Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(Carevna @ 2008 11 26, 20:43)
Nu kur jau, greičiau sniego gausybę nujaučia  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif pavasaris dar labai toli, aš dabar svarstau ar nereikėtų man dar vieno piniguočio užsiveisti, ant palangės dar nedidelis plotelis liko tai įprūdinčiau ir antrą hihihi.gif

Na va ir pavasaris...baigia visas sniegas nutirpti lotuliukas.gif
As antra auginu is lapeliu, bet jau taip sunkiai auga, kad jauciu greit nusibos man ir ismesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 27, 12:21)
Na va ir pavasaris...baigia visas sniegas nutirpti  lotuliukas.gif
As antra auginu is lapeliu, bet jau taip sunkiai auga, kad jauciu greit nusibos man ir ismesiu  rolleyes.gif

Fui kaip nepernešu aš tokio oro doh.gif doh.gif doh.gif o gėlyčių mest negalima, jam gal pvz sunkiai sekasi augt, o gal jį dar ir patręšt reikia ar jam vieta nepatinka, nors mano bambukas pvz irgi nei iš vietos nejuda, o pinigėlis gelst buvo pradėjęs buvau išsigandus kad pamirs bet va vyras už papildomą laistymą per nagus gavo ir atsigavo gėliukas ir atžala jau stiebiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 27, 11:21)
Na va ir pavasaris...baigia visas sniegas nutirpti  lotuliukas.gif
As antra auginu is lapeliu, bet jau taip sunkiai auga, kad jauciu greit nusibos man ir ismesiu  rolleyes.gif

o galetum smulkiau papasakot kaip is to lapelio auginti, ka reikia daryti? as pakolkas sveika lapeli ikisau i zeme ax.gif kaip daznai lieti ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 11 27, 11:32)
gėlyčių mest negalima, jam gal pvz sunkiai sekasi augt, o gal jį dar ir patręšt reikia ar jam vieta nepatinka, nors mano bambukas pvz irgi nei iš vietos nejuda, o pinigėlis gelst buvo pradėjęs buvau išsigandus kad pamirs bet va vyras už papildomą laistymą per nagus gavo ir atsigavo gėliukas ir atžala jau stiebiasi  thumbup.gif

Na pries ismetant, as ja isimsiu is zemiu ir paziuresiu, kas ten darosi su saknim. Gal ji bulve augina, gal jai truputi per didelis vazonas?
Nors tiek gerai, kad mano vyras nelenda prie geliu visai, cia ne jo rupestis rolleyes.gif

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 11 27, 12:08)
o galetum smulkiau papasakot kaip is to lapelio auginti, ka reikia daryti? as pakolkas sveika lapeli ikisau i zeme  ax.gif  kaip daznai lieti ir pan?

Is lapelio as auginu sudetingesniu budu, nes lapelius pirma pamerkiau i vandeni, kad saknis isleistu, o po to tik pasodinau. Sako, kad i zeme ikisus greiciau auga. O man buvo idomu stebeti, kaip saknis leidzia, kaip susiformavo lapo apacioje mazyte bulvyte. Is kart nesupratau, kas tiems lapeliams darosi lotuliukas.gif Ko jie sustorejo apacioje lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi mirgaicės žinokitės dar vieną atžalą radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik dabar rezgu mintį kaip reikės jį iš šito vazono atėjus laikui iškrapštyt nes dabar jis jam kaip tik, bet po gero pusmečio tikrai reiks keist turbūt, o kraštai tokie kad ranką sunku užkišt kiba reiks gražų vazoną daužyt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kaip sakot ar su tuo sodininko šiūpelaičiu išeis gražiai išimt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 27 lapkričio 2008 - 21:30
QUOTE(Carevna @ 2008 11 27, 21:30)
Oi mirgaicės žinokitės dar vieną atžalą radau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik dabar rezgu mintį kaip reikės jį iš šito vazono atėjus laikui iškrapštyt nes dabar jis jam kaip tik, bet po gero pusmečio tikrai reiks keist turbūt, o kraštai tokie kad ranką sunku užkišt kiba reiks gražų vazoną daužyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip sakot ar su tuo sodininko šiūpelaičiu išeis gražiai išimt?

Viskas iseis, tik pries tai ilga peili uzkisk tarp vazono krasto ir zemiu ir apsuk aplink (tikiuosi aiskiai parasiau- taip kaip pyragas isimamas is formos). Po to paguldyk ant sono ir turetu lengvai issiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
skundziausi skundziausi jums kad piniguotis jau pusmeti miega,ogi pasirodo nieko jis nemiega .tik as akla varna nieko nematau.tai va radau siandien 6 ugliukus jau wub.gif wub.gif wub.gif 3 jau apie 2-3 cm islindusius.o kiti 3 dar tik savo "nosytes" rodo is zemiu biggrin.gif jau man laimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 11 28, 14:49)
sveikos merginos 4u.gif
skundziausi skundziausi jums kad piniguotis jau pusmeti miega,ogi pasirodo nieko  jis nemiega .tik as akla varna nieko nematau.tai va radau siandien 6 ugliukus jau wub.gif  wub.gif  wub.gif 3  jau apie 2-3 cm islindusius.o kiti 3  dar tik savo "nosytes" rodo is zemiu biggrin.gif jau man laimes biggrin.gif

nu nieko sau miega biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 28, 15:14)
nu nieko sau miega  biggrin.gif  thumbup.gif

vadinasi veltui burnojau ant jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 11 28, 16:49)
sveikos merginos 4u.gif
skundziausi skundziausi jums kad piniguotis jau pusmeti miega,ogi pasirodo nieko  jis nemiega .tik as akla varna nieko nematau.tai va radau siandien 6 ugliukus jau wub.gif  wub.gif  wub.gif 3  jau apie 2-3 cm islindusius.o kiti 3  dar tik savo "nosytes" rodo is zemiu biggrin.gif jau man laimes biggrin.gif

nu atrodyd paauge 6 ugliukai thumbup.gif kaip miela wub.gif Bet neblogai uzsnudus buvo gelyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 11 28, 16:41)

Matyt kaip tik neveltui, susigėdo ir naujus ūgliukus išleido mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 11 28, 16:41)

neveltui, neveltui, išsigando, kad gali būti ištremtas "one way ticket" lotuliukas.gif

QUOTE(Carevna @ 2008 11 28, 18:51)
Matyt kaip tik neveltui, susigėdo ir naujus ūgliukus išleido  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti