Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(winia @ 2008 08 29, 19:43)
aš tą juk seniai žinau, mieloji, nesigėdyk ir nesigraužk smile.gif

šiaip čia gi ne koks bendraminčių kampelis, kur visi visiems patinka. koks skirtumas kas kam patinka:) čia tik daugmaž panašus skaitančių/rašančių vienas iš hobių smile.gif vienoms viena, kitoms kita, tai gal kitą kartą ir pagirk tai, kas tau gražu, o ne tyliai skaityk, bus pusiausvyra smile.gif ir visi laimingi, net "naujokės"  smile.gif

klausau,šefe mirksiukas.gif Būtinai pagirsiu visas esamas ir būsimas naujokes.
Gal jau giriu.. avansu,jei netyčia paskui sutinginiaučiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 08 29, 20:50)
klausau,šefe  mirksiukas.gif  Būtinai pagirsiu visas esamas ir būsimas naujokes.
Gal jau giriu.. avansu,jei netyčia paskui sutinginiaučiau  4u.gif

na va, vėl įsivyrauja taika ir draugystė 4u.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti hihihi.gif
Atsakyti
Labas merginos,
man jūs jau padėjote smile.gif 4u.gif , bet labai dar norėčiau jei kuri atsiustumete batukų schema, labai ačiū 4u.gif wub.gif

norkiene.r@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 29, 09:44)
Oi, kaip faina, kai ne viena, kai kartu visos siuvinėsit. Šituos irisus žinau, aš iš tos pačios serijos siuvinėjau rožes, ne taip jau ir paprasta buvo. Šaunuolė tavo mergytė  thumbup.gif  Maniškiai tai dar tik ant plastikinės kanvos kaži ką ten pabado ir numeta. smile.gif

ačiū, o gal rožiu schema galėtum pasidalinti, butu i kompanija irisam smile.gif

QUOTE(ruci @ 2008 08 29, 16:38)
O man kokia didelė nelaimė nutiko frusty.gif - neturiu juodo siūlo backstitch'ui frusty.gif  lotuliukas.gif

bet tu kaune gyveni, prie šono parduotuve gali rast, o man ka daryt, pritrukau vienos spalvos, dabar 60km. turiu važiuot kad nusipirkčiau doh.gif biggrin.gif

Didelis ačiū nuo dukters, už irisu liaupses 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 29, 22:00)
ačiū, o gal rožiu schema galėtum pasidalinti, butu i kompanija irisam  smile.gif

Šiaip tai mielai, bet kad neturiu skanerio, o schema be to jau priterliota, tai jei fotkinčiau, kaži kas gautųsi blink.gif Pirkau mat rinkinuką, tai tik popierinę ir turiu, bet gal intereto pltybėse kada užtiktau, arba prie kokio skanerio kada prieičiau, tik jau nepyktum gal už priterliotą schemą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 29, 10:44)
Maniškiai tai dar tik ant plastikinės kanvos kaži ką ten pabado ir numeta. smile.gif
Mūsų merginos vyriausios vienodo amžiaus bigsmile.gif Maniškė šiandien savo raidę pati išsiuvinėjo. Tai jau laimės bigsmile.gif
QUOTE(Sandrulia @ 2008 08 29, 12:13)
Gal kuri turit šito siuvinio schemą? labai reikia - pakvietė į vestuves, noriu išsiuvinėti metriką ir padovanoti wub.gif
O Tu įsitikinus, kad tikrai nori šito paveiksliuko? Juk taip ryškiai čia abi kairės rankos g.gif Aš kažkaip paabejočiau g.gif
QUOTE(INGA INGULIA @ 2008 08 29, 15:47)
Paprasčiausiai pastebėjau, kad naujokus čia ignoruoja  blush2.gif 
Nu sorry nono.gif:. Pasirodau čia tikrai nedažnai. Sakyčiau, periodiškai hihihi.gif Bet visada maloniai gaunu schemas, patarimus ir viską, ko reikia. Komplimentų irgi pakanka. Ką aš žinau, tikrai negaliu skųstis kažkokia dėmesio ar dar ko stoka forume. Jauku ir gražu pas jus, merginos.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 29, 22:07)
Mūsų merginos vyriausios vienodo amžiaus  bigsmile.gif Maniškė šiandien savo raidę pati išsiuvinėjo. Tai jau laimės  bigsmile.gif

