Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(LauraSim @ 2008 08 25, 00:00)
jei galima ir as noreciau  blush2.gif  siman.laura@yahoo.com

Pasto dezutes talpa per maza, negaliu atsiusti. Siunciau, bet laiskas grizo atgal 4u.gif
Atsakyti
šiaip tai yahoo neriboja bendros talpos smile.gif tik nepriima jei failas virš 10 mb atrodo. reikia skaidyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 25 rugpjūčio 2008 - 09:19
Labas rytas visoms 4u.gif
pauksciukas saunus darbeliai ... drinks_cheers.gif kazkaip as ta drugeli buvau praleidus, nelabai matytas man jis ... bet siaip abu paveiksleliai man super thumbup.gif tokie, kokie man ir patinka biggrin.gif ne per saldus ... tokie subtilus .. thumbup.gif

zodziu, dabar viska perskaiciau ir eisiu bandyti tu idetu nuorodu gausybe ... doh.gif na ir pasistengta thumbup.gif drinks_cheers.gif

o cia ... cia as draugei kaip nespodzianka pradejau siuvineti gelytes ...ir pagalbininke turejau, tai prasom nesakyti, kad cia ne i tema lotuliukas.gif
Va kaip nuvargo schema bestudijuodama doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 25, 10:29)
Labas rytas visoms  4u.gif ]

user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 rugpjūčio 2008 - 10:01
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 25, 10:29)
Labas rytas visoms  4u.gif
pauksciukas saunus darbeliai ...  drinks_cheers.gif kazkaip as ta drugeli buvau praleidus, nelabai matytas man jis ... bet siaip abu paveiksleliai man super  thumbup.gif tokie, kokie man ir patinka  biggrin.gif ne per saldus ... tokie subtilus ..  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Dabar siuvinėju batukus, n-tąjį kartą blink.gif , nekyla rankos nors tu ką. Tikiuosi paskutinį kartą, nes jau per negaliu, jokio malonumo verysad.gif
Atsakyti
tiesiog3, gera nuotrauka lotuliukas.gif
Mano žvėris pastoviai ant siūlų bando isisukt doh.gif
Atsakyti
etaeta, viktoriukas notworthy.gif biggrin.gif didysis mano nebando jau, bet mazge, tai spek ziurek, kad medziagos nesudubasintu, ar siulu neistasytu ar schemos nesuplesytu ... doh.gif zodziu, pagalbininke kaip turi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi noreciau schemutes blush2.gif
Atsakyti
Šian prisiruošiau DRAUGELIUI pasiūti naujus 'namukus' rolleyes.gif

user posted image

kita pusė

user posted image
user posted image

O čia papuošimas lininiui rūbui

user posted image

Atsakyti
Pauksciukas, nu pas tave ir tempai biggrin.gif tu miegi dar biski ar nelabai? g.gif lotuliukas.gif tasiukas liuks, ar patenkinta savininke tasiuko? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš siunčiu Jums linkėjimus nuo jūros. Norėjau Jūsų paklausti, jei failo plėtinys su galūne .xsd, su kokia programa jis atidaromas? Gal su Pattern Maker? Ir ar tokį failą galima konvertuoti i kitokį?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 25, 13:46)
Pauksciukas, nu pas tave ir tempai  biggrin.gif tu miegi dar biski ar nelabai?  g.gif  lotuliukas.gif tasiukas liuks, ar patenkinta savininke tasiuko?  smile.gif

biggrin.gif Miegu miegu ir visai nemažai(7val), geriau galėčiau mažiau valgyt, bet neina doh.gif

Tašiuką siuvau savo sesei, dukriuko žaislam susidėt. Patenkinta, tai žinoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif
Atsakyti