru, bet jei cezaris planinis - galima pasiklausti gydytojo, kaip geriau.

pvz..dabar antra cezari man atliko dubline(planini), tai ryte pries vaziuojant i ligonine vargais negalais pati viska susitvarkiau biggrin.gif po operacijos mane nuveze i pooperacine palata , kuri yra iskarto uz operacines duru ir buvau paguldyta pries duris i operacine, tai guliu ir kai duris varste personalas, matesi, kaip kitai moteriskei daro operacija, tai vienu metu kai kazkas ejo pro duris vyras pasiziurejo ir pradejo juoktis...sakau kas yra...?sako nu ten tai kusis kokio dydzio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai wa norejau pasakyti turbut nuskuta nevienodai, ziurint pas ka papuoli, nes mane pries operacija pirma karta tai visiskai nuskuto....
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2011 07 06, 14:20)
Ar kai paguldo dieną prieš planinį cezarį daro klizmą? Ir kokius tyrimus daro? Valgyti tikriausiai dieną prieš operaciją irgi neleidžia?

Manes planiniam niekas negulde, pasake kita diena atvaziuoti is pat ryto (8 val.) ir viskas. Klizma (microlax) rekomendavo seimos gyd., bet nedariau, nes VGN pasake, kad nereikia. Nuo vakaro valgyti neleido, tik atsigerti, ryte jau ir atsigerti negalima buvo. Tyrimu specialiu man rodos nedare, kudikelio tonu paklause, spaudima pamatavo, gimdos kakleli paziurejo.

QUOTE(deimanciuke @ 2011 07 14, 11:24)
SVeikos merginos, jums daugeliui jau dare cp. kaip jus po ju jauciates

As manau mazai ten bendro su svoriu turi. Nesu stambi, bet atsigavau labai sunkiai sad.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2011 07 15, 00:12)
o gyjimas priklauso nuo to kaip pati greitai nori isgyti

Aciu, pasijauciau dar didesne nevykele doh.gif Argi yra tokiu, kurios nenori isgyti, kuo greiciau savarankiskai rupintis kudikiu ir grizti namo? As nelaikau saves kokia princese, kuria turi popinti visi, bet po CP atsigavau labai sunkiai. Ziauriai skaudejo ne tik pjuvi, bet ir stubura (tiksliau visus kaulus, nes del spinalines uzsidirbau neuralgija - beje iki siol skauda), daugiau nei menesi po operacijos negalejau be nezmonisku skausmu tustintis, slapintis - is tualeto su asarom pareidavau. Gal mano skausmo slenkstis zemas labai ir tai labai individualu, bet nemanau, kad ilgai atsigavau, nes nenorejau atsigauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 01 21, 17:00)
Is tikruju man toks jausmas irgi kyla, kad viskas cia ant bajerio vyksta. Ginekologe be slapimo tyrimo, pilvo pamatavimo ir paklausimo sirdeles triubele nieko negali pasakyt. Echoskopas tik vienas priklauso, nors CP pirmas pries pusantru metu atliktas - nei rando stovis idomus,nei ka. Kaip gimdyti - naturaliai ar ne - viskas GN paaiskes. Kazkas netvarkoj su sistema. Nesciuju prieziura turetu buti GN, o ne poliklinikose. 4u.gif  biggrin.gif

gal pas Holcman lankais?
Atsakyti