QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 30, 12:57)
neužilgo reiks vėl sveikinti, nes vėl reikia juos siuvinėt
Ačiū
Man irgi nuostabiai gražučiai šitie batukai, o dar kažuri visai neseniai rodėte tokius labai panašius raudonus, tik mergaitiškus. Labai gražu.
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 30, 13:37)
o foto gal gali parodit tu rožių.
tinka ir paterliota, jei kitur nerasim iš anksto ačiū
Va tos rožės:
Jei nerasit nieko, tai bandysiu terlionę skanuoti kur.
Na, dabar laikykitės, kad atlikau darbą - visą fotoreportažą, nors gal naudos niekam iš to nebus.
1. Antrajai savo dukrytei jau išsiuvinėjau vardelį. Nieko ypatingo šios raidytės, ne taip kaip anos, bet suderinus su visu dėžutės apipavidalinimu turėtų gautis gražu. Dėžutės, kaip sakiau, pasirodys gerokai vėliau, turiu iki jų subręsti dar.
2. Baigiau (jau seniau) savo mielą paukštelį. Galit niekas negirti, nieko nesakyti, tylėti, bet man jis nuostabiai mielas

Ir siuvinėti buvo labai smagu ir lengva, svarbiausia - jokio BS, kas, manau, apibūdina tikro siuvinėjmimo kryžiuku viršūnę, t.y. kai vaizdas išgaunamas ne linijų, o labai subtiliai pereinančių atspalvių kryžiukais. Labai daug buvo kryžiukų iš dviejų spalvų, todėl atspalviai tikrai labai subtilūs, man atrodo. O dar, pasakykit, ar čia man tik taip atrodo, ar tikrai tas paukščiukas pavaizduotas tupintis tarp apsnigtų šakelių? Na, man jis tiesiog labai mielas ir tiek
3. O čia mano gautosios karvytės, kurios tiek rūpesčių jums sukėlė
priekis
pakelio nugara
Labai gražiai viskas sudėliota, supakuota. Fainiausia, kad kol dar nebuvau išpakavusi pergyvenau, kaip reiks čia man tą kanvą padažyti, kad dangus gautųsi, o gi žiūrau - ji jau padažyta. Ir instrukcija kad įdėėėėta

Per visą stalą, nors darbelis mažiukas. Šiaip pagal kainą tai gavosi gerokai pigiau, nei būčiau pirkusi pardėj Lietuvoje, siunčiausi iš sewandso, be to, dar keletą smulkmenų, tai ir siuntimas apsimokėjo.
4. O čia mano mylimasis gaidys, man irgi jis nuostabiai gražus, jeičiu tik man vienai iš forumo
Bet kaip sunervijo turinys
Nors turinys kaip turinys, viskas ten yra, ir instrukcijų krūvos net kaip rėminti darbelį, kaip tvarkytis siūlus ir pan. Bet pažiūrėkite į tą gniutulą, kuris yra siūlai

SUmazgytas mazgas, ir kaip dabar reiks man atsirinkti visas spalvas

ir dar, mat, įdėjo popiergalėlį su skylutėmis su užrašu, kad jūsų patogumui įdedame šitą popiergalį, kad būtų patogiau susidėlioti spalvas. Nu tu žalti žalti

Tai ar čia neturėtų būti savaime suprantamas dalykas. Mano spalvos tokios panašios visos, šiaudų, gaidžio plunksnų, kaip reiks jas susirankioti, nežinau. O dar "Dimensions", maniau kad viena geresnių firmų siuvinejimo. Ar kuriai teko tok vargas? Ką darėte?
Tai va, mano reportažas baigtas kol kas