QUOTE(asarele54 @ 2008 08 30, 01:11)
aš savo darbelius idedu parodyti,ne del liaupsiu,bet norėjau sužinoti ka jus manote,ar gerai ka darau ar blogai.kai tik pradejau siuvineti ir dar nežinojau,kad medžiagos yra skirtingos,kad siulai yra geresni,bet čia pasiskaičius daugiau ka supratau,kai winia išsake savo nuomone,supratau kokius paveikslus labiau vertina.kritika aš visada priemu ir bandau ka nors tada pakeisti.
Labutis,
Atsiprasau, kad vel tesiu ta draugysciu- nedraugysciu tema. Reiktu siaip jau ja ir baigt, bet na... negalejau susivaldyt.
Pati esu naujoke cia pas jus, pristaciusi viso labo tik du savo darbelius. Atsakymu gavau ganetinai. Mano uzduoto klausimo dar ne vieno nebuvo be atsakymo. Gaudavau juos visad ir buvo gana issamiu.

Siuo metu as tik pasiuvineju, bet nebaigtu darbu rodyt nemegstu, tad ir nesmezuoju siame forume, bet inirtingai ji paskaitineju. Parasau, tik kai nebesusilaikau.
Suprantu naujokiu nora but pastebetom. Pati tai jauciu idejus nuotraukyte. Bet manau ir seniau esancios, kai ideda savo darbeli, toki pat nora turi. O cia jau, kaip ir buvo mineta pagiriama tai kas palieka didesni ispudi, krenta i aki.
NEVERTA ISIZEIDINET.

SEKMES VISOMS !!!!