Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(asarele54 @ 2008 08 30, 01:11)
aš savo darbelius idedu parodyti,ne del liaupsiu,bet norėjau sužinoti ka jus manote,ar gerai ka darau ar blogai.kai tik pradejau siuvineti ir dar nežinojau,kad medžiagos yra skirtingos,kad siulai yra geresni,bet čia pasiskaičius daugiau ka supratau,kai winia išsake savo nuomone,supratau kokius paveikslus labiau vertina.kritika aš visada priemu ir bandau ka nors tada pakeisti.

Labutis,
Atsiprasau, kad vel tesiu ta draugysciu- nedraugysciu tema. Reiktu siaip jau ja ir baigt, bet na... negalejau susivaldyt.
Pati esu naujoke cia pas jus, pristaciusi viso labo tik du savo darbelius. Atsakymu gavau ganetinai. Mano uzduoto klausimo dar ne vieno nebuvo be atsakymo. Gaudavau juos visad ir buvo gana issamiu. smile.gif Bendravimo zinutes taip pat nelikdavo be atsako. smile.gif
Siuo metu as tik pasiuvineju, bet nebaigtu darbu rodyt nemegstu, tad ir nesmezuoju siame forume, bet inirtingai ji paskaitineju. Parasau, tik kai nebesusilaikau.
Suprantu naujokiu nora but pastebetom. Pati tai jauciu idejus nuotraukyte. Bet manau ir seniau esancios, kai ideda savo darbeli, toki pat nora turi. O cia jau, kaip ir buvo mineta pagiriama tai kas palieka didesni ispudi, krenta i aki.
NEVERTA ISIZEIDINET. schmoll.gif (vienodu skoniu nebuna).

SEKMES VISOMS !!!! 4u.gif
Atsakyti
turiu dar klausimuka blush2.gif manau simtus sykiu klausta, bet va ant staigio nerandu ax.gif siuvinejimo siulu DMC Kaune kur perkat? ir kokia dabar jku kaina? ten senamiestyje ar tebera parduotuve ant kampo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif ar siunciates gal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 30, 01:02)
Žinai gi, mes, siuvinėtojos - narod goriačij  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Šia linksma nata ir baikim 4u.gif 4u.gif

kad būtų į temą, rodau batukus, nes neturiu nieko įdomesnio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 rugpjūčio 2008 - 07:45
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 30, 08:38)
kad būtų į temą, rodau batukus, nes neturiu nieko įdomesnio blush2.gif

galima pasveikint su tuo, kad prisivertei pradėti ir pabaigti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu dar klausimuka  manau simtus sykiu klausta, bet va ant staigio nerandu  siuvinejimo siulu DMC Kaune kur perkat? ir kokia dabar jku kaina? ten senamiestyje ar tebera parduotuve ant kampo?    ar siunciates gal? 

As Kaune DMC perku prie Hyper Maximos "Casa Lanoj". Ten kaina 1,95 pries menesi buvo ax.gif
O siaip kas del siulu, tai man su DMC vargo daugiau nei su rusiskais doh.gif ar as nemoksa, ar jie man netinka. Labai veliasi, mazgosi,tai nervuoja. Bet kadangi dabar jau susiradau rusisku konvertavimo loentele i DMC, tai labiau juos ir naudosiu. Jie tekainuoja 1lt ir spulytej ju dvigubai daugiau nei DMC. Zodziu, naudosiu sitas dvi rusis thumbup.gif Radau kas man tiko ir patiko.

Labai grazus batukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 08 29, 17:10)
Paveiksliukas grazus, bet matosi, kad siuvinejama lapais sad.gif. Gal issiplovus nebebus matyti ..

QUOTE(sandrul @ 2008 08 29, 17:45)
na man irgi tai paciai krito i akis, nes siuvineju labai itemptai  unsure.gif  bet tik kur tamsiai issiuvineta.., tad jau nusprendziau kaip pataisysiu  smile.gif  (aisku, jei pavyks...)

