Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Sveikos,

Aš saviškį pinigų medį pagaliau prisiruošiau persodint, nors dar pavasarį žadėjau doh.gif o išėjo tik dabar. Na ir viena šakelė jį benešant nulūžo. Galvoju, gal ji prigytų? g.gif Alia gal kas žino kaip ją gydyt, statyt į vandenį ar tiesiai į žemias kišt???
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2008 10 06, 14:10)
Sveikos,

Aš saviškį pinigų medį pagaliau prisiruošiau persodint, nors dar pavasarį žadėjau  doh.gif o išėjo tik dabar. Na ir viena šakelė jį benešant nulūžo. Galvoju, gal ji prigytų?  g.gif Alia gal kas žino kaip ją gydyt, statyt į vandenį ar tiesiai į žemias kišt???

Kaip padarysi, taip gerai.Aš dažniausia įkišu šalia į žemę, bet esu ir į vandenį merkusi.Tik vandeny labai lėtai šaknijasi.Man paprastai visos i žemę įkištos prigyja.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 06, 15:42)
Kaip padarysi, taip gerai.Aš dažniausia įkišu šalia į žemę, bet esu ir į vandenį merkusi.Tik vandeny labai lėtai šaknijasi.Man paprastai visos i žemę įkištos prigyja.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 06, 15:42)

Supratau, ateity taip ir padarysiu, nes porai lapų dukrelė jau padarė chara chiri doh.gif
Atsakyti
Noriu persodint savo pinigų medį; šaknys taip iškerojo, kad žemės iš vazono byra. bet procesas netoks jau lengvas pasirodė- neištraukiu jo iš senojo vazono. Taigi- mįslė:kaip man jį ištraukti, nesudaužius senojo vazono? Tiesa, vieną būdą išbandžiau- pamerkiau į kibirą su vandeniu, kad žemės išsiplautų. Bet ir šitaip nepavyko jo pergudraut verysad.gif Ką patars Buratino pasekėjų klanas? 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą 4u.gif

Pažiūrėjus nuotraukas su pinigų medeliais thumbup.gif atsižiūrėt negaliu. Jau antrą numarinau

ir nežinau schmoll.gif ką blogo pridarau. Per vasarą jau paaugo sustorėjo kotai, ir išleido du

galingus lapus. Tačiau staiga pradėjo gelsti lapai ir pagaliau visai į nieką pavirto. Bandžiau

persodinti, bet gumbai kaip apipuvę. Vadinasi perlieju ? g.gif O gal per didelį kiekį

vandenuko įpilu kaip laistau ? Kaip manote ?
Atsakyti
Labutis piniguociu augintojos 4u.gif
Labai grazus visi sioje temoje matyti medeliai thumbup.gif
Jungiuosi prie jusu su savo fainuoliu. Turiu ji nuo balandzio men, gavom dovanu per dukrytes krikstynas wub.gif Ir kaip nekeista, medelis kuo puikiausiai auga, leidzia sakeles ir labai mane dziugina, nes iki siol geles pas mus neaugdavo - per tamsu. Butas mazas, pastatyti nera kur, tai nusprendem su vyru, kad reikia tarp abieju langu virs stalo padaryti lentyna printeriui ir pinigu medziui. Ir atrodo, kad sita vieta jam labai tinka. Langas beveik nuolat atidarytas, todel medis gauna gryno oro ir sviesos, laistau tik kai prisimenu (mazdaug karta per men) ir kol kas daugiau nieko jam nedariau. Persodinti galvoju pavasari, o kol kas gyvena pirktiniame plastmasiniame vazone. Nuotraukos dar neturiu, kuria nors diena nufotografuosiu ir idesiu. Aisku, lygintis su senbuviais grazuoliais nera ko, bet pasirodysim kokie esame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 10 13, 01:33)
Labutis piniguociu augintojos 4u.gif
Labai grazus visi sioje temoje matyti medeliai thumbup.gif
Jungiuosi prie jusu su savo fainuoliu. Turiu ji nuo balandzio men, gavom dovanu per dukrytes krikstynas wub.gif Ir kaip nekeista, medelis kuo puikiausiai auga, leidzia sakeles ir labai mane dziugina, nes iki siol geles pas mus neaugdavo - per tamsu. Butas mazas, pastatyti nera kur, tai nusprendem su vyru, kad reikia tarp abieju langu virs stalo padaryti lentyna printeriui ir pinigu medziui. Ir atrodo, kad sita vieta jam labai tinka. Langas beveik nuolat atidarytas, todel medis gauna gryno oro ir sviesos, laistau tik kai prisimenu (mazdaug karta per men) ir kol kas daugiau nieko jam nedariau. Persodinti galvoju pavasari, o kol kas gyvena pirktiniame plastmasiniame vazone. Nuotraukos dar neturiu, kuria nors diena nufotografuosiu ir idesiu. Aisku, lygintis su senbuviais grazuoliais nera ko, bet pasirodysim kokie esame biggrin.gif

Butinai parodyk savo piniguoti mirksiukas.gif
O dar ir dabar jis leidzia naujas sakeles? Pas dauguma dabar jis miega g.gif
Atsakyti
Pradedu eksperimenta - vakar nuskyniau 5 lapelius nuo anytos pinigu medzio (beje, nelabai jis pas ja auga: apipuole amarai ir puna lapu kotai prie gumbo) ir pasodinau i siltnamuka, smile.gif paziuresim kas iseis. Vakar skaitinedama ieskojau iseities, kai gelbeti anytos pinigu medi, ir radau kad jis puikiai dauginasi is lapu..
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 13, 09:56)
Butinai parodyk savo piniguoti  mirksiukas.gif
O dar ir dabar jis leidzia naujas sakeles? Pas dauguma dabar jis miega  g.gif

Tiesa sakant nezinau ar jis dabar leidzia sakele blush2.gif As kaip "gera" seimininke, aplamai tik pries kelias dienas pamaciau kad yra nauju sakeliu su 2-3 lapais, o kada jos isdygo, nepamaciau blush2.gif Va cia matosi tos nedideles sakutes:
user posted imageuser posted image
user posted image

O cia piniguotis savo lentynoje prie lango:

Papildyta:
Pastaciau ant grindu, kad geriau matytusi:

user posted image
Atsakyti
Skaiciau kad kazkuri valote lapelius specialiomis servetelemis. Kokios tai serveteles, gal galite papasakoti? As vis dar jauciuosi visiskai sviezia pinigu medzio augintoja, nes nieko apie ji nezinau... Kazkada pasiskaiciau pirmaji posta jusu temoje, nusprendziau kad kol kas nieko daryti nereikia ir iki siol nieko nedariau, tik retkarciais palaistau. Tiesa, vasara truputi per mazai to laistymo buvo, nes kelis lapukai pagelto ir teko nuskinti. O dabar jau kuris laikas nebegeltonuoja, matyt, atveso orai ir uztenka kiek gauna vandens. Bet dabar jau pradedu sukti galva kada ji reikes persodinti, gal trasu kokiu reikia g.gif
Atsakyti
Linabalt,
Grazus ir nebemazas medelis. thumbup.gif Daug saku matosi thumbup.gif

As asmeniskai dar niekuo nevaliau lapu. Nelabai pasitikiu tom servetelem. Viena gele bandziau valyti, tai visi lapai, toks vaizdas, kad nudege (plemais nuejo, teko visus nuskinti verysad.gif )
Tu serveteliu buna ir maximoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 13 spalio 2008 - 11:27