mano vaikas nevalgo su zaisliuku, mano vaikas valgo su visais savo zaisliukais ir dar pakrausto virtuves stalcius. kai vaikas nevalgus tai viska leidziam, kad tik dar kasneli suvalgytu.
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 29, 11:48)
Mes kolkas apsieinam be žaisliuko rankoje, tačiau labai gerai veikia per TV rodoma reklama
, tada net nežiūri ką valgo 

pas irgi tas pats.... reklama labai padeda valgymui, bet kartais ir zaislu, ar kokiu nors spektakliu prisireikia.... zinau, kad visa tai labai blogai, kad ne taip turetu valgyt vaikas, bet ka padarysi... dziaugiuosi, kad nors taip pavalgo. gal kaip nors isaugsim sita beda
mes pava;gom kaip kada,kartais su gausybe zaislu,o kartais tik graziai sededami

Dažniausiai valgom tik su žaisliukais/knygutėm/žurnalais ar šiaip kokiom įdomybėm

valgom be jokiu zaislu,televizoriu ir pan
pasodinu,kai suvalgo ,tada eina zaisti
pasodinu,kai suvalgo ,tada eina zaisti

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 01:39)

tai man du nesuderinami dalykai. pavalgo tada eina zaisti...per prievarta su zaislais nemaitinu... nenori nereikia...kai uzsimano visada papraso

Musu dukryte tikra nevalgiuke, skaiciuojam kasnelius, per diena turbut galetu but nevalgius
vat prie teletabiu tai jau ir ziurek visai gerai pavalgom
zodziu reikia labai zaistis, pries 5 min gali nieko nevalgyt po kokiu 10 min tiek suvalgo, kad atrodo visa diena nieko negavus
ir suprask sau kad nori, tik pagalvojus darzelyje niekas taip gi nesizais

mes valgom taip pat žaisliukų pagalba.turi būtinai ką nors rankose turėti.ir kuo toliau tuo sunkiau sudominti,reikia vis naujų ir naujų žaislų
.tiesa, kokios tyrelės ar sausainio,kad suvalgytu nereikia prašyti
, tuos valgo neprašomas

QUOTE(Nexta @ 2010 01 03, 20:25)

tai man du nesuderinami dalykai. pavalgo tada eina zaisti...per prievarta su zaislais nemaitinu... nenori nereikia...kai uzsimano visada papraso

Aš irgi pritariu