Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

QUOTE(Nexta @ 2010 01 03, 20:25)
drinks_cheers.gif  valgymas yra valgymas-zaidimai yra zaidima...
tai man du nesuderinami dalykai. pavalgo tada eina zaisti...per prievarta su zaislais nemaitinu... nenori nereikia...kai uzsimano visada papraso smile.gif

drinks_cheers.gif visu 100 proc., kad zaidimai yra zaidimai, o valgymas tai valgymas. Ti kartais pagalvoju, kad ka as daryciau jei vaikas nevalgus butu ir nevalgytu g.gif todel kartais ir tokios priemones yra pateisinamos, bet tik ne tada kai tevai prie to pripratina ax.gif
Atsakyti
Su apetitu problemu neturi,tai ir zaislu valgant nereikia.Jei nevalgi butu tikriausiai daug ka daryt valgant leisciau,kad tik valgytu.
Atsakyti
Maniskis valgo ir iskart ziuri ar puode dar yra lotuliukas.gif Su apetitu bedu neturim 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi valgom be jokiu zaislu smile.gif
Atsakyti
me valgydavom su zaislais. Na kartais ir be ju. Kai pradejo dometis savarankisku valgymu, zaislu nebereikia. Puikiai tinka lekste su maistu ir saukstas/sakute smile.gif
tik kad neildai jie taip valgo. Sriuba geriausiu atveju. O antra patiekala jau neturi laiko. Tada isimu is keduciu, eina zaist, o as einu i kambari prie stalo. Jie zaidzia ir ateina vis pasiimt po kasni.
Atsakyti
Valgo tik jei ant stalo salia padeta knygele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 03 07, 18:41)
Maniskis valgo ir iskart ziuri ar puode dar yra  lotuliukas.gif  Su apetitu bedu neturim  4u.gif

Sveiki,

thumbup.gif drinks_cheers.gif
ir mes taip pat bigsmile.gif , o dar jei tu koki kasni pasimi i burna ir pamato.., tai iskart prisistato "ka-ka Tu ten valgai ir man duok, juk paskutini karta burnoj kropelyte laikiau pries 5 minutes, o tai amzinybe" mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kol buvome maži valgėme tik su žaislais ir mamos polkomis biggrin.gif dabar ačiūdiev jau nereikia to doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas anksciau be zaisliuku ar kokiu idomiu daikciuku taip pat nevalgydavo, dabar jau pats bando pavalgyt, tai kaip ir nebereikia, nors daznai ipusejes valgyt man duoda sauksta, kad maitinciau, o pats praso ko nors idomaus nuo stalo. Pries valgi stengiuos nurinkt rakandus, kurie galetu blaskyt mano berniuksti smile.gif .
Atsakyti
maniskis jau senai nieko nevalgo, jei neturi rankose uzsiemimo, neisivaizduoju, kaip nuo to atpratinti, ir negaliu ziureti, kaip jis nevalgo, todel taikstaus, aisku, velniu nuo vyro atsiemu as... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Maniskis rankoj turi laikyt vit d buteliuka smile.gif
Atsakyti
S8nus valgo be jokių žaislų. Būna kad ant stalo padeda mašiniuką kokį, bet lb retai. Neturim problemų su apetitu
Atsakyti