Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

sveikos busimos ir esamos mamytes! As mamtyt irgi istosiu i jusu rateli, manyciau man 2 savaitele nestumo smile.gif nestuke.gif tik vat siandien buvau pas gydytoja, tai jisai kaip ir patvirtino. Rytoj reikes slapima priduot ir pasiziures kaip ir kas cool.gif nestuke.gif tik man laaaaaaabai pucia pilva sad.gif skauda sonus ir traukia apacia sad.gif Labai del to nerimauju , bet tikiuosi viskas issispres smile.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės mirksiukas.gif smile.gif
Nors dar nesu 100% įsitikinus, bet vistik manau, kad jau esu nestuke.gif Ir man irgi kaip ir Sv@jonei pučia pilvą ištisai unsure.gif Kažin čia nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2011 08 02, 11:39)
Sveikos likimo draugės  mirksiukas.gif  smile.gif
Nors dar nesu 100% įsitikinus, bet vistik manau, kad jau esu  nestuke.gif Ir man irgi kaip ir Sv@jonei pučia pilvą ištisai  unsure.gif  Kažin čia nieko blogo?

Tikrai nieko blogo smile.gif Dar ir nemalonesniu dalyku teks patirti nestumo metu smile.gif Pavyzdziui man beveik 9 savaite ir istisai kovojo su rugstumo skoniu burnoj ir siaubinga nuotaiku kaita... oi kaip atsibodo doh.gif bet reikia prisitaikyti prie to, nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 03 rugpjūčio 2011 - 09:29
QUOTE(Laimiečka @ 2011 08 02, 13:39)
Sveikos likimo draugės  mirksiukas.gif  smile.gif
Nors dar nesu 100% įsitikinus, bet vistik manau, kad jau esu  nestuke.gif Ir man irgi kaip ir Sv@jonei pučia pilvą ištisai  unsure.gif  Kažin čia nieko blogo?

sveika!!! nestuke.gif
Sveikinu wub.gif nuostabus netas laukimo mus laukia wub.gif nestuke.gif
na man pilva iki siol pucia, truputeli traukia apacia, sonai jau nebeskauda :0 gynekologe israfe fio rugsti ir magnesium diasporal, tai sakyciau visai neblogai. Oi ir dar nestumas visdel to pas mane 5 savaitele nestuke.gif wub.gif

Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2011 08 03, 12:40]
oi dar pamirsau pasiteirauti, del kavos ? ar galima ja gerti mums? gal kas zinote?
tongue.gif
Atsakyti
[quote=Sv@jonė,2011 08 03, 10:44]
sveika!!! nestuke.gif
Sveikinu wub.gif nuostabus netas laukimo mus laukia wub.gif nestuke.gif
na man pilva iki siol pucia, truputeli traukia apacia, sonai jau nebeskauda :0 gynekologe israfe fio rugsti ir magnesium diasporal, tai sakyciau visai neblogai. Oi ir dar nestumas visdel to pas mane 5 savaitele nestuke.gif wub.gif

Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2011 08 03, 12:40]
oi dar pamirsau pasiteirauti, del kavos ? ar galima ja gerti mums? gal kas zinote?
tongue.gif

[/quote]

Galima smile.gif tik ne piknaudziaujant smile.gif as isgeriu 1 nestiprios kavos puodeli ryte, nes pas mane zemas spaudimas, tai labai mieguista bunu smile.gif
Leistina kofeino norma 200mg per diena ( t.y. 2 puodeliai tirpios kavos arba 2 mazi puodeliai cappucino, arba 2 puodeliai expreso kavos, arba 4 puodeliai juodos arbatos, arba 5 skardines coco-colos) Taip pat kofeino turi ir sokoladas. taip, kad mazdaug ziurek kiek ir ko naudoji, kad nebutu virs normos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 03 rugpjūčio 2011 - 15:01
QUOTE(sigiote @ 2011 08 03, 16:01)
Galima smile.gif tik ne piknaudziaujant smile.gif as isgeriu 1 nestiprios kavos puodeli ryte, nes pas mane zemas spaudimas, tai labai mieguista bunu smile.gif
Leistina kofeino norma 200mg per diena ( t.y. 2 puodeliai tirpios kavos arba 2 mazi puodeliai cappucino, arba 2 puodeliai expreso kavos, arba 4 puodeliai juodos arbatos, arba 5 skardines coco-colos) Taip pat kofeino turi ir sokoladas. taip, kad mazdaug ziurek kiek ir ko naudoji, kad nebutu virs normos...

labai, labai dekingta uz issamia informacija thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
As pirmakarte nestuke.gif dabar jau savaites wub.gif
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 03, 13:44)

na man pilva iki siol pucia, truputeli traukia apacia, sonai jau nebeskauda :0 gynekologe israfe fio rugsti ir magnesium diasporal, tai sakyciau visai neblogai. Oi ir dar nestumas visdel to pas mane 5 savaitele  nestuke.gif  wub.gif [/color][/b]

