Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

Maniškis apetitu nesiskundžia, tai ir žaislų nereikia, bet jei būtų iš tų vaikiukų nevalgančių, tai manau, ne tik jam žaislą duočiau, bet ir pati juo žaisčiau, kad tik pavalgytų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 16, 11:13)
Maniškis apetitu nesiskundžia, tai ir žaislų nereikia, bet jei būtų iš tų vaikiukų nevalgančių, tai manau, ne tik jam žaislą duočiau, bet ir pati juo žaisčiau, kad tik pavalgytų. biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif jei tik padeda zaisliukai.Pas mus kai nevalgiadieniai niekas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane nevalgiukas. doh.gif Zaisliukai, kol valgo, nuolat keiciami i kitus. Po to eina TV, tevelis.. Vienas saukstas koses, vienas saukstas sulciu arba kefyro - kad nurytu - taip kose i skranduka greiciau nuteka.. mirksiukas.gif taip ir zaidziam. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 19, 18:30)
Maniske kai tik valgo visad rankoj sakute ar saukstas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  prie kitko net nebandziau pratint  biggrin.gif

mano irgi tik su saukstu. eini matinti vaiko tai vienas saukstas man kitas sunui . kitaip atima tuo kuriuo matini
Atsakyti
zaislai varstai pulteliai viskas nuo a iki z budavo isciupineta kad tik valgytu doh.gif taip daresi iki 2 metuku
Atsakyti
na mano mazius tai butinai ka nors rankoj laikyti valgydamas, nes kitaip sauksto i burna neikisi, nzn taip iprato ir as ipratau, kitaip ir neisivaizduoju kaip galima valgyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerata: 06 rugsėjo 2010 - 08:57
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 05, 17:06)
zaislai varstai pulteliai viskas nuo a iki z budavo isciupineta kad tik valgytu doh.gif taip daresi iki 2 metuku

drinks_cheers.gif Kas papuola po ranka tą ir duodu, kad tik sudomintų ir pamiršta kad valgo ax.gif
Atsakyti
mes jei norim valgyt tai valgom .. jei nori valgyt tada pats pasiima iranki, neleidzia maitinti . bando kabinti ar makarona ar mesyte , galiausiai susinervina kad nesigauna biggrin.gif padeda i sali irankius ir valgo rankomis doh.gif bet jei nenori valgyt tai jau niekas nepades .. nu kartais vyras paperka ji , biggrin.gif sako kai suvalgysi varske duosiu plaktuka biggrin.gif nu tai vat toks principas mum padeda nevalgiadieniais lotuliukas.gif
Atsakyti
musu irgi doh.gif ypatingai po sirgimo dingdavo apetitastai tik veidrodukais pultais ir raktais nukreipus demesi kazka idedavom i burna. dabar jau trys metai ir nori lb kad skaityt knygas bevalgant, cia jau musu kalte cool.gif
Atsakyti
Mums reikia zaislu valgant,nes mergtye niekaip nenori kieto maisto valgyt ,prarija du kasnius ir viskas,daugiau neikisi. verysad.gif Tai zaidziant uzsimirsta tai keliais kasniais daugiau iseina iduoti. smile.gif Bet turbut nera taip buve kad pavalgytume kaip priklauso,labai jau neturi "apetito" kietam maistui geriau buna nevalgiusi,bet nevalgys.Tai dar pagrindinis musu maistas misinelis,nors nesu pries tai visitiek ketinu ji duot bent jau iki 2metu,bet noretusi kad su apetitu valgytu ir kieta maista unsure.gif visi zaislai jau yra buve panaudoti kaip apetita skatinantys vaistukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš įpratinau knygas vartyti valgio metu doh.gif Apetitu nesiskundžia, bet reikia kažkaip pradėti mokinti pačią valgyti g.gif
Atsakyti
Maniskis irgi daznai valgo su telefonu rankose , isvis mazai jis pas mania valgo verysad.gif
Atsakyti