QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 16, 09:44)
Manai? Tikriausiai pamiršai, kaip amerikonai tyčiojasi iš karo belaisvių, kaip su jais elgiasi, ne geriau, nei naciai. Pas juos tokie patys konclageriai, jie lygiai taip pat žudo masinėse kapavietėse, XXI amžiuje, vakar, o ne prieš šimtą metų.
Na kur gi? Prašom pavardinti konclagerius, bent apytikslius skaičius juose "uždarytųjų". Galbūt pateikti nuorodas į pačių amerikiečių nuteistų savo karių sąrašus? Kur tos masinės kapavietės?
Ne visų karių psichinę sveikatą patikrinsi, o ir tų, kurie patikrinti, įvairios savybės gali išlįsti tik tam tikrose aplinkybėse. Atsiranda tokių, kuriems karas suveikia kaip katalizatorius ir jie ima nusikalsti. Tokius patys amerikiečiai teisia, nereikia nė tarptautinių organizacijų priežiūros.
O kur MŪSŲ tautiečius žudę rusiški nusikaltėliai? Kiek prašymų išduoti rusus nusikaltėlius pateikta Rusijai? Kiek nusikaltėlių buvo išduota? Net rusų valdžioje dirba kai kurie žmonės, atlikę nusikaltimus Lietuvoje. Ir nieko, kad ir kiek daug turime jų nuteisti, bet Rusija neatiduoda. Matyt, gerbia juos už tai, kad mušė lietuvius. Tai rusai yra fašistai, ne amerikiečiai.
Skirtumą tarp nacių ir amerikiečių, tikriausiai, matai? Amerikiečiai vadovaujasi SVEIKA ideologija - Vakarietiška demokratija. Jie nedaro nusikaltimų, jų kariniai veiksmai yra pagrįsti ir iš tiesų didina saugumą bent jau nuo nevakarietiškų ideologijų. Štai NACIAI YRA TOKIE PATYS NUSIKALTĖLIAI, KAIP SOVIETINIAI RUSAI. O tą taip vadinamą "raudonąją armiją" - šunų gaują rusai vis dar tebegarbina. Tai kas čia garbina nusikaltėlius?
QUOTE(chanuma @ 2008 09 16, 10:02)
niekoas to nesiulo. tesiog konstatoja fakta. dar klausimekil. ar ameriketiski padai skanesni? jau eile metu nieko neveikem kaip tik tai ir darom.
Nežinom, neragavom. Bet tie, kuriems teko "garbė" draugaut su rusais, puikiai žino, kad jų padai kieti ir skaudžiai spardo, rankos išteptos mūsų senelių krauju, o galvos nesuvokia žodžių "laisvė", "demokratija", "maža tauta nėra žemesnė už rusus".
Kol rusai neatsisakys dabartinės savo valstybės idėjos, tol nebus normalių šalių, norinčių su jais draugaut.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 16, 10:49)
adaptacija, prie viso to pridėčiau žodelį "dar". Taip, jie pas mus dar to nedarė ir ano. Bet kitose šalyse jie darė viską: ir mergaites prievartavo/prievartauja, ir žmones kankino šaudė, ir kt. baisumus darė. Pas mus to dar nedarė. Todėl tuo ir džiaugiamės.
Amerikonai sistemingai tai darė? Pirmą kartą girdžiu. Jokios žmogaus teisių organizacijos apie tai nepranešinėja. Pavieniai atvejai buvo - ir tai jau ne amerikonų bėda, o visų žmonių. Tu pati nežinai, ką sugebėtum padaryt įmesta į karo sūkurį. O štai Rusija tą darė pati savo viduje su čečėnais visai neseniai, represuoja Ingušijos žmones, o prieš porą dešimtmečių taip elgėsi su mumis. Nekalbant jau apie laikmetį po II-o Pasaulinio karo pabaigos.
QUOTE(Aminat @ 2008 09 16, 15:43)
Labai norėčiau žinoti kaip Tamsta sekmingai liptu karjeros laiptais, jeigu tavo neišsiviste rusakalbiai viršininkai žinotu, kad darbo metu tu sekmingai gvildeni klausimą apie Rusijos agresija vietoj to , kad vykdytumėt savo tiesiogines darbo pareigas. Kažin ar Jus tokį eruditą ir užsienio politikos žynovą ilgiau negu valandą laikytu darbe? Gal man pasufleruoti?
Tamsta liptų lygiai taip pat sėkmingai. Mano kuriamas produktas - intelektualus, tai yra idėjos, principai. Darbe per dieną retai kada būnu ilgiau, nei 4-5 valandas. Aš ne kokia nors siuvėja ar elektrikas, kurių rezultatai priklauso nuo darbo trukmės.
Kodėl įžeidinėjat mano viršininkus ir vadinate juos neišsivysčiusiais? Aš asmeniškai juos labai gerbiu ir daug ko iš jų išmokau.
Taigi sufleruokit, kas man darbo
QUOTE(Alis @ 2008 09 16, 15:28)
Kas tu toks, kad tau reikia vertymo. Nesupranti - tai cia tavo PROBLEMA, o dar sakai, kad nezinojimas rusu kalbos tau netrukdo gyvenime.
(kaip ir pats rasei nesupranti lietuviskai, tai tavo problema

)
Aš LIETUVIS. Aš gyvenu Lietuvoje, tu tikriausiai irgi. Tai MANO gimtinė, ir tu PRIVALAI ją gerbti, kaip ir MANO KALBĄ. Kas ta rusų kalba, kad privalėčiau ją mokėti? Mano gimtinėje RUSAI privalo mokėti lietuviškai, o ne lietuviai - rusiškai. Jei aš noriu SAVO šalyje kalbėti SAVO kalba, man kažkokie rusakalbiai neturi trukdyti.
Kas tu toks, kad rodai Rusijai ka ji turi daryti???
Rusija privalo, turi, tegul eina...
Kalbi kaip diktatorius, bet o kas tu toks esi? Loji kaip Moska ant dramblio. (Iz basni Krylova)
As nesuprantu ar tave kas puola??? Ka tokio turi Lietuva, kad ja puls Rusija?

Laisvas žmogus, turintis tvirtą savo nuomonę ir ją pagrindžiantis. Noriu, kad taip būtų ir toliau. Ir ne tik Lietuvoje, bet ir visur kitur, įskaitant ir Rusiją. Lietuva turi savo nuomonę, kuri nepatinka rusų banditams, sėdintiems valdžioje. Va todėl, kad Lietuva nepaklūsta rusiškam fašizmui, ir jaučiame grėsmę.
Oi koks saunuolis

, o pats kaip nemokejai lietuviu kalbos, taip ir neismokai, :

cia tikrai tau pliusu neprideda.
Papildyta:
Tikriausiai norėjai parašyti "kaip nemokėjai rusų kalbos". Truputį moku, bet iš principo nevartoju. Laikausi nuomonės, kad prievarta atnešta ir NENATŪRALIAI Lietuvoje pernelyg didelio žmonių skaičiaus mokama, rusų kalba turėtų būti išgyvendinta. Kaip ir rusiško fašizmo užuomazgos, perdėtas palankumas Rusijos politikai.
Sutinku

, Lietuvos prezidentas tik loja ... ant Rusijos
Manau nereikia ieskoti sau priesu. Reikia moketi su visais gyventi draugiskai
Lietuvos Prezidentas neloja, jis ne šuo. Priešingai, nei Liliputinas ir Medvedia. Tie tai tikrai šunys ir žudikai, kaip ir visi, manantys, jog rusai turi teisę į interesus kitose šalyse, galintys nurodinėti jų valdžiai ir siekiantys įgyvendinti "didelės ir galingos Rusijos" svajonę. Jie yra tikroji pasaulio bėda.