Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Loretoidas @ 2008 08 22, 16:43)
Ruci, aš tai nekontūruočiau, rėmas apkontūruos pakankamai biggrin.gif
Žolės nuostabios - kokia graži dovana mamai  wub.gif  thumbup.gif
aciuks.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
kiek maciau jau ten isiuvinetas vienas toks kaip remelis, tai jei dar butu vienas ir dar po to remas ax.gif nu gal truputi per daug g.gif mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 22, 16:53)
aciuks.gif Jaučiu, kad paliksiu taip kaip yra - mamai rodžiau, tai ji ir asimetė tongue.gif Ok, lekiu dėtis daiktus - važiuosim prie jūros yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 08 21, 19:48)

ACIU - ten radau dar toki su pudra tedziuka, kai pamaciau net sirdis apsalo, tai turbut imsiuosi ji siuvineti wub.gif
Atsakyti
laba diena, mergaitės 4u.gif
kažkada dėjau žaidimui sijoną. Pasirodau progresą. Nepykit, kad neišėmiau iš lankelio, labai jau jis sunkiai man užsideda unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 22, 18:01)
laba diena, mergaitės 4u.gif
kažkada dėjau žaidimui sijoną. Pasirodau progresą. Nepykit, kad neišėmiau iš lankelio, labai jau jis sunkiai man užsideda unsure.gif

Oooo, labai gražu, ale dar daugokai liko. O kaip ten, nesupratau, kur šalia įrėminta jau ta šokėja, kaip ten jos rankos išlenda iš rėmo? Ar ten tik šiaip triukas koks maketavimo? g.gif

Ačiū visoms labai padėjusioms rasti tel pakabukus 4u.gif ATleiskit, kad buvau įkyri, ale reikėjo labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 22, 18:41)
Oooo, labai gražu, ale dar daugokai liko. O kaip ten, nesupratau, kur šalia įrėminta jau ta šokėja, kaip ten jos rankos išlenda iš rėmo? Ar ten tik šiaip triukas koks maketavimo?  g.gif

su mano tempais tai jau čia labai daug biggrin.gif O ant viršelio tai ten taip sumaketuota irnesakyk.gif giliau žurnale yra gražiai įrėminta smile.gif Auksiniame rėme ax.gif

Beje, paukščiuk, labai graži tavo kanva, kur drugelis siuvinėtas. Kas per produktas? blush2.gif
Atsakyti
giedress, šitas lankelis skirtas siuvinėti tokio dydžio paveikslams, kurie į jį telpa pilnai. Juos galima po to pakabinti ant sienos. Aš siuvinėjimo pradžioje irgi tokį nusipirkau, jis labai gretai sulūžo...
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 08 22, 19:10)
giedress, šitas lankelis skirtas siuvinėti tokio dydžio paveikslams, kurie į jį telpa pilnai. Juos galima po to pakabinti ant sienos. Aš siuvinėjimo pradžioje irgi tokį nusipirkau, jis labai gretai sulūžo...

doh.gif aciuks.gif reikės kaip nors prisiruošti naują nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 08 22, 18:10)

As irgi norejau ta pati pasakyti. Tai ne lankelis, bet remelis ir visai neskirtas pastoviam uzdejimui - nuejimui.
Atsakyti
o aš būtent tokius lankelius naudoju, jie man geriausi, nors lūžta kas kelis mėnesius smile.gif bet lab gerai įtempia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 22, 20:07)
o aš būtent tokius lankelius naudoju, jie man geriausi, nors lūžta kas kelis mėnesius smile.gif bet lab gerai įtempia smile.gif

man kartais būna, kad tik su vyro pagalba uždedu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kasiulai.lt parašyta, kad čia tiesiog lankelis mastau.gif na, nesvarbu irnesakyk.gif
Atsakyti