QUOTE(merga @ 2008 12 05, 08:54)
labas, labas

na istikruju nieko ipatigo negaliu pasakyti, nes maniskis metus stovejo kaip pasakei "nytudy ir nesiudy" o dabar atsigavo... galiu speti tik kad piniguotis buvo persodintas i labai dideli vazona, jeigu taip tai kol jis neuzaugins bulve tai jis gali taip ir stoveti, nors tai irgi ne faktas.
o del nesiojimo tai pastebejau (bet ir skaiciau) kad piniguotis gali augti kaip sviesioje vietoje taip ir tamsioje, tik sviesioje jis greiciau auga
QUOTE(angela2004 @ 2008 12 05, 11:20)
Sveikutės
Prieš 3 metus man darbovietėje padovanojo pinigų medį. Stovėjo visus metus -0 nei vieno lapo neišleido, paskui man algą pakėlė - na visai nemažai. Mano medelis pirmą šaką išleido. Paskui dar vieną ir dar.. Taip porą metų. Kai išeidinėjau iš darbo , pirmoji šaka nudžiūvo.
Kai atsidariau savo verslą , pirmą kartą gėlė suvešėjo.
Tai va, o žmonės sako netikėk ...
o as manau kad tai sutapimas

nes pirma karta mano piniguotis isleido 3 sakas tai vyrui pakele alga, o paskui dar kele gal kokius 3 kartus o jis miegojo, o dabar isleido 3 sakas o pas mus seimoj prasidejo finansine krize...
Papildyta:
QUOTE(angela2004 @ 2008 12 05, 13:58)
Turiu dar vieną- toks lyg krūmas. Daug plonų šalekių. Kaip manote, gal tas plonas šakeles geriau išpjauti, kad augtų storosios?
nereikia pjauti, nes manau tai nelabai pades, pvz ant mano piniguocio skirtingose bulves vietose auga skirtingos sakos... per viduri storos ilgos apie 1 m ilgio, o is sono mazos trumpos.
be to ar jums trukdo tos sakos?