Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(cacukas @ 2008 08 25, 06:59)
Labukas, gal ir durno klausimo paklausiu, bet  su kiek gijų siuvinėjate ant 14 aidos? Gal reikėjo 3 gijomis? Aš siuvinėjau dabar 2 gijomis, ir man kažkodėl vaizdas nepatinka  Lyg tai persišviečia?  g.gif schmoll.gif Paveiksliukas daromas dovanų, tai bet kokio irgi nesinorės duoti...  verysad.gif

as visada ant 14 aidos dviem siuliukais siuvineju ir niekas nepersisviecia. cia gal, matyt, priklauso nuo siuliuku? kokiais tu siuvineji?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 25, 13:57)
as visada ant 14 aidos dviem siuliukais siuvineju ir niekas nepersisviecia. cia gal, matyt, priklauso nuo siuliuku? kokiais tu siuvineji?

Aš tai DMC siūlais. Šiaip visada ant 14 aidos 3 gijomis siuvinėdavau, o čia sušvietė kažko g.gif . Matyt, todėl, kad prieš tai siuvinėjau ant 16 aidos, tai ant jos tik 2 gijomis pasiuvinėsi, matyt, pabandžiau siūlus sutaupyt... lotuliukas.gif Na dabar galėsiu taisyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 25, 13:37)
Šian prisiruošiau DRAUGELIUI pasiūti naujus 'namukus'  rolleyes.gif
kita pusė
O čia papuošimas lininiui rūbui

oho blink.gif nuostabūs darbeliai thumbup.gif

norėjau paprašyt tos katytės (ar ten dvi skirtingos buvo mastau.gif) schemutę į giedre.slivko@ktu.lt blush2.gif
Atsakyti
paukščiukas  Šian prisiruošiau DRAUGELIUI pasiūti naujus 'namukus'  rolleyes.gif
kita pusė

kaip nuostabu wub.gif thumbup.gif kiek daug darbeliu padarai smile.gif aš tai vis savo elniu niekaip pabaigti negaliu,dabar siulu vel pritrukau. doh.gif
Papildyta:
paukščiukas  Šian prisiruošiau DRAUGELIUI pasiūti naujus 'namukus'  rolleyes.gif
kita pusė

kaip nuostabu wub.gif thumbup.gif kiek daug darbeliu padarai smile.gif aš tai vis savo elniu niekaip pabaigti negaliu,dabar siulu vel pritrukau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 25, 20:09)
oho blink.gif nuostabūs darbeliai thumbup.gif

norėjau paprašyt tos katytės (ar ten dvi skirtingos buvo mastau.gif) schemutę į giedre.slivko@ktu.lt blush2.gif

ačiū 4u.gif

apie kokias katytes eina kalba, ar čia ne manęs prašai g.gif

QUOTE(asarele54 @ 2008 08 25, 20:27)
kaip nuostabu  wub.gif  thumbup.gif kiek daug darbeliu padarai smile.gif aš tai vis savo elniu niekaip pabaigti negaliu,dabar siulu vel pritrukau. doh.gif

Ačiū, tai kad tie darbukai mažiukai, tai greit ir einasi.

Šian visą dieną siuvau, sudėjau į šį kūrinį visus savo užsigulėjusius siuvinėtus darbus. Reiks dar porą paveiksliukų pasiuvinėt smile.gif Mažasis negali atsidžiaugt, savo visas mašinytes iškart susidėjo biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 rugpjūčio 2008 - 20:56
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 25, 22:44)

Šian visą dieną siuvau, sudėjau į šį kūrinį visus savo užsigulėjusius siuvinėtus darbus. Reiks dar porą paveiksliukų pasiuvinėt  smile.gif Mažasis negali atsidžiaugt, savo visas mašinytes iškart susidėjo biggrin.gif

Nuostabus kurinys:4u: Bet ar neteks po kalediniu dovanu dar ir i ploti stumtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Paukščiuk, tu tikrai šaunuolė wub.gif

ir ta terbelė, ir "spinta mašinėlėms", viskas labai faina smile.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kaip tas french knot'as siuvinejasi? niekur nerandu kad buytu parodyta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 08 26, 08:33)
gal galit pasakyti kaip tas french knot'as siuvinejasi? niekur nerandu kad buytu parodyta... blush2.gif

Čia pažiūrėk mirksiukas.gif Dešinėj pusėj dar daugiau pamokėlių.
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 08 25, 22:05)
Nuostabus kurinys:4u: Bet ar neteks po kalediniu dovanu dar ir i ploti stumtis lotuliukas.gif

QUOTE(winia @ 2008 08 25, 22:15)
Paukščiuk, tu tikrai šaunuolė  wub.gif

ir ta terbelė, ir "spinta mašinėlėms", viskas labai faina smile.gif

Ačiū merginos 4u.gif Labai malonu, kad neišpeikiat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 26, 09:03)
Ačiū merginos 4u.gif Labai malonu, kad neišpeikiat smile.gif

Nėra ką čia peikti, o tik pagirti... ax.gif mirksiukas.gif

Na vis dėl to netaisysiu savo gėlių, gal šiandien įmesiu nuotrauką po pietų, nužiūrėsit, ar reikia ten kažką taisyt ar ne? g.gif Gal aš baisiai priekabi pasidariau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 25, 21:44)
apie kokias katytes eina kalba, ar čia ne manęs prašai g.gif

tavęs prašiau ax.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 25, 13:37)

apie šitas 4u.gif

pakartosiu paštą giedre.slivko@ktu.lt aciuks.gif
Atsakyti