Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Labukas biggrin.gif nu ir prisijuokiau iš jūsų "viščiukų" lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu šakės, jokio žiemos sezono jiems nėra, kai pamačiau, kaip bujoja zamiokulkai picerijose, apšalau, nuėjau tipo išgersiu kavutės ir (ne)tyčia paklausiau padavėjos, kaip jie ten rūpiasi zamiokulku. O ji man taip drąsiai; niu palaistom, kada prisimenam ir viskas. Niu man kažkokia mįslė g.gif . Jokios priežiūros ir bujoja, gal reiks savo "vištalą" lotuliukas.gif nunežti į kokią piceriją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 10 03, 17:25)
Niu šakės, jokio žiemos sezono jiems nėra, kai pamačiau, kaip bujoja zamiokulkai picerijose, apšalau, nuėjau tipo išgersiu kavutės ir (ne)tyčia paklausiau padavėjos, kaip jie ten rūpiasi zamiokulku. O ji man taip drąsiai; niu palaistom, kada prisimenam ir viskas. Niu man kažkokia mįslė g.gif . Jokios priežiūros ir bujoja, gal reiks savo "vištalą" lotuliukas.gif  nunežti į  kokią piceriją bigsmile.gif

Gali nest, ten atsigaus, o kai parsinesi namo vel uzmigs doh.gif
As manau, kad jiems truksta sviesos ir silumos (nors namuose nera salta). g.gif
Atsakyti
Aš saviškį irgi nustojau laistyt ir arčiau lango padėjau-gal sakau šviesos daugiau gaus ir kažką naujo parodys user posted image
Atsakyti
ikisau nosi i jusu temuke, nes maniskiams persodinus kazkas nepatiko ir lapelius pradejo mesti ir pajuodimai ant koteliu atsirado unsure.gif
paskaitinejusi temuke senesne itariu, kad perdaug vandens priliejau persodindama, tai dabar dieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 04 spalio 2008 - 20:21
Mano gėliuko du lapeliai bubo tikriausiai nuo saulės anksčiau šiek tiek nudegę, truputį pageltę. Metus laiko nesikeitė, dabar tie du pradėjo ruduoti, susisuko. g.gif
Tikrai neperlaistau schmoll.gif
Atsakyti
As persodinau savo pinigu medi doh.gif Jis kaip buvo vietoj taip ir liko doh.gif Paskui nusprendziau jo nelaistyti ir ant saules nelaikyti tai isleido sakele nauja bigsmile.gif Tai nusprendziau laistyti ji i 2 menesius viena karta doh.gif Nezinau ar teisingai dabar darau doh.gif Gal kuri patars?
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 10 05, 00:51)
As persodinau savo pinigu medi  doh.gif Jis kaip buvo vietoj taip ir liko  doh.gif Paskui nusprendziau jo nelaistyti ir ant saules nelaikyti tai isleido sakele nauja  bigsmile.gif Tai nusprendziau laistyti ji i 2 menesius viena karta  doh.gif Nezinau ar teisingai dabar darau  doh.gif Gal kuri patars?

As manau, kad jiems saule patinka, bent jau maniskiui. O laistau pagal reikalinguma, kai labai sausas buna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 05, 10:37)
As manau, kad jiems saule patinka, bent jau maniskiui. O laistau pagal reikalinguma, kai labai sausas buna.  smile.gif

Na ka pabandysiu tada ant palanges pastatyti pinigu medi ax.gif Aciukas uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 04, 17:07)
Aš saviškį irgi nustojau laistyt ir arčiau lango padėjau-gal sakau šviesos daugiau gaus ir kažką naujo parodys user posted image

kur jau čia laistysi kai šalia toks gėris hihihi.gif

As persodinau savo pinigu medi  doh.gif Jis kaip buvo vietoj taip ir liko  doh.gif Paskui nusprendziau jo nelaistyti ir ant saules nelaikyti tai isleido sakele nauja  bigsmile.gif Tai nusprendziau laistyti ji i 2 menesius viena karta  doh.gif Nezinau ar teisingai dabar darau  doh.gif Gal kuri patars?

čia vienos taisyklės nėra, reikia žiūrėti kas patinka mirksiukas.gif aš savo laistau per 6-7 savaites 1 kartą ax.gif jei tik laistau dažniau iškart matosi kad jam netinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Ar ne per retai g.gif . Kad jis neišdžiūtų unsure.gif . Rekomenduojama laistyti kartą į porą savaičių. Praeitoje temoje daugiausia balsų surinko kas 2 savaites laistomi zamiokulkai smile.gif
Apskritai dar nedaug informacijos apie zamiokulką turiu, o auginu savąjį trečius metus. Taip kad jei turit kokios informacijos, pasidalinkit merginos; ar tai būtų kažkokia nuoroda iš neto, ar knygos pavadinimas, betkas. Nes kažką esu praleidusi apie jį, kas jis man visai neauga doh.gif
Nors girdėjau, kad jei neauga, tai popink tu jį kiek nori ir kaip nori, nepadės. schmoll.gif

QUOTE(klaida @ 2008 10 05, 10:37)
As manau, kad jiems saule patinka, bent jau maniskiui. O laistau pagal reikalinguma, kai labai sausas buna.  smile.gif

Čia labai įvairiai, mačiau egzempliorių, kurie bujoja ant pietinės palangės.

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 05, 15:15)
kur jau čia laistysi kai šalia toks gėris hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 10 05, 19:02)
Ar ne per retai g.gif . Kad jis neišdžiūtų unsure.gif . Rekomenduojama laistyti kartą į porą savaičių. Praeitoje temoje daugiausia balsų surinko kas 2 savaites laistomi zamiokulkai smile.gif
Apskritai dar nedaug informacijos apie zamiokulką turiu, o auginu savąjį trečius metus. Taip kad jei turit kokios informacijos, pasidalinkit merginos; ar tai būtų kažkokia nuoroda iš neto, ar knygos pavadinimas, betkas. Nes kažką esu praleidusi apie jį, kas jis man visai neauga doh.gif
Nors girdėjau, kad jei neauga, tai popink tu jį kiek nori ir kaip nori, nepadės. schmoll.gif
Čia labai įvairiai, mačiau egzempliorių, kurie bujoja ant pietinės palangės.
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš savo nepopinu ir manajam tuoj 5 metai bus ax.gif O laistymas priklauso ir nuo to kuriuo metu laistai 4u.gif juk tarkim vasarą laistai kur kas dažniau negu žiemą cool.gif čia tiesiog vienos taisyklės nėra, reikia perprasti savo gėlelę wub.gif
Atsakyti