Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

maniske neturi problemu su valgymu siaip viska valgo,bet ir reikia valgyt su zaislu,ar jai paciai duot valgyt,nors dar tik metukai su trupuciu,bet nori but savarankiska. smile.gif
Atsakyti
mano vaikas nevalgo su zaisliuku, mano vaikas valgo su visais savo zaisliukais ir dar pakrausto virtuves stalcius. kai vaikas nevalgus tai viska leidziam, kad tik dar kasneli suvalgytu.
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 29, 11:48)
Mes kolkas apsieinam be žaisliuko rankoje, tačiau labai gerai veikia per TV rodoma reklama doh.gif , tada net nežiūri ką valgo biggrin.gif

pas irgi tas pats.... reklama labai padeda valgymui, bet kartais ir zaislu, ar kokiu nors spektakliu prisireikia.... zinau, kad visa tai labai blogai, kad ne taip turetu valgyt vaikas, bet ka padarysi... dziaugiuosi, kad nors taip pavalgo. gal kaip nors isaugsim sita beda
Atsakyti
mes pava;gom kaip kada,kartais su gausybe zaislu,o kartais tik graziai sededami blush2.gif
Atsakyti
Maždaug iki metukų valgė su žaislais, o paskui kažkaip savaime atprato 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai valgom tik su žaisliukais/knygutėm/žurnalais ar šiaip kokiom įdomybėm g.gif
Atsakyti
valgom be jokiu zaislu,televizoriu ir pan
pasodinu,kai suvalgo ,tada eina zaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 01:39)
valgom be jokiu zaislu,televizoriu ir pan
pasodinu,kai suvalgo ,tada eina zaisti ax.gif

drinks_cheers.gif valgymas yra valgymas-zaidimai yra zaidima...
tai man du nesuderinami dalykai. pavalgo tada eina zaisti...per prievarta su zaislais nemaitinu... nenori nereikia...kai uzsimano visada papraso smile.gif
Atsakyti
Musu dukryte tikra nevalgiuke, skaiciuojam kasnelius, per diena turbut galetu but nevalgius doh.gif vat prie teletabiu tai jau ir ziurek visai gerai pavalgom smile.gif zodziu reikia labai zaistis, pries 5 min gali nieko nevalgyt po kokiu 10 min tiek suvalgo, kad atrodo visa diena nieko negavus g.gif ir suprask sau kad nori, tik pagalvojus darzelyje niekas taip gi nesizais doh.gif
Atsakyti
mes irgi be zaisliuku valgio metu neissisukame ax.gif
reikia kazkiek palaukti kol nurims po aktyvesniu zaidimu, poto pasodinti, atsisesti salia, iduoti mazesni zaisliuka, kuriuo uzsiimtu valgio metu, ir tik tuomet valgo doh.gif
Atsakyti
mes valgom taip pat žaisliukų pagalba.turi būtinai ką nors rankose turėti.ir kuo toliau tuo sunkiau sudominti,reikia vis naujų ir naujų žaislų doh.gif .tiesa, kokios tyrelės ar sausainio,kad suvalgytu nereikia prašyti schmoll.gif, tuos valgo neprašomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 03, 20:25)
drinks_cheers.gif  valgymas yra valgymas-zaidimai yra zaidima...
tai man du nesuderinami dalykai. pavalgo tada eina zaisti...per prievarta su zaislais nemaitinu... nenori nereikia...kai uzsimano visada papraso smile.gif

Aš irgi pritariu drinks_cheers.gif . Mes valgom irgi be jokių žaislų smile.gif
Atsakyti