Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutės 4u.gif

Visi darbeliai nuostabūs. Labai gražu.

Vakar padovanojom savo jauniesiems tą metriką, tai stovėjo abu be žado. O šiandien jaunojo mama sugalvojo padaryti "laikraščių apžvalgą", per kurią pasakė, kad piršliai paėmė jaunųjų sukabintų rankų atspaudus, kad reikalui esant galėtų lengvai juos surasti, ir tą paveikslą persiunė visiems svečiams parodyti. Komplimentų gavau krūūūūūūūūūūūūvas.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 24, 20:34)
Sveikutės  4u.gif

Visi darbeliai nuostabūs. Labai gražu.

Vakar padovanojom savo jauniesiems tą metriką, tai stovėjo abu be žado. O šiandien jaunojo mama  sugalvojo padaryti "laikraščių apžvalgą", per kurią pasakė, kad piršliai paėmė jaunųjų sukabintų rankų atspaudus, kad reikalui esant galėtų lengvai juos surasti, ir tą paveikslą persiunė visiems svečiams parodyti. Komplimentų gavau krūūūūūūūūūūūūvas.

Oi kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, o gal kuri zinot kur galima rasti japonisku vysniu (Sakuru) graziu schemu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 08 24, 21:53)
mergaites, o gal kuri zinot kur galima rasti japonisku vysniu (Sakuru) graziu schemu? smile.gif

parasyk elektroninio pasto adresa - imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ruchike@gmail.com smile.gif aciu
Atsakyti

QUOTE(etaeta @ 2008 08 24, 22:05)
parasyk elektroninio pasto adresa  - imesiu  mirksiukas.gif

jei galima ir as noreciau blush2.gif siman.laura@yahoo.com
Atsakyti
Sveiki,

gal kas esate kur užmatę kokią šmaikščią schemutę su kokia "protinga" ar juokinga fraze apie darbą bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=asarele54,2008 08 23, 13:13]

Asarelei54,
Uf... Na tu cia nepatingejai...!!! doh.gif Aciu tau labai uz tokia gausybe nuorodeliu ir tavo kantrybe aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
(Pastaruoju metu beveik neberasau, nes gal koki menesi ir nebesiuvineju. Forume vis vien saziningai lankaus ir viska tyliai stebiu, bet dabar nebesusivaldziau.)

flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 25 rugpjūčio 2008 - 00:49
Labukas, gal ir durno klausimo paklausiu, bet su kiek gijų siuvinėjate ant 14 aidos? Gal reikėjo 3 gijomis? Aš siuvinėjau dabar 2 gijomis, ir man kažkodėl vaizdas nepatinka Lyg tai persišviečia? g.gif schmoll.gif Paveiksliukas daromas dovanų, tai bet kokio irgi nesinorės duoti... verysad.gif
Atsakyti
[quote=cacukas,2008 08 25, 06:59]
Su kiek gijų siuvinėjate ant 14 aidos? Gal reikėjo 3 gijomis? Aš siuvinėjau dabar 2 gijomis, ir man kažkodėl vaizdas nepatinka Lyg tai persišviečia?
mano mama siuvinėja šviesias spalvas - 2, tamsias spalvas - 3 gijom. bet manau, čia kiekvieno pasirinkimo reikalas. yra kam gražu, kai persišviečia truputį medžiaga rolleyes.gif
Atsakyti

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 25, 06:59)

mano mama siuvinėja šviesias spalvas - 2, tamsias spalvas - 3 gijom. bet manau, čia kiekvieno pasirinkimo reikalas. yra kam gražu, kai persišviečia truputį medžiaga  rolleyes.gif

Man gražiau, kai nepersišviečia, ech teks pataisyti... doh.gif
Atsakyti