Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 08 22, 10:10)
as vakar vienoj pardej maciau tokiu fainu seilinuku su isiuta juosta siuvinejimui  wub.gif  kas svarbiausia, ju ten buvo visokiu spalvu, nuo paciu paprasciausiu iki labai puosniu, jau ir norejau keleta prigriebt, bet tik kad pakol kas neturiu kam ju siuvinet, tai susilaikiau  lotuliukas.gif palauksiu, kol kas nors is draugiu pranes, kad  nestuke.gif  biggrin.gif

Tokš krikštasūniui esu išsiuvinėjus blush2.gif
user posted image
Vajazus, koks didelis įsidėjo blink.gif doh.gif
Sorry mergaitės blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktoriukas: 22 rugpjūčio 2008 - 12:42
Koks gražus seilinukas wub.gif 4u.gif

Va, ta proga ir aš pradėjau jais domėtis, gal kuri pirkote iš kasiulai.lt? 4u.gif
http://www.kasiulai....php?cPath=26_31
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 22, 11:54)
Kažkas labai gražaus ir subtilaus, bet man į nieką daugiau nepanašu, kaip tik į tiurbaną kažkokį puošnų  lotuliukas.gif  Arba gal drugelis koks  g.gif

Gal drugelis biggrin.gif

QUOTE(ruci @ 2008 08 22, 12:04)
Drugelis iš praeitos temos smile.gif

TAIP, šimtaprocentinis taiklumas thumbup.gif

QUOTE(Rne @ 2008 08 22, 12:16)
aciu uz naujus namucius 4u.gif o zaidimui man taip pat atrodo jog bus drugelis mirksiukas.gif

Taip, tai drugelis

Visai smagiai ir greitai man ėjosi, tik netyčia suklydau, improvizavau ir pasigailėjau doh.gif . Teko ardyti, dabar per nauja siuvinėju vieną sparniuką blush2.gif
Atsakyti
tiesiog3, labai teisingas vataras patapo tamistos thumbup.gif Mačiau tavo kašariukus, jau taip meiliai jie miega. Nu, čia aš ne į temą, bet merginos, neužmetam mano klausimo apie pakabukus, labai reikia doh.gif
Atsakyti
Zhuvycia, tai jau pastabumas gi tamistos thumbup.gif jo, teisingas, bet nuo originalo labai skiriasi ,...o gaila, man ta nuotrauka tokia grazi doh.gif

taip, neuzmetam klausimo apie pakabukus!! lotuliukas.gif
Atsakyti
as per visa diena ka veikiu tai landzioju po interneta ir radau karves ruke biggrin.gif kazkam paeitoj temukej labai reikejo, zinau kad jau nereikia bet vis ikelsiu nuoroda ax.gif Lanarte
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 22, 15:09)
as per visa diena ka veikiu tai landzioju po interneta ir radau karves ruke biggrin.gif kazkam paeitoj temukej labai reikejo, zinau kad jau nereikia bet vis ikelsiu nuoroda ax.gif Lanarte

OI, ačiū labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet jau mano karvelas sėdi saugiai spintoje padėtos, laukia savo eilutės. Bet ačiū labai už rūpestį. O dabar prašom apie pakabukus, kas matėte kur nors pakabukų tokių (tik virvučių) prie mobiliakų kabinamų, arba gal įsivaizduojate, kaip jie vadinasi angliškai? blush2.gif
Atsakyti
Zhuvycia kaip ta tavo virvutė atrodo, stora ar plona? Gal ten zilka, kur floristiko ir biseri veriant naudoja?
Papildyta:
user posted image

Šios dienos žaidimo kaltininkas DRUGELIS
user posted image

user posted image

user posted image

Kaip jum gražiau, kai drugelis į viršų skrenda(1), ar kai į šoną(2)? Nesugalvoju kaip rėminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 22, 14:32)
O dabar prašom apie pakabukus, kas matėte kur nors pakabukų tokių (tik virvučių) prie mobiliakų kabinamų, arba gal įsivaizduojate, kaip jie vadinasi angliškai? blush2.gif

Vadinasi cell phone hanger

Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 14:49)
Kaip jum gražiau, kai drugelis į viršų skrenda(1), ar kai į šoną(2)? Nesugalvoju kaip rėminti

Man i sona
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 15:49)
Kaip jum gražiau, kai drugelis į viršų skrenda(1), ar kai į šoną(2)? Nesugalvoju kaip rėminti blush2.gif
Man gražiau į viršų blush-anim-cl.gif, bet įtariu, kad bus kiek žmonių, tiek nuomonių... biggrin.gif
Atsakyti
Man labai reikia Jūsų nuomonės - jau beveik baigiau dovanėlę mamai, tačiau pagal schemą siūloma viską apkontūruoti su backstitch'u, o mano nuomone, viskas per daug įsirėmins sad.gif schmoll.gif Tai noriu paklausti, kokia Jūsų nuomonė šiuo klausimu... aciuks.gif
user posted image+user posted image
Atsakyti
Ruci, aš tai nekontūruočiau, rėmas apkontūruos pakankamai biggrin.gif
Žolės nuostabios - kokia graži dovana mamai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti