Įkraunama...
Įkraunama...

Įvykiai Gruzijoje

QUOTE(arktis @ 2008 09 24, 21:28)
man ir Lietuvoje - savo Tevyneje gera  thumbup.gif  ne taip kaip kai kurioms - nei  tevynes, nei tautybes. tik pilietybe ir ta avansu pagal gyv. vieta suteikta  doh.gif  belieka siaustis, ieskot kabliuku, bei atsituodant genu sauksmui, slovinti cara sedinti kremliui  lotuliukas.gif

netikiu kad tau gera cia schmoll.gif . nes tai kuriai gera, sedi grozio salone arba dar kur......... bet jau niekaip ne internete su ubagem linksminasi. lotuliukas.gif na su tom kur be pilietybes ir tautybes. bet tu labai nepergivenk. gal dar tau pasiseks. r tu savo tevinei galesi sau ka leisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kachius @ 2008 09 26, 17:34)
P.P.S Išlikt ir turi pranašesnieji. Aišku, ne fizine jėga, o galvomis wink.gif

это бред сумасшедшего.
Atsakyti
http://www.chechenew...2008-09-13.html
Atsakyti
QUOTE(Alumni @ 2008 09 26, 02:44)
Pletkas, atskriejęs tiesiai iš kaimynų rusų lūpų.

Karo su Gruzija priešistorė. Rusai ,,pasikėsino" į amerikiečių Gruzijos teritorijoje "numestus" Hummer'ius, prifarširuotus įvairios stebėjimo/šnipinėjimo technikos. Hummer'ių misija buvo sekti situaciją Irane bei Azerbaidžiane. Kilo konfliktas tarp Rusijos ir Jav slaptųjų tarnybų. Trūko kabliuko karą pradėti ,,oficialiai": įdomu, kuri pusė ant jo pasikabino? Tolimesnę eigą žinome visi(?).

Versija. Kodėl gi ne.
O gal niekinis gandas. Kas objektyvus įvertinti?

А вот так нельзя schmoll.gif , Ну нельзя людей травмировать schmoll.gif
А ты знаешь куда тебя пашлют с твой правдой unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arktis @ 2008 09 26, 18:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif

НУ И СКАЖИ doh.gif --- У ГЛУПОСТИ НЕТ НАЦИОНАЛЬНОСТИ mirksiukas.gif

Tiesa- ЧТОБ ВЗЯТЬ ТАКОЙ ник, НАДО ЗНАТЬ ЕГО ЗНАЧЕНИЕ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiaurė: 28 rugsėjo 2008 - 00:02
QUOTE(sandruliaa @ 2008 09 26, 07:54)
siaip kaip noriu tai  ir  rasau,galvok kad as bemoksle kokia,o as jei nori  zinoti  tikra lietuvaite,tik  rusu  mokykla baigiau,nes  nekenciu lietuviu  kalbos,o rasau  taip su klaidom nes jusu  kalba  neduoda  man  taip gerai issireiksti nei  rusu,nes  rusai  turtingesni  zodina  turi,ir kaip cia  buvo pasakyta  kad  lietuviu  kalba  auksciau  stovi nei rusu,apsisik tu,geriau  ,o nerasyk cia  nesamoniu,niekad  tai nebuvo  ir  nebus,jus  bijot  pripazinti  tai,delto ir  rasot  cia  tuos nesamones,bijot  parodyti kad  jus  nieko  verti,JUS  NEGYVENAT  CIA  O TIK EGZISTOJATE lotuliukas.gif

НЕ НАДО ТАК НАД УБОГИМИ-- ЭТО ГРЕХ verysad.gif
Atsakyti

ДАВАЙТЕ ПОРАЗМЫШЛЯЕМ g.gif -- КТО ТУТ МЕНЯ ОСУЖДАЕТ КТО ТУТ ОСУЖДАЕТ РОССИЮ g.gif
НУ ЧТО ОСТАЛОСЬ В МОЕЙ СТРАНЕ g.gif БОЛЬШИСТВО ПОДСИРАЛ, КАК ПРИ ОККУПАЦИИ СССР, МОЯ РОДНЯ ДО ПОСЛЕДЕГО ВОЕВАЛА -- КОГО В КАЗАХСТАН КОГО В ВОРКУТУ 4u.gif СЛАВА БОГУ ЕСТЬ РУССКАЯ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ (ВОЕННАЯ, .....) КОТОРАЯ РАЗБАВИЛА УБЛЮДОЧНОСТЬ МОЕЙ НАЦИИ rolleyes.gif Я ВЫРОСЛА ПОД ИМЕНЕМ ФАШИСТ, НО Я НЕ ДАМ ВОЗМОЖНОСТЬ ТУПОГОЛОВЫМ ЖАЛКИМ ПРЕДСТАВИТЕЛЯМ ЛИТОВСКОЙ НАЦИИ, КОТРЫЕ ПРИКРЫВАЮТСЯ НАЦИОНАЛЬНОСТЬЮ, ГОВОРИТЬ ОТ ИМЕНИ --НАС-- НАСТОЯЩИХ ЛИТОВЦЕВ, И Я ЭТО ГОВОРЮ ОТ ВСЕХ ЛИТОВЦЕВ СЕВЕРА, МЫ НЕ ЕДЕМ МЫТЬ ЖОПЫ, МЫ ПРОСТО УЧИМ ЯЗЫК И УЧИМ СВОИХ ДЕТЕЙ, МЫ КОРМИМ ВАШИХ ДЕДОВ, СТАРИКОВ СОБЕРИТЕ, КОТОРЫЕ УМИРАЮ, КОТОРЫЕ ВМЕРЗАЮТ В ЗЕМЛЮ, А ДЕТИ ТУТ ТАКИЕ ЗАЕБ..СЬ МНЕ ГЛАЗЕНКИ ТЫКАЮТ g.gif ДА МЫ НАЦИЯ ОПУЩЕННЫХ , МЫ СВОИХ ОСТАВИЛИ УМИРАТЬ, ТАМ СТАРИКИ ЗА 70 И ВОТ Я НЕЕ МОЙМУ, КАКОЕ-ТО ЧМО МНЕ СУЕТ ОСЕТИЮ, ДА СВОЕ ГОВНО НАДО ХОТЬ ПОХОРОНИТЬ- ДОСТОЙНО
Atsakyti
QUOTE(arktis @ 2008 09 25, 22:44)
vizu zaikaetes?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ili po pjane dva raza copy pastnula  thumbup.gif

ДА Я ЗАИКАЮСЬ lotuliukas.gif lotuliukas.gif Я ЗАИКАЮСЬ ОТ БЕШЕСТВА, ЕСЛИ Б ТЫ ПОДНЯЛА БЫ СТАРИКА, НА ПОМОЙКЕ, И У НЕГО БАНОЧКА ПРИМЕРЗЛА К ГУБАМ И ОН ТЕБЕ , ПЕРЕД СМЕРЬЮ, ГОВОРИЛ КАК ЛЮБИТ ЛИТВУ, НА ЛИТОВСКОМ ЯЗЫКЕ И КОГДА ТЫ НА 600 МЕРСЕ, И КОГДА НАХОДИШЬ ТУТ В ЛИТВЕ ЕГО РОДНЮ, А ЭТО УБЛЮДСТВО Я ПРОСТО НЕ ХОЧУ МАТЕРИТЬСЯ doh.gif ТЫ ЗНАЕШЬ МНЕ ЕЩЕ ДЕНЕГ ДАВАЛИ, ЗА ПОХОРОНЫ doh.gif А ЗНАЕШЬ СКОЛЬКО ТАМ СТАРИКОВ И НЕ ОДИН РОДСТВЕННИК , ЭТУ ПУВЕСИНУ НЕ БЕРЕТ doh.gif
И Я НЕ ПОНИМАЮ, КТО-ТО ТУТ ЗА ОСЕТИЮ-- СВОИХ ПОХОРОНИТЕ
Я МОГУ ЗА ОСЕТИЮ-- МОЙ ДЕД С НИМИ СИДЕЛ, Я У НИХ ВЫРОСЛА НА КОЛЕНКАХ, И НЕ ПОЙМУ КАКО ЧМО ТУТ МНЕ ГЛАЗОНЬКИ ТЫКАЕТ bigsmile.gif (ПРОЩАЮ С РУССКОЙ ШКОЛЫ 4u.gif )
Atsakyti

А НАЧАТЬ, ПРО СИДЕТЬ-- ДАВАЙТЕ РАСМОТРИМ СААКАШВИЛИ 4u.gif
А КАК ЕГО ПО ВСЕМ ПОНЯТИЯМ КИНУЛИ lotuliukas.gif НУ КАК И ИХ, НУ И КАК МЕНЯ ax.gif НУ ВСЕ РАВНО МАЛЬЧИКИ ОТСОСАЛИ lotuliukas.gif ЭТО У МЕНЯ lotuliukas.gif ПУСТЬ У МЕНЯ ВЫНЕСЛИ ОФИС-- ГРУЗИНЫ, СПАСИБО-- ВЕРНУЛИ ДОКУМЕНТЫ, НУ ЭТО ПО-ПОНЯТИЯМ lotuliukas.gif lotuliukas.gif НО Я НИКОГДА И НИКАК, НУ Я НЕ СТАЛА СНОСИТЬ ЛИТВУ rolleyes.gif И ОТСОСЕТЕ ВЫ ТУТ lotuliukas.gif lotuliukas.gif ГРУЗИНСКАЯ М....Я САМАЯ НИЗКАЯ lotuliukas.gif ЕСЛИ ВЫБЬЕТЕ У МЕНЯ СТЕКЛА-- ВЫСЕЛЕНИЕМ НЕ КОНЧИТСЯ schmoll.gif
Я СМОТРЮ ТУТ ЖЕНА ОДНОГО ГРУЗИНА ПОПУ РВЕТ lotuliukas.gif-- НЕ НАДО МИЛАЯ schmoll.gif , Я ЖЕ С ВОРКУТЫ, И ПАПА МОЙ, И ДЕД-- Я ЖЕ БАУБА doh.gif И ЕЩЕ РАЗ УВИЖУ-- ПОЦЕЛУЮ ЗА РЮМКОЙ ВИНА drinks_cheers.gif
ТАК Я ВОТ ЭТУ ПОРВП...
А МОЖЕТ ДАТЬ В ИНФУ О СВЯЗЯХ СААКАШВИЛИ С НОРМАЛЬНЫМИ ПАЦАНАМИ.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif И КАК ОН ШЕЛ НА ПОКЛОН К ВОРАМ g.gif

ТУТ НЕ ТЕРРИТОРИЯ ГР...., А НАША ЛИТВЫ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 09 26, 14:55)
Tada mes skirtingai traktuojame laisvę.
Man pakanka tų laisvių, kurias suteikia „Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija“.

Sovietinės santvarkos esmė ir buvo, kad ji neleido asmeniui savirealizuotis. Pamenant, kaip Chruščiovas išvaikė menininkus, kurių darbai neatitiko jo estetikos suviokimo. Bet tai tik menas, juk buvo ir daugiau sričių, kur buvo šiukštu pasireikšti.

Labai įdomiai nuskambėjo, jūsų išvardinti šiuolaikinio gyvenimo pliusai. Nepatinka, kad tapome vartotojai, bet... Man šioje santvarkoje patinka, kad galiu mokytis ir dirbti kur patinka, nes aš tai renkuosi pati, galiu skaityti visas manę dominančias knygas, keliauti po pasaulį, bendrauti su man patinkančiais žmonėmis, reikšti savo nuomonę, kuri ne visada pritaria Lietuvos vyriausybės vykdomai politikai ir nebijoti būti nubausta. O parduotuvės, na gal, bet tai tik gerbūvis. Man pinigai tik priemonė save realizuoti, jei aš juos uždirbau, vadinasi mano darbas yra įvertintas. Man asmeniškai yra atgrasi valstybės išlaikytinio pozicija.

Что тебе может нравится g.gif Я устала от тупости doh.gif Что ты знаешь в этой жизни, с чем тебе сравнивать-девочка bigsmile.gif
Ты слаще хрена ничего не жевала- мышонок lotuliukas.gif
У тебя ни образования, ни ума, ни денег (которых ты заработала), и что ты тут передо мной дергаешься g.gif
Сходи в солярий, это чтоб не получить удар, солнечный-- совет lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiaurė: 28 rugsėjo 2008 - 04:18
QUOTE(sandruliaa @ 2008 09 26, 07:54)
siaip kaip noriu tai  ir  rasau,galvok kad as bemoksle kokia,o as jei nori   zinoti  tikra lietuvaite,tik   rusu  mokykla baigiau,nes  nekenciu lietuviu  kalbos,o rasau  taip su klaidom nes jusu  kalba  neduoda  man  taip gerai issireiksti nei  rusu,nes  rusai  turtingesni  zodina  turi,ir kaip cia  buvo pasakyta  kad  lietuviu  kalba  auksciau  stovi nei rusu,apsisik tu,geriau  ,o nerasyk cia  nesamoniu,niekad  tai nebuvo  ir  nebus,jus  bijot  pripazinti  tai,delto ir  rasot  cia  tuos nesamones,bijot  parodyti kad  jus  nieko  verti,JUS  NEGYVENAT  CIA  O TIK EGZISTOJATE lotuliukas.gif

Lietuvių kalba labai turtinga ir turi daug įvairių žodžių. Bet iš kur jums vargšele žinoti, jeigu nesimokėte lietuvių kalbos. Galima konstatuoti, kad rusų okupacija nepraėjo be pėdsakų, silpnesni žmogeliai neatsilaikė, surusėjo. Taip pat lenkų okupacija. Dabar žalą daro ES okupacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 28 rugsėjo 2008 - 08:48
http://en_rian_ru/wo.../117108916.html
Atsakyti
По инициативе Джорджа Буша будет создана новая организация - аналог "Большой восьмёрки".
В неё будут входить Украина, Грузия, Польша, Латвия, Литва и Эстония.
Называться она будет "Мелкие шестёрки".
4u.gif
Atsakyti