Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 09:18)
Ne nekalnai, pagal šį paveikslą ne taip ir mažai išsiuvinėta smile.gif

Koks nors kontūrinis arba metrikas? g.gif
Atsakyti
laisveja ne, nemetrika. Truputi šilčiau su kontūriniu.

Greit įkelsiu nuotraukikę, iškart atspėsit
Atsakyti
Labas rytas, bendriau beveik diena, visoms biggrin.gif as irgi gryztu i namus ax.gif biggrin.gif pauksciukas, kodel man nerodo tavo paveikslelio? g.gif g.gif susinervijau net mad.gif
Papildyta:
etaeta, darbas isties sauniai atrodo drinks_cheers.gif patys remai labai grazus ir puikiai parinkti, nes labai dera su paveiksleliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 07:23)

man irgi jo nerodo schmoll.gif ismetei mus is zaidimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 22, 10:56)
Labas rytas, bendriau beveik diena, visoms  biggrin.gif as irgi gryztu i namus  ax.gif  biggrin.gif pauksciukas, kodel man nerodo tavo paveikslelio?  g.gif  g.gif susinervijau net  mad.gif

aš pati ištryniau blush2.gif , galiu naują įdėt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 11:07)
aš pati ištryniau  blush2.gif , galiu naują įdėt smile.gif

user posted image

Kažkas labai gražaus ir subtilaus, bet man į nieką daugiau nepanašu, kaip tik į tiurbaną kažkokį puošnų lotuliukas.gif Arba gal drugelis koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 11:07)
aš pati ištryniau  blush2.gif , galiu naują įdėt smile.gif
Drugelis iš praeitos temos smile.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namucius 4u.gif o zaidimui man taip pat atrodo jog bus drugelis mirksiukas.gif
Atsakyti
man kazkaip nesa i pova hihihi.gif
Atsakyti
Dėmesio, klausimas: (smile.gif ) gal kuri žinote, kaip gali vadintis angliškai, o dar geriau, gal kuri esate kur mačiusi tokių mažučių virvučių, kurias galima prikabinti prie mobiliako, o kitame gale - kokį nors savo cacką, kad ir išsiuvinėtą ant plastikinės kanvos. Jaučiu, kad begalinėse internetinėse parduotuvėse jų turėtų tikrai būti, bet kaip vadinasi g.gif

Arba tokių kokių nors pakabukų, odžiu, kad galima būtų prie jų ką prikabinti. HELP HELP, SOS, SOS
Atsakyti
as vakar vienoj pardej maciau tokiu fainu seilinuku su isiuta juosta siuvinejimui wub.gif kas svarbiausia, ju ten buvo visokiu spalvu, nuo paciu paprasciausiu iki labai puosniu, jau ir norejau keleta prigriebt, bet tik kad pakol kas neturiu kam ju siuvinet, tai susilaikiau lotuliukas.gif palauksiu, kol kas nors is draugiu pranes, kad nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pauksciukas, a va kame cia reikalas biggrin.gif o as jau ruosiaus savo kompa sudubasinti lotuliukas.gif na man kazkaip tai uznestu i pauksti g.gif
Atsakyti