Tad pažiūrėsiu ar šį kartą pasitvirtins prognozės dėl pajamų padidėjimo, nes kaip tik planuoju naujų klientų ieškotis
Na mano taip pat naujas šakeles leidžia. Viename - dvi, kitame - viena nauja šakelė jau matosi
Tad pažiūrėsiu ar šį kartą pasitvirtins prognozės dėl pajamų padidėjimo, nes kaip tik planuoju naujų klientų ieškotis
QUOTE(klaida @ 2008 11 25, 22:10)
atsiprašom
QUOTE(Gyvsidabris @ 2008 11 25, 22:55)
Na mano taip pat naujas šakeles leidžia. Viename - dvi, kitame - viena nauja šakelė jau matosi
aš savo ūgliuką irgi kiekvieną dieną bėgu žiūrėti
Sveikos, mano pinigu medziui vienas po kito pradejo gelsti lapai, galiausiai sakele visai tenka nukirpti
Anksciau leido naujas, bet dabar ziuriu is vis nei vienos, o kitos dar vysta
Gal persodinti, nebezinau
QUOTE(prettiness @ 2008 11 26, 11:12)
Sveikos, mano pinigu medziui vienas po kito pradejo gelsti lapai, galiausiai sakele visai tenka nukirpti
Anksciau leido naujas, bet dabar ziuriu is vis nei vienos, o kitos dar vysta
Gal persodinti, nebezinau 
Tikrink bulvytes
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 26, 12:30)
Kas tos bulvytes
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 26, 11:25)
atsiprašom
sakau taip laukiu finansų pagausėjimo prieš šventes 
bet žiūriu ne pas mane vieną atsiranda nesveikas potraukis žiūrėjimui į daigus, kaip trenkta kiekvieną dieną vis einu pasižiūrėt gal netyčia daugiau nosį iškišo
QUOTE(prettiness @ 2008 11 26, 12:43)
Kas tos bulvytes
? O nieko baisaus, kad ziema persodinsiu? Tai as ji turbut perlaisciau 
Bulvytės kitaip tariant yra šaknys iš katrų medeliai stiebiasi, t.y reikia purtyt lauk iš vazono ir žiūrėt ar šakniagumbiai nuo perlaistymo nepradėjo pūti
QUOTE(prettiness @ 2008 11 26, 11:43)
Kas tos bulvytes
? O nieko baisaus, kad ziema persodinsiu? Tai as ji turbut perlaisciau 
reikia irškoti priežasties, nes jei lauksi pavasario, o yra puvinys, tai pavasario gali gėlytė ir nesulaukti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 26, 13:57)
reikia irškoti priežasties, nes jei lauksi pavasario, o yra puvinys, tai pavasario gali gėlytė ir nesulaukti 
O jei ta puvini rasiu, ar dar verta gaivinti?
QUOTE(prettiness @ 2008 11 26, 13:13)
tagi puvinį pašalini ir sodini į kaktusų žemę
QUOTE(Carevna @ 2008 11 25, 22:34)
Aha čia buvo posūkis ne į temą, kaip kad ir visur pasitaiko
bet mes jau išsiaiškinom 
Gerai, kad viska issiaiskinote
Siandien gerai apziurejau savaji miegali, ir radau maziuka maziuka nauja ugliuka
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 26, 14:19)
Dekui
QUOTE(klaida @ 2008 11 26, 14:36)
Gerai, kad viska issiaiskinote
Siandien gerai apziurejau savaji miegali, ir radau maziuka maziuka nauja ugliuka
Vadinasi neuzmigo visai ziemai. Arba jaucia pavasari 
Nu kur jau, greičiau sniego gausybę nujaučia