Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Sveikos merginos,papasakosiu as apie savo PINIGU MEDELI.na nezinau ar gerai padariau nuspresite jus.Mano medeliui dar nedauk laiko,kai gavau dovanu labai apsidziaugiau.Po kiek laiko jis man po truputi pradejo nykti verysad.gif pradejau dazniau stebeti ar toliau jis geltonuos ,laisciau normaliai ,bet deja nieko gero g.gif ir viena diena isemiau medeli is vazono ,o ten, puvesis aplinkui ,ir tam puvesi daug vabaliuku,as kruopsciai saknis isvaliau ,palikau tik sveikas sakneles ,pakeiciau zemes ,ir atsargiai isodinau .Kaip jus manote ,ar atsigaus mano medelis? g.gif
Atsakyti
Reikėtų sodinti į kaktusų žemę ir po sodinimo pora savaičių nelaistyt.Visa bėda perlaistyme.
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 11 30, 20:42)
ar atsigaus mano medelis? g.gif

Nepainiokit piniguočio su lapiniais augalais, jį reikia prižiūrėti kaip kaktusą, t.y. laikyti beveik sausai, užtenka 1xsavaitėje palieti ir jokiais būdais ne ant jo, o geriausia būtų į lėkštelę. Muselės atsirado nuo per didelės drėgmės.
Linkiu prigyti ir subujoti Jūsų piniguočiui 4u.gif
Atsakyti
šiaip sakyčiau kad kada nėra karšta per savaitę kartą palieti yra daugoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 01, 16:35)
šiaip sakyčiau kad kada nėra karšta per savaitę kartą palieti yra daugoka  ax.gif

Aš į dvi ar tris savaites kartą lieju blush2.gif nu žodžiu kai atsimenu pačiupinėju jei sausa į lėkštę vandens gauna, jei drėgnas badauja toliau blush2.gif
Atsakyti
Lbutis merginos,aciu uz patarima,viskas aisku ,as savo medeli laisciau netaip kaip reikejo doh.gif na tikesiuos kad mano medelis atsigaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 01, 20:35)
Aš į dvi ar tris savaites kartą lieju  blush2.gif nu žodžiu kai atsimenu pačiupinėju jei sausa į lėkštę vandens gauna, jei drėgnas badauja toliau  blush2.gif

Ir aš kartą kas porą savaitėlių lieju. O maniškė panička vakar dar gerai jį palamdė, tai streso ir piniguotis ir aš apturėjau doh.gif . Nukišau dar giliau jį.
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 12 02, 16:00)
Ir aš kartą kas porą savaitėlių lieju. O maniškė panička vakar dar gerai jį palamdė, tai streso ir piniguotis ir aš apturėjau doh.gif . Nukišau dar giliau jį.

Vargšas medukas, mano berniokas tai nelenda prie gėlių, o jei lenda tai glosta ir aikčioja "ai ai glazu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 02, 16:12)
Vargšas medukas, mano berniokas tai nelenda prie gėlių, o jei lenda tai glosta ir aikčioja "ai ai glazu"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir maniškei labai glazu, kad iš to meilės porą šakučių keberiokšt buvo doh.gif , niu tai nestresuojam, įkišau tas šakeles į žemę, gal įvyks kalėdinis stebuklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 12 02, 17:00)
lotuliukas.gif ir maniškei labai glazu, kad iš to meilės porą šakučių keberiokšt buvo doh.gif , niu tai nestresuojam, įkišau tas šakeles į žemę, gal įvyks kalėdinis stebuklas mirksiukas.gif

Man patiktų, kad piniguotis kalėdinio stebuklo proga kokį milijoną užaugintų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 01, 16:26)
Nepainiokit piniguočio su lapiniais augalais, jį reikia prižiūrėti kaip kaktusą, t.y. laikyti beveik sausai, užtenka 1xsavaitėje palieti ir jokiais būdais ne ant jo, o geriausia būtų į lėkštelę. Muselės atsirado nuo per didelės drėgmės.
Linkiu prigyti ir subujoti Jūsų piniguočiui  4u.gif

ot geras smile.gif o as is sirdies laistau.. ir dar vyrui liepiu smile.gif bet pas mus baisiai karsta namie.. g.gif per dvi dienas jis isdziuna visiskai.. auga puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Na savo piniguoti persodinau ,ir savo seimyna perspejau kad be mano zinios nelaistytu smile.gif Dabar laukiu kada kokia atzalele isleis ,as dar viena klaida dariau kad pyliau ne i lekstele vandeni ,o ant zemiu.Na dabar busiu daug atidesne savo piniguociui blush2.gif aciu uz palinkejimus 4u.gif tikekimes kad mano piniguotis atsigaus g.gif
Atsakyti