Mno gine man lygiai ta pati israse ir jauciu, kad magnis jau padeda, iki siol labiausiai nerimavau del pilvo apacios skausmeliu ir tempimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2011 08 05, 10:50)
Labos 4u.gif
As pirmakarte  nestuke.gif dabar jau  savaites wub.gif

Mno gine man lygiai ta pati israse ir jauciu, kad magnis jau padeda, iki siol labiausiai nerimavau del pilvo apacios skausmeliu ir tempimo 4u.gif

sveika, sveikinimai busimai mamytei nestuke.gif wub.gif
Man tai po 4 dieneliu gerimo jau tas praejo , labai nerimavau del to, bet viskas susitvarke thumbup.gif Tik vat hormonai pradeda sokinet , ohohoho lotuliukas.gif jau paciai baisu darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 06, 13:17)
sveika, sveikinimai busimai mamytei   nestuke.gif  wub.gif
Man tai po 4 dieneliu gerimo jau tas praejo , labai nerimavau del to, bet viskas susitvarke  thumbup.gif  Tik vat hormonai pradeda sokinet , ohohoho  lotuliukas.gif  jau paciai baisu darosi biggrin.gif

4u.gif
Man irgi jau skausmeliai beveik praejo smile.gif Dabar nerimauju del kitko...nesijauciu ypatingai nescia lotuliukas.gif ta prasem, viskas yra gerai, papuliai pilni ir skaudus, i tulika varo daznai, labai troskina, bet..kazkaip prisiklausiusi visokiu draugiu ir pazistamu pasakojimu isivaizdavau, kad vos ne nuo pirmu savaiciu turiu vemti, nuolat buti pavargusi ir pan. O as visai gerai jauciuosi blush2.gif smile.gif
Ziuriu, kad anakrt skaiciu kotais nepasispaude doh.gif Pasak gines mums jau 5 savaites. Nuo pirmadienio prasides 6 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 06 rugpjūčio 2011 - 11:32
QUOTE(zis @ 2011 08 06, 10:31)
4u.gif
Man irgi jau skausmeliai beveik praejo smile.gif Dabar nerimauju del kitko...nesijauciu ypatingai nescia lotuliukas.gif ta prasem, viskas yra gerai, papuliai pilni ir skaudus, i tulika varo daznai, labai troskina, bet..kazkaip prisiklausiusi visokiu draugiu ir pazistamu pasakojimu isivaizdavau, kad vos ne nuo pirmu savaiciu turiu vemti, nuolat buti pavargusi ir pan. O as visai gerai jauciuosi blush2.gif  smile.gif
Ziuriu, kad anakrt skaiciu kotais nepasispaude doh.gif Pasak gines mums jau 5 savaites. Nuo pirmadienio prasides 6 4u.gif

biggrin.gif pazistamas jausmas, as tokiu laiku irgi nesijauciau nescia smile.gif net gydytojo klausiau ar tikrai viskas gerai? Budavo, kad visai uzmirstu, jog reiketu siek tiek pasisaugoti, tai laiptais uzbegi ir nubegi i ketvirta auksta, kaip ir buvau pripratus, tai su suniu palakstai smile.gif Tai gydytojas pasake, jog reiketu dziaugtis, kad taip jauciuosi smile.gif o dabar jau pradejau jausti nuovargi, greiciau pavargstu, jeigu skubu, laiptais nebelipu, o liftu vaziuoju smile.gif Ir vyras mato, jog esu biski suletejus, norisi dazniau prigulti, prisesti, patingeti. Taip, kad dar dziaukis kol gali gera savijauta smile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
nesu as dar tikra esu ar nesu nestuke.gif ,bet siandien 7DPO ir ziauriai kyla rugstis ..NT dar anksti ... mergaites nestuke.gif ,kurios jau tikros ,kad laukiates kada jus tos rugtys pradejo kankint,jei kankino ... g.gif
as galvoju gal per anksti dar jaust rugstis ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 07 rugpjūčio 2011 - 18:46
Labos mirksiukas.gif
Sigiote aciuks.gif
QUOTE(dr. @ 2011 08 07, 20:44)
sveikos  nestuke.gif
nesu as dar tikra esu ar nesu  nestuke.gif ,bet siandien 7DPO ir ziauriai kyla rugstis ..NT dar anksti ... mergaites  nestuke.gif  ,kurios jau tikros ,kad laukiates kada jus tos rugtys pradejo kankint,jei kankino ... g.gif
as galvoju gal per anksti dar jaust rugstis ... smile.gif

Na, as dar nezinojau, kad nestuke.gif bet buvo pradejusios keleta kartu rugstys kilti smile.gif O, bet, taciau, tai nebutinai nestumo pozymis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 07 rugpjūčio 2011 - 19:02