Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(Aistutia21 @ 2008 08 16, 17:04)
sveikos mamytes. uzsiregistravau as i jusu gretas,nes suzinojau kad tapsiu mamyte irgi  biggrin.gif  tik va man neduoda ramybes vienas klausimas. as tik suzinojau kad esu nescia sia savaite, kazkur kaip skaiciavau 3 4 sav. ir pirmas nestumo savaites ejau i soliariuma, rukiau, biski alkoholio vartojau blink.gif  ar tai negalejo pakenkt? aisku dabar nei i soliariuma, nei cigaretes i burna nebegaliu isikist ax.gif

nenoriu nieko gazdinti, bet kai as suzinojau kai nescia esu man buvo 4sav. buvau ejusi i soliariuma ir tampiusi namie baldus, tai buvo prasidejes gresiantis ax.gif bet dabar viskas gerai
Atsakyti
O man tai buvo taip , kad nežinojau kad nestuke.gif , bet nesinorėjo nei drinks_cheers.gif , nei dumo visiskai smile.gif tai kai suzinojau kad turesim leliuka supratau kodel smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
as jau kelios savaites kaip nestuke.gif ,bet labai kazko pucia vidurius ,paskaudena pilva ,strenas ,ar cia normalu ,nes kaip pirmo laukiausi lygtais to nebuvo g.gif , blush2.gif ,net nepamenu pirmu savaiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2008 10 17, 20:34)
sveiki  4u.gif
as jau kelios savaites kaip nestuke.gif ,bet labai kazko pucia vidurius ,paskaudena pilva ,strenas ,ar cia normalu ,nes kaip pirmo laukiausi  lygtais to  nebuvo  g.gif , blush2.gif ,net nepamenu pirmu savaiciu  blush2.gif

sveikute, as taip pat pirmos savaites kaip laukiuosi, ir pilvuka man antra diena pucia. krutine issiputusi kaip balionai, kartais ir sona nudiegia, be to kai vaikstau su dzinsais, tai jauciu kaip jie man spaudzia gimda, matyt ji jau kieta darosi doh.gif
nesijaudink, tie zenklai nera blogi, stebek savo isskyras, nebent jei bus rausvos, tai reiketu gydytojai pasirodyti, sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as ir jau kazkur 4 savaites nescia,bet paskauda ir sonas,kiausides,ir i toleta kas 10min,varo,nors slapimas geras...net nezinau ar cia blogai ar taip turi buti?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(krish @ 2008 10 20, 12:21)
sveikos,as ir jau kazkur 4 savaites nescia,bet paskauda ir sonas,kiausides,ir i toleta kas 10min,varo,nors slapimas geras...net nezinau ar cia blogai ar taip turi buti?! g.gif

Dėl šlapimo tai čia normalu, o dėl tų skausmų tai geriau nueit pas gydytoją pasikonsultuoti - kartais tiesiog taip skauda, o kartais gali būti įvairių bėdų.
Atsakyti
Sveikos ir as prisijungiu i jusu gretas. Siandien suzinojau, kad nestuke.gif ir jau maciau savo zirniuka thumbup.gif nors jam dar tik 4 sav. Kas liecia slapinimasi, tai mane irgi daznai varo i tualeta, nors islasa tik keli lasiukai, bet tikiuosi, kad tai laikina biggrin.gif
Atsakyti
pas mane yra salia kiausidziu cista 4cm,ji ir buvo pries patojant,gal del to kiausidese maudimas,sake,kad yra susitraukusi gimda.O siaip jau nuo kada pradeda matytis pilvas?Ir dar labai idomu,kokiom pozom galima myletis,kada esi nescia? Gal kas nors ka nors zinot? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(krish @ 2008 10 21, 21:31)
pas mane yra salia kiausidziu cista 4cm,ji ir buvo pries patojant,gal del to kiausidese maudimas,sake,kad yra susitraukusi gimda.O siaip jau nuo kada pradeda matytis pilvas?Ir dar labai idomu,kokiom pozom galima myletis,kada esi nescia? Gal kas nors ka nors zinot? blush2.gif  g.gif

del pivelio pasirodymo, tai cia kiekvienam skirtingai nuo zmogaus sudejimo ax.gif
Atsakyti
nors 5 savaites ,bet jau pas mane matosi blink.gif kaip buciau 4men biggrin.gif ,su pirmu isvis nebuvo pilvo iki 5 men nesijauciau kad nescia ,o su antru tai net keista ,bet jau pavargstu nuo visko blush2.gif nejau kokie dvynukai rolleyes.gif ,greiciau man padarytu skana blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'chameleon': 22 spalio 2008 - 18:26
QUOTE(Lavrynka @ 2008 09 18, 07:54)
O man tai buvo taip , kad nežinojau kad  nestuke.gif , bet nesinorėjo nei  drinks_cheers.gif , nei dumo visiskai smile.gif tai kai suzinojau kad turesim leliuka supratau kodel smile.gif

Su pirma ir man taip buvo - nustojau norėt rūkyt, paskui paaiškėjo ir dėl ko smile.gif
Nu bet dabar tai atvirkščiai blush2.gif pradžioj toks noras vyno ir šampano buvo užėjęs drinks_cheers.gif išnyko kai testą pasidariau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos Man tkazkur 4 savaitės, laukiu antro 4u.gif dar pas gydytoją nebuvau, bet matyt požymiai atitinka: teigiamas testas, vėluoja mėn. 9 dienos, krūtinė jautri, pilvą maudzia, pakauda(cia turbut nelabai gerai), nepykina(cia tai tikriausiai gerai), nevėmiau ir su pirmu vaikeliu, tikiuosi ir dabar to nebus. jetau kaip pamirsau daugelį pozymių, dabar teks atsiminti 4u.gif tik nepamirsiu to puikaus jausmo, jau kai matėsi pilvas, jautėsi judesiai, nu neapsakoma zodziais. smile.gif mane kazkaip kneramina klausimas, kaip reiks meilę abiem po lygiai padalinti...
Atsakyti