QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 16, 11:13)
Maniškis apetitu nesiskundžia, tai ir žaislų nereikia, bet jei būtų iš tų vaikiukų nevalgančių, tai manau, ne tik jam žaislą duočiau, bet ir pati juo žaisčiau, kad tik pavalgytų. 

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 19, 18:30)
Maniske kai tik valgo visad rankoj sakute ar saukstas
prie kitko net nebandziau pratint 

mano irgi tik su saukstu. eini matinti vaiko tai vienas saukstas man kitas sunui . kitaip atima tuo kuriuo matini
zaislai varstai pulteliai viskas nuo a iki z budavo isciupineta kad tik valgytu
taip daresi iki 2 metuku

na mano mazius tai butinai ka nors rankoj laikyti valgydamas, nes kitaip sauksto i burna neikisi, nzn taip iprato ir as ipratau, kitaip ir neisivaizduoju kaip galima valgyt

QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 05, 17:06)
zaislai varstai pulteliai viskas nuo a iki z budavo isciupineta kad tik valgytu
taip daresi iki 2 metuku

mes jei norim valgyt tai valgom .. jei nori valgyt tada pats pasiima iranki, neleidzia maitinti . bando kabinti ar makarona ar mesyte , galiausiai susinervina kad nesigauna
padeda i sali irankius ir valgo rankomis
bet jei nenori valgyt tai jau niekas nepades .. nu kartais vyras paperka ji ,
sako kai suvalgysi varske duosiu plaktuka
nu tai vat toks principas mum padeda nevalgiadieniais

musu irgi
ypatingai po sirgimo dingdavo apetitastai tik veidrodukais pultais ir raktais nukreipus demesi kazka idedavom i burna. dabar jau trys metai ir nori lb kad skaityt knygas bevalgant, cia jau musu kalte

Mums reikia zaislu valgant,nes mergtye niekaip nenori kieto maisto valgyt ,prarija du kasnius ir viskas,daugiau neikisi.
Tai zaidziant uzsimirsta tai keliais kasniais daugiau iseina iduoti.
Bet turbut nera taip buve kad pavalgytume kaip priklauso,labai jau neturi "apetito" kietam maistui geriau buna nevalgiusi,bet nevalgys.Tai dar pagrindinis musu maistas misinelis,nors nesu pries tai visitiek ketinu ji duot bent jau iki 2metu,bet noretusi kad su apetitu valgytu ir kieta maista
visi zaislai jau yra buve panaudoti kaip apetita skatinantys vaistukai

Aš įpratinau knygas vartyti valgio metu
Apetitu nesiskundžia, bet reikia kažkaip pradėti mokinti pačią valgyti