Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 08:29)
pritariu drinks_cheers.gif  šiaip aš daug važinėjau ir vairavau puikiai, bet kas ten per egza buvo neįsivaizduoju, gal jaudulys, dar instruktorius be perstojo rekė, kelyje viena po kitos neplanuotos kliūtys, krūva besigrūdančių vairuotojų, dar visi keliai tvarkomi, linijos nenupieštos, o dar pats automobilis, kaip aš sakau pusė džipo, visiškai naujas, pedalai nesimaigo, o labiausiai tas bėgių įdomumas koją kišo doh.gif

tai jau viskas praejo nebepergyvenk thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man panašiai buvo - šiaip vairavau liuks, bet su egzaminatorium marazmai. kai išlaikiau, neiškart drįsau vairuot, kad ko neprikrėsčiau doh.gif šiaip sveikinu, nors egzaminatorius ir neturėjo praleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 08:32)
man panašiai buvo - šiaip vairavau liuks, bet su egzaminatorium marazmai. kai išlaikiau, neiškart drįsau vairuot, kad ko neprikrėsčiau doh.gif šiaip sveikinu, nors egzaminatorius ir neturėjo praleist 4u.gif

labai daug ka daro jaudulys as kai vaziuoju su instruktorium tai labai jaudinuosi kad tik viskas butu gerai o va kai su teciu vaziuoju tai thumbup.gif jokio jaudulio nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 09:24)
tik nsijuokit, bet buvau su savo laimingomis kelnėmis blush2.gif  biggrin.gif  kai tik jas apsivelku mam visada velniškai pasiseka g.gif  ax.gif , bet dažnai negaliu vilktis prasta medžiaga, bijau, kad susinešios lotuliukas.gif

O negali paskolinti, tu kelniu??? blush2.gif Atsiskaitysiu rolleyes.gif

Turbut reiktu i Utena vaziuoti egzo laikyt....

Atsakyti
man jaudulio 0, tik kai viena važiuoju. nebent keleiviai nevairuojantys ir proto neknisa biggrin.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti, o kaip jums tas susipazinimas Regitros aiksteleje su automobiliu???
Man tai panasu i pasityciojima, nes net pavaru neiseina perjungti...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 05, 08:39)
Dar norejau paklausti, o kaip jums tas susipazinimas Regitros aiksteleje su automobiliu???

man tai is vis nepatinka kad mokaisi su vienokiu masiniuko o reik laikyti su kitokiu doh.gif daug ka pablogina galetu leisti laikyti su ta kuria mokeisi blush2.gif
Atsakyti

aš tai džiaugiuos, kad iš manęs 'pasityčiojo' - puiki proga apsiprast, o ir perjungt galėjau, nes po aikštelę važinėjau.
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 05, 08:41)
man tai is vis nepatinka kad mokaisi su vienokiu masiniuko o reik laikyti su kitokiu doh.gif daug ka pablogina galetu leisti laikyti su ta kuria mokeisi blush2.gif

baikit juokus biggrin.gif juk tarkim su polo mokiusis visą gyvenimą su polo nevažinėsit? jei moki vairuot - mašina ne bėda, nemoki - gal ir taip.
Atsakyti

10m leido pavažiuot, sakė jei nepajautei tai ir nepajausi blink.gif

aš ir su instruktorium važiuodama jaudulio nejausdavau, o egzaminuotojas dar į mašiną neįsėdus rėkt pradėjo g.gif

Crassula galiu, negi gaila, bet mano dydis toks nemažas blush2.gif

l'eau pati žinau, kad neturėjo praleist, niekaip negaliu nustot galvot kodėl jis taip pasielgė, nes visą kelią man itin šiurkštus buvo, gal sąžinė užgraužė lotuliukas.gif
Papildyta:

girdėjau, kad prieš porą mėnesių svarstė šitą klausimą, bet speju jis buvo atmestas unsure.gif
Atsakyti
10 metrų ar 10 minučių? realiai turėjot teisę reikalaut 5 minučių, kurias galit išnaudot, kaip patinka, tai regitros puslapy nurodyta g.gif
gal. man vistiek baisu tie dvigubi standartai - vienus sodina, kitus praleidžia net vairuojant kaip blondinė iš video. taip neturi būt, nes tokius į kelią išleidus kenčia niekuo dėti kiti vairuotojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 08:44)
aš tai džiaugiuos, kad iš manęs 'pasityčiojo' - puiki proga apsiprast, o ir perjungt galėjau, nes po aikštelę važinėjau.

aikštelėj bėgius??? blink.gif juk ten tik ant 20 važiuoji, na kai įsibegėji antrą jungi, bet šiaip pirmu ir atbuliniu stumdais g.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 08:51)
10 metrų ar 10 minučių? realiai turėjot teisę reikalaut 5 minučių, kurias galit išnaudot, kaip patinka, tai regitros puslapy nurodyta g.gif
gal. man vistiek baisu tie dvigubi standartai - vienus sodina, kitus praleidžia net vairuojant kaip blondinė iš video. taip neturi būt, nes tokius į kelią išleidus kenčia niekuo dėti kiti vairuotojai doh.gif

drinks_cheers.gif šiaip čia man gera pamoka, nes kadangi iki tol važiavau puikiai, tai jau buvau beveik kelių aralis 4u.gif cool.gif dabar bent žinosiu, kad reikia važiuot atsargiai ir stengsiuos važiuot ramesniais aplinkiniais keliais mirksiukas.gif
Atsakyti

pritariu, nes pripranti prie mašinos ir gerai būna, o čia tai su viena tai su kita...
aš jau negaliu net naktimis miegoti normaliai blush2.gif rytoj egzaminas... kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad nieko nebemoku sad.gif o jeigu egzaminuotojas dar pradės ant manęs rėkti, tai iš viso bus gražu, dar apsiverksiu sad.gif jau tikrai nenorėčiau, kad piktas pakliūtų...
Atsakyti