Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(edita111 @ 2008 12 03, 21:38)
Na savo piniguoti persodinau ,ir savo seimyna perspejau kad be mano zinios nelaistytu smile.gif Dabar laukiu kada kokia atzalele isleis ,as dar viena klaida dariau kad pyliau ne  i lekstele vandeni ,o ant zemiu.Na dabar busiu daug atidesne savo piniguociui blush2.gif aciu uz palinkejimus 4u.gif tikekimes kad mano piniguotis atsigaus g.gif

as tai pilu ant zemes ir nieko jam neatsitinka, svarbiausia neperlaistyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 12 03, 21:40)
as tai pilu ant zemes ir nieko jam neatsitinka, svarbiausia neperlaistyti  biggrin.gif

As taip pat pilu ant zemiu ir nieko. svarbu ne per daug pripilti vandens ir psio...
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 12 03, 22:38)
Na savo piniguoti persodinau ,ir savo seimyna perspejau kad be mano zinios nelaistytu smile.gif Dabar laukiu kada kokia atzalele isleis ,as dar viena klaida dariau kad pyliau ne  i lekstele vandeni ,o ant zemiu.Na dabar busiu daug atidesne savo piniguociui blush2.gif aciu uz palinkejimus 4u.gif tikekimes kad mano piniguotis atsigaus g.gif

as pilu i zeme, pas mane lekztute labai maza... kol nesisksundzia ir augina naujus lapus- reiskia nera blogai..
Atsakyti
man atrodo, kad labai didelio skirtumo kaip laistyt nėra, svarbu neperliet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 04, 10:50)
man atrodo, kad labai didelio skirtumo kaip laistyt nėra, svarbu neperliet  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie piniguociu 4u.gif gavom davano Zemiokulka, tai jis per 3 menesius jau 6 sakas pradejo leisti. Laistau tai 1-2 kartus per savaite, bet pas mus jis salia radiatoriaus stovi, tai isdziusta labai greit. Belieka kad tos sakeles ir santa2.gif (geriausia pinigu). O kaip greitai tos sakos iki dideliu uzauga? nes viena tai jau kokiu 10cm ugtelejo ir tokia labaaai stora g.gif kaip suprantu is jos lapeliai turi issisukti.
Atsakyti
QUOTE(Mamania @ 2008 12 04, 13:54)
Prisijungsiu ir as prie piniguociu 4u.gif gavom davano Zemiokulka, tai jis per 3 menesius jau 6 sakas pradejo leisti. Laistau tai 1-2 kartus per savaite, bet pas mus jis salia radiatoriaus stovi, tai isdziusta labai greit. Belieka kad tos sakeles ir  santa2.gif (geriausia pinigu). O kaip greitai tos sakos iki dideliu uzauga? nes viena tai jau kokiu 10cm ugtelejo ir tokia labaaai stora g.gif kaip suprantu is jos lapeliai turi issisukti.

sveikinu! o del saku augimo tai pas mane pvz jos auga skirtingai, vienos labai greit isauga ir lapeliai prasiskleidzia o kitos na visai nenoriai auga, bet auga, bet kiek butent laiko negaliu pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 12 04, 14:35)

Sveika,Taniushka.Klausai,gal gali pasakyti kas mano bankininkui gali buti.Jau antri metai stovi isleides 3 lapus ir p nytudy ir nesiudy.Nei dvesia nei auga g.gif .Jau ir kelis karta vietas pakeiciau anam,o jis stovi matyt "krizes" busenoj lotuliukas.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 12 05, 09:54)
QUOTE(Taniushka @ 2008 12 04, 14:35)

Sveika,Taniushka.Klausai,gal gali pasakyti kas mano bankininkui gali buti.Jau antri metai stovi isleides 3 lapus ir p nytudy ir nesiudy.Nei dvesia nei auga g.gif .Jau ir kelis karta vietas pakeiciau anam,o jis stovi matyt "krizes" busenoj lotuliukas.gif doh.gif g.gif

Pritarsiu Mamaniai, mano stovi prie radijatoriaus ant palanges, gavom neseniai- bet jau pradejo leist sparciai naujus lapus. greit isdziuna, siltai stovi- patenkintas..
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif
Prieš 3 metus man darbovietėje padovanojo pinigų medį. Stovėjo visus metus -0 nei vieno lapo neišleido, paskui man algą pakėlė - na visai nemažai. Mano medelis pirmą šaką išleido. Paskui dar vieną ir dar.. Taip porą metų. Kai išeidinėjau iš darbo , pirmoji šaka nudžiūvo.
Kai atsidariau savo verslą , pirmą kartą gėlė suvešėjo.
Tai va, o žmonės sako netikėk ... g.gif
Atsakyti
Pas mane ir lenda šakelė, tai jei čia teisybė, tai gal praturtėsiu greit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2008 12 05, 12:33)
Pas mane ir lenda šakelė, tai jei čia teisybė, tai gal praturtėsiu greit. smile.gif

Arba nestuke.gif nestuke.gif kaip aš lotuliukas.gif
Atsakyti