Gal galit man nemokšai paaiškint, iš ko atsiranda tas matymas, kad siuvinėjama lapais? Pati lapais nesiuvinėju, bet morališkai kaupiuos amžiaus darbui, tai teks varyti lapais, dėl to ir noriu išsiaiškint, kad nereikėtų taisyti paskui ir nervintis dėl vaizdelio, kurio nesitikėjau 4u.gif

QUOTE(Irmushka21 @ 2008 08 30, 10:26)
O siaip kas del siulu, tai man su DMC vargo daugiau nei su rusiskais doh.gif  ar as nemoksa, ar jie man netinka. Labai veliasi, mazgosi,tai nervuoja. Bet kadangi dabar jau susiradau rusisku konvertavimo loentele i DMC, tai labiau juos ir naudosiu. Jie tekainuoja 1lt ir spulytej ju dvigubai daugiau nei DMC. Zodziu, naudosiu sitas dvi rusis thumbup.gif  Radau kas man tiko ir patiko.

Aš galvojau, kad tik man vienai DMC mazgiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Irmushka21 @ 2008 08 30, 10:26)
As Kaune DMC perku prie Hyper Maximos "Casa Lanoj". Ten kaina 1,95 pries menesi buvo  ax.gif 
O siaip kas del siulu, tai man su DMC vargo daugiau nei su rusiskais doh.gif  ar as nemoksa, ar jie man netinka. Labai veliasi, mazgosi,tai nervuoja. Bet kadangi dabar jau susiradau rusisku konvertavimo loentele i DMC, tai labiau juos ir naudosiu. Jie tekainuoja 1lt ir spulytej ju dvigubai daugiau nei DMC. Zodziu, naudosiu sitas dvi rusis thumbup.gif  Radau kas man tiko ir patiko.

Labai grazus batukai  thumbup.gif  wub.gif

labai keista g.gif šiaip tie rusiški siūlai siaubingai prasti, ir spalvos prastos..nežinau. keista, bet maža ką, kas kam atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 rugpjūčio 2008 - 09:52
QUOTE(bonda @ 2008 08 30, 08:19)
turiu dar klausimuka blush2.gif manau simtus sykiu klausta, bet va ant staigio nerandu ax.gif  siuvinejimo siulu DMC Kaune kur perkat? ir kokia dabar jku kaina? ten senamiestyje ar tebera parduotuve ant kampo? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ar siunciates gal? blush2.gif

Kaiptik vakar pirkau ten kaip tu sakai ant kampo (Vilniaus gatvej) smile.gif Mokėjau po 1,8 Lt. Nors maniau, kad jie po 1,9 ale kai skaičiavo tai girdėjau kaip daugino "trys po litą aštuonasdešimt.." biggrin.gif

O kokie ten tie rusiški? gal kokį pavadinimą turi? ir kur jų būna? Noriu pamatyt wink.gif Beje veliasi man irgi DMC, kaip ir visi kiti...Mažai patirties dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krynka: 30 rugpjūčio 2008 - 09:59
Del siulu,tai gincytis irgi neverta smile.gif As jais jau seniai siuvineju, man jie patinka, nedazo, nesivelia. O ir spalvos kaip ir kitu. Jei konevrtuojasi i DMC, tai spalvos panasios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka21 @ 2008 08 30, 10:07)
Del siulu,tai gincytis irgi neverta  smile.gif  As jais jau seniai siuvineju, man jie patinka, nedazo, nesivelia. O ir spalvos kaip ir kitu. Jei konevrtuojasi i DMC, tai spalvos panasios  smile.gif

Man ir viena siuvinėtoja pasakojo,kad pabandė kažkokius rusiškus siūliukus.Prieš tai siuvinėdavo DMC.Sakė jai labiau patiko. Jaučiu,kad šneka apie tuos pačius,nes ir minėjo,kad kaina beveik per pusę,o kiekis dvigubas... Bet koks pavadinimas-nežinau.
Aš pati siuvinėju Anchoru arba DMC.Man jie panašūs,tik DMC kažkaip truputį "pasibumbuluoja" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tie siuliukai vadinasi Muline. As perku juos kaune Urmo bazej. Galima sakyti,kad vienu ar kitu gera kokybe, bet jei paciai nesmagu su jais dirbti, tai ta kokybe ir prapuola. Cia kiekvienai asmeniskai, kas pries sirdies smile.gif
Atsakyti
o jie nedažo, išplovus darbelį? g.gif
Atsakyti