O Tu įsitikinus, kad tikrai nori šito paveiksliuko? Juk taip ryškiai čia abi kairės rankos  g.gif Aš kažkaip paabejočiau  g.gif

Nu sorry nono.gif:. Pasirodau čia tikrai nedažnai. Sakyčiau, periodiškai hihihi.gif Bet visada maloniai gaunu schemas, patarimus ir viską, ko reikia. Komplimentų irgi pakanka. Ką aš žinau, tikrai negaliu skųstis kažkokia dėmesio ar dar ko stoka forume. Jauku ir gražu pas jus, merginos.

Nu įsivaizduoju, maniškė tai kantrybės turi nulį, tai vieną kartą sugebėjo gal 7 pusinius kryžiukus vienoje eilėje išsiuvinėti, ir viso gero. Kur jau ten apie raidę galvoti doh.gif

O kas kad kairės rankos? Gal prietarai kokie? Šiaip tai graži ten puokštė toje schemoje, bet rankos labai man negražios, nagai jaunosios grubūs tokie. Ir šiaip kompozicija prasta. Buvo gi gal net praeitoje temoje kelios net nuorodos su vestuviniais siuviniais, kodėl visoms prireikia būtėnt to, ko niekas neturi lotuliukas.gif

Vot ir teisingai. Šiaip tai išvis pasakymas "pas jus" forumui nelabai tinka, sakyčiau. Nes čia gi nėra nei kokios šeimininkės, nei auklių kokių. Kiekviena, kuri nors žodį pasako, automatiškai tampa bendrininke, ir nuo jos priklauso, ar ateis su verkšlenimais, ar su šviežiom mintim ir idėjom, a nia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 29 rugpjūčio 2008 - 21:24
bigsmile.gif thumbup.gif kiek naujokems demesio ir komentaru thumbup.gif biggrin.gif

Winia- saunus komentarai thumbup.gif

QUOTE(libaja @ 2008 08 29, 22:07)
tai tau pasiseke 4u.gif

As tai pvz tikrai nesiskundziu, nes nesidemonstruoju cia savo darbeliu schmoll.gif tai ir komentaru negaunu smile.gif bet kai kartais uzsuku ir ieskau kokios pagalbos, tai jos daznai negaunu, arba jau labai sunkiai palyginus su kitais klausimais, tai del to ir pritariau tai nuomonei ax.gif o siaip, tai kam patinka siuvineti, tai jokios liaupses ir atsiliepimai nera butini, tik siaip smagu ka isgirsti ax.gif
tad ir toliau gyvenkim draugiskai ir dziaukimes savo pomegiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridonaa @ 2008 08 29, 21:15)
Labas merginos,

Išsiunčiau 4u.gif

Žių dažnai čia užbanguoja, audra stiklinėje... lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 29, 22:39)
Išsiunčiau  4u.gif

Žių dažnai čia užbanguoja, audra stiklinėje...  lotuliukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

Žinai gi, mes, siuvinėtojos - narod goriačij lotuliukas.gif
Atsakyti
astulia  as pirkau sita user posted image man ji labai miela, sutilpo visi siuliukai, kuriuos siuo metu turiu ir dar vietos liko lotuliukas.gif

labai ačių,jai ne paslaptis kur pirkai ir kiek kainavo?

winia Mergos, atpraskit nuo tų saldžių pagyrų supermamoj, kai giriama viskas ir visada, kad ir kokia nesąmonė būtų.

aš savo darbelius idedu parodyti,ne del liaupsiu,bet norėjau sužinoti ka jus manote,ar gerai ka darau ar blogai.kai tik pradejau siuvineti ir dar nežinojau,kad medžiagos yra skirtingos,kad siulai yra geresni,bet čia pasiskaičius daugiau ka supratau,kai winia išsake savo nuomone,supratau kokius paveikslus labiau vertina.kritika aš visada priemu ir bandau ka nors tada pakeisti.
Atsakyti