Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(ievužė @ 2005 06 17, 15:21)
Tai kad nepranešė... Aš grynai iš smalsumo ketvirtą kartą ant vienos nuotraukytės paspaudžiau, ir nieko, o prieš tai jau tikrai už tris buvau balsavusi. Dar kartą eksperimentuoti nenorėčiau, todėl ir klausiu, ar tas ketvirtas kartas tiesiog nebus užskaitytas, ar anuliuoti visi mano balsai, ar tai kažkokia klaida?

Tai jūs gal visai ne taip balsuojat? Neužtenka tiesiog paspausti ant nuotrauko. Po ja yra užrašas"ši nuotrauka geriausia", čia reikia paspausti. Tik tris katrtus leis spausti, jei davė keturis, reiškia nei vieno karto ir nepabalsavai. Nebijiok, drąsiai balsuok, nes savo balsą galima keisti viso balsavimo metu(iki 20 dienos) . Prie tos nuotraukos, už kurią balsavai atsiranda žemkliukas nykščiu aukštyn- tipo lux. Yra tie ženkliukai prie išrinktų nuotraukų? Jei taip, teisingai pabalsuota. Dar kartą ant jos paspaudus paklaus ar ši nuotrauka jau nebegeriausia? tongue.gif Taip gali balsą atsiimti.
Atsakyti
Prabalsavau ir as, mano balsus gavo nuotraukos, kurios skyresi nuo kitu.

Babuska, as asmeniskai balsuodama net neskaitau kas parasyta, man tai nera svarbu. Kartai atkreipiu demesi, bet retai, ir dazniausiai nuotraukos uz kurias balsuoju buna pirmam penkete ax.gif
Atsakyti
oi tai vargas iš tokios gausybės 3 išsirinkti doh.gif per buvusius konkursus pabalsavau 2 kartus, trečią balsą pasilikdavau ateičiai.. ir po to konkursas baigdavosi tongue.gif taigis dabar jau visas tris išsirinkau. Nemažai dėmesio ir į pavadinimus kreipiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 06 17, 21:47)
Babuska, as asmeniskai balsuodama net neskaitau kas parasyta, man tai nera svarbu. Kartai atkreipiu demesi, bet retai, ir dazniausiai nuotraukos uz kurias balsuoju buna pirmam penkete ax.gif

unsure.gif nesupratau,
as turejau uomeny , kad prabalsavau uz man patikusias nuotraukas burtu keliu tuo atzvilgiu , kad tu graziu labai daug, tai is tu graziu vos atsirinkau ax.gif
o del tavo skonio 4u.gif , kad visada taip pataikytum mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas atsitiko g.gif - turiu dar vieną balsą ir noriu jį atiduoti už nuotraukytę , kur tėtukas su raudona maikute neša vaikutį krepšyje, bet man rašo, kad jau savo balsus išnaudojau blink.gif , o kai žiūriu kitas nuotraukas- kad dar galiu pabalsuoti g.gif blink.gif Kaip čia taip ? g.gif g.gif
Atsakyti
Na va, jau viskas thumbup.gif Pabalsavau cool.gif
Atsakyti
...tiktai 3, tik 3, kaip isrinkti tik 3, kur man det kitas desimt ar dvidesimt geriausiu ??..
Atsakyti
Prabalsavau, o balsų pritrūko unsure.gif
Atsakyti
Prabalsavau už Saulės spinduliukuose smile.gif ; Teveli, milu milu ir Titanikas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį kartą labai įdomu, kas laimės - sunku kažką numanyti g.gif Aš savo balsavimo teisę ir šįkart perleidau dukrai ir labai nustebau: jos balsavimo rezultatai absoliučiai skyrėsi nuo mano numanytų favoričių, pastebėtos ir įvertintos buvo tokios nuotraukos, kurių nebuvau net gerai apžiūrėjusi g.gif Žodžiu, konkurse apstu nuotraukų patiems skirtingiausiems skoniams ir nuomonėms. Rezultato ne tiek ilgai beliko laukti. Keturios valandėlės... rolleyes.gif
Atsakyti
kaip keista, sitiek nuotrauku ir tik tiek mazai prabalsavusiu g.gif
Atsakyti
Sveikinu laiimėtojas, ypač pirmąją-nuotraukytė thumbup